Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Jindrich.pok Já bych to brala hned. Jestli dítko dobře snáší cestování a manželka ho má ráda, tak bych to koupila. Určitě by mi nevadilo, že přítel koupil dovolenou beze mě. Ty ji znáš nejlíp a víš, jaká je.
@Bytsamsebou píše: Více
Já taky, ale bez těch 3 malých dětí.
To by pro mě tedy dovolená nebyla, kdybych se měla v podstatě dívat na moře a hlídat děti.
Ja bych urcite to probrala s manzelkou. Taky bych se bala toho listopadu, mimco muze byt nemocne v te dobe a co pak…Proste nikdy nevis.
@Anonymní píše: Více
Tak děcka hlídají oba dva
. Určitě bych radši strávila týden s děckama a manželem u moře na Zanzibaru, než doma v obýváku 😎.
Záleží, zda na ten Zanzibar jezdí každý rok nebo to bude ojedinělá záležitost, která se už nebude opakovat.
To bych jela raději někam po Evropě letecky 2 hodiny, tedy ne v listopadu. Mezitím sedět na pláži na Zanzibaru nebo v obýváku je široká paleta možností. A je otázka, jak to s tím hlídáním zakladatel má, zda si to dokáže představit, když jezdil do hor.
Ale abychom mu nekřivdili, pokud počítá s hlídáním a manželka si bude užívat moře nebo klidu, tak to potom ano.
@Hanča1234 píše: Více
Když chci někomu udělat překvapení, tak snad počítá, že se bude starat. Ono dost toho by pro ní bylo starat se o to nejmladší.
Překvapení, za mě je už ta dovolená + třeba ji nechat den samotnou. Moct si udělat svůj program.
Zakladatel píše, že je to překvapení pro jeho rodinu
. Běžně letíte na rodinnou dovolenou, kdy děcka hodíš manželovi na krk a užíváš si o samotě celý týden na pláži u moře? ![]()
Na Zanzibar klidně i 2 x ročně! Jestli mají zlaté dítě, je jedno, zda 2 hodiny nebo 10 hodin letu
!
Právě proto by mně bylo líto dát tolik peněz za exotickou dovolenou, když úplně stejně bych to prožila na dovolené, kde jsem za 2 hodiny letu.
S většími dětmi, které se chvíli zabaví sami, dojdou si na WC, nají se a vyberou si jídlo a mohou být chvíli bez dozoru už je to potom o něčem jiném.
Jaké dítě budou mít v listopadu se teď nedá říct asi nedávno narodilo, když v listopadu mu bude 7 měsíců.
Jenže Zanzibar není Bulharsko, Itoška, Řecko…
Tobě by to bylo líto, pro jiného by to byla nejlepší investice.
S takovým smýšlením může pro ně být utrpení i letecká dvouhodinovka do Bulharska
.