Dovolená jako překvapení pro manželku s dětmi. Je to dobrý nápad?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1335
23.5.26 14:59

@Jindrich.pok Já bych to brala hned. Jestli dítko dobře snáší cestování a manželka ho má ráda, tak bych to koupila. Určitě by mi nevadilo, že přítel koupil dovolenou beze mě. Ty ji znáš nejlíp a víš, jaká je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 15:19
@Bytsamsebou píše: Více

Já taky, ale bez těch 3 malých dětí. :mrgreen: To by pro mě tedy dovolená nebyla, kdybych se měla v podstatě dívat na moře a hlídat děti.

• Citovat
  • Upravit
457
23.5.26 15:22

Ja bych urcite to probrala s manzelkou. Taky bych se bala toho listopadu, mimco muze byt nemocne v te dobe a co pak…Proste nikdy nevis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
23.5.26 15:27
@Anonymní píše: Více

Tak děcka hlídají oba dva 8). Určitě bych radši strávila týden s děckama a manželem u moře na Zanzibaru, než doma v obýváku 😎.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 15:38

Záleží, zda na ten Zanzibar jezdí každý rok nebo to bude ojedinělá záležitost, která se už nebude opakovat. ;) To bych jela raději někam po Evropě letecky 2 hodiny, tedy ne v listopadu. Mezitím sedět na pláži na Zanzibaru nebo v obýváku je široká paleta možností. A je otázka, jak to s tím hlídáním zakladatel má, zda si to dokáže představit, když jezdil do hor.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.26 15:42

Ale abychom mu nekřivdili, pokud počítá s hlídáním a manželka si bude užívat moře nebo klidu, tak to potom ano.

• Citovat
  • Upravit
1335
23.5.26 15:45

Na dovolené se starají oba ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 15:56
@Hanča1234 píše: Více

Když chci někomu udělat překvapení, tak snad počítá, že se bude starat. Ono dost toho by pro ní bylo starat se o to nejmladší.

• Citovat
  • Upravit
1335
23.5.26 15:59

Překvapení, za mě je už ta dovolená + třeba ji nechat den samotnou. Moct si udělat svůj program.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
23.5.26 16:14

Zakladatel píše, že je to překvapení pro jeho rodinu 8). Běžně letíte na rodinnou dovolenou, kdy děcka hodíš manželovi na krk a užíváš si o samotě celý týden na pláži u moře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
23.5.26 16:16

Na Zanzibar klidně i 2 x ročně! Jestli mají zlaté dítě, je jedno, zda 2 hodiny nebo 10 hodin letu :roll:!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.26 16:22

Právě proto by mně bylo líto dát tolik peněz za exotickou dovolenou, když úplně stejně bych to prožila na dovolené, kde jsem za 2 hodiny letu. :nevim: S většími dětmi, které se chvíli zabaví sami, dojdou si na WC, nají se a vyberou si jídlo a mohou být chvíli bez dozoru už je to potom o něčem jiném.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.5.26 16:24

Jaké dítě budou mít v listopadu se teď nedá říct asi nedávno narodilo, když v listopadu mu bude 7 měsíců.

• Citovat
  • Upravit
10890
23.5.26 16:27

Jenže Zanzibar není Bulharsko, Itoška, Řecko… :roll: Tobě by to bylo líto, pro jiného by to byla nejlepší investice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10890
23.5.26 16:29

S takovým smýšlením může pro ně být utrpení i letecká dvouhodinovka do Bulharska 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí