Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj. Náhodou jsem narazila na cestovní agenturu nacesty.cz a jejich nabídka zájezdů mě opravdu ohromila. Přečetla jsem i pár diskuzí a lidé jsou vesměs spokojení. Máte někdo zkušenosti?
Děkuji za rady ![]()
Ahoj, mám jen ty nejlepší zkušenosti, zájezdy vybíráme jedině u nich. Lítáme z Lipska nebo Drážďan. Můžu doporučit
![]()
Ahoj, my kdyz uz nekam jedem s cestovkou, tak jedine pres nacesty. Teda kdyz jsme nemeli deti, tak jsme s nima jezdili - vyslo to o hodne levneji, nez s ceskyma cestovkama. A nasledne ubytovani a sluzby v hotelu byly o necem jinym - nikdy se nam nestalo, ze by nas ubytovali nekde v zastrcenym koute hotelu, jako klienty ceskych CK.
Ted s detma jsem jeste ceny nestudovala - jestli nemecke CK poradaji nejaky akce, jako ze treba deti do urcityho veku zdarma a tak. Snad ano.
@Dendiska a nevíš kdy německé cestovky dávají nejlepší cenu? Platí u nich také, že lastminute je nejvýhodnější? Dorozumíme se anglicky? Víme jak to chodí na letištích tak v tom by být problém neměl
To jste mi holky udělali radost. Chceme letět v září nejspíš do Egypta nebo do Turecka, ale ta cena Egypta je úžasná. Minulý rok jsme byli v Hurghadě za 10 000kč. Teď u nás ten samý hotel stojí 13 000Kč lastminute a z toho Německa jsem koukala na Sharm vyjde za 9000 Kč allinclusive což je naprosto nádherná cena.
@Kacise Kam vy nejčastěji létáte?
Elinko prakticky pokazde jinam ![]()
Leteli jsme s nimi do Spanelska, konkretne Andalusie, na Kanary (Tenerife), na Madeiru…ale treba posledni dve leta jsme pres ne meli koupene pobyty v Rakousku, okoli Solne komory a taky jsme byli spokojeni. Jezdime poznavacky a turistiku v horach (ale ja jen lehkou) a v ramci toho vzdycky treba dve tri odpoledne u more ![]()
@elinka90
Tak nejlepší ceny přesně nevím, ale co si tak vzpomínám, dobré ceny jsou tak do toho prvního týdne v červenci včetně, pak to vyskočí nahoru, ale pořád to vyjde levněji než od nás. V podstatě jakýkoliv hotel jsme vybrali, vždycky to bylo levnější než z Čech.
My jsme byli v Egyptě, Řecku, Tunisu. Jezdíme jen na last minute. Anglicky úplně v pohodě, my německy neumíme ![]()
Taky muzu jen doporucit!
litame z Drazdan:-) a i cenove vychazilip nez napr. s CK Cedok:-)
@pidatko Co jsem tak koukala na recenze a na ty zajezdy tak u nekterych je napsano cesky delegat a jinak pry staci anglictina. cetla jsem i komentare od lidi co umi jen cesky a pokud uz jste nekdy letela tak vite jak to na letistich chodi.
Příspěvek upraven 03.05.13 v 14:13
Ted jsem ze zvedavosti koukala na zajezdy a nasla Mallorcu all inclusive ze 9000kc a u nas ten samy hotel stoji 21000kc takze pekny rozdil. planujeme dovcu v zari a pokud se mi to osvedci tak uz jen s nima ![]()
My se chystáme na odlet z Lince příští týden, tak rychle honím nějaký last minute
s dětmi je to obtížnější najít volnou kapacitu
a každým dnem ceny rostou, tudíž moc nedoporučuji nechat na last minute!
moc dlouho jsme otáleli
@Pidatko my děti ještě nemáme, ale budu čekat na cenu okolo 9 000 Kč all inclusive a budem kupovat. Četla jsem i že někdo koupil zájezd za 6 000 Kč. My chceme letět z Drážďan nebo Lipska. Kam se chystáte?
Ahoj,
také uvažujeme, že bychom po deseti letech jeli na dovču.
Určitě bychom chtěli jet s německou CK.
Kdy bývají nejlepší ceny? Jen nám celkem jedno kam a kdy pojedeme. Jestli třeba v srpnu, září nebo říjnu. ![]()
Jsme dva dospělí a jedno dítě.