Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No já bych tedy v žádném případě nejela. Nejsem masochista a hrát si na rodinu s někým, s kým nejsem rodina, je v mých očích mimo. Celou dovolenou se nervovat, že nejsme spolu. Děkuji, ale nechci
Když to teda vezmu z druhé strany, proč myslíte, že on s tím nemá problém jet?
@MartiHu píše:
Když to teda vezmu z druhé strany, proč myslíte, že on s tím nemá problém jet?
Nenapsala jsi, proč jste se rozešli. V tom to bude.
Proč? Ztratil ve mě důvěru, jelikož jsem kamarádila se svým bývalým, podle něj víc než je zdrávo. A moje obhajoby, že s ním nic nemám a nemám v plánu, nějak neměli účinek.
@MartiHu ahoj já tak před lety jela na dovolenou a ex. Ale situace byla otocena ja byla ta kdo v návrat v nedoufal ani nechtěl ja se rozvedla…jela jsem de facto kvůli dceři ale celou dovolenou mě ex. Lanaril zpět když jsem mu řekla že domluva zněla jen kvůli dceři cítil se dotčené čekal že se vrátím a dal mi to hezky vyžrat…myslel si že mě dostane..takze já po zkušenostech bych nejela. Jen si od toho slibujes že se udobrite…a pak budeš nešťastná.
@MartiHu no tak to by se mi taky nelíbilo kdyby se manžel kamaradil a ex. Ano když se pozdraví proč ne ale např chození na kafe apod. To by se mi nelíbilo a vím že ani chlapovi by se tohle nelíbilo co bylo to bylo a nechápu proč to tahat do vztahu ![]()
@emma38
U nás je složitější i to, že se občas vídáme a chodíme na kávu. I nějaký výlet byl…proč chce jet on ani nevím, ale ja vím, že už ho do ničeho tlačit nemůžu, stejně to nemá cenu. Chce být teď sám a me nezabývá než to respektovat.
Teď mi spíš trochu nejde do hlavy, co to je teď se mnou…
když s bývalýma má vse vyřešeno. Tím ale nemyslím, že se chce vracet.
Přijde mi to teda docela unáhlené řešení
…Pokud tvrdíš, že si s ním nic neměla, tak rozvod mi přijde trochu přez čáru…chápu, že by byl uražený, ale takové zásadní konečné rozhodnutí je divný!!Není v tom ještě něco jiného??
@kamikaa
No to říká spousta lidí okolo, ale mě nepadá nic…jsem mu sama říkala, že pro mě by to nebyl důvod k rozpadu vztahu, byla bych naštvaná, ale řešila bych vše jinak.
Já bych nejela, bylo by to další „dloubání“ do nezahojených ran.