Opakovaná nevěra partnera-děti nemáme

91
16.6.17 14:25

Opakovaná nevěra partnera-děti nemáme

Ahoj holky, jsem tu nova, ale kdykoli jsem mela nejaky problem a hledala na netu videla jsem ze tady na emiminu se diskutuje o vsem..-)..proto i kdyz nemam dite si dovoluji vas zkusene maminky pozadat o pomoc i kdyz k vam tak uplne nepatrim protoze jeste nemam dite..mam partnera a jsme spolu tri roky-nas vztah je velice divoky uz od zacatku-mozna proto ze jsme oba nebyli dostatecne vyboureni, co ja vim..kazdopadne uz mame dva vazne rozchody-stehovani-navraty za sebou..on je velice slozita povaha-sice si na venek hraje na strasneho tvrdaka a frajera-vsude byl a vsecko vi-chodi minimalne 5 krat tydne cvicit-ma krasnou postavu a vypada fakt dobre proto po nem holky sili a kluci ho nesnaseji, ale uvnitr je to cita a ma asi sramy z detstvi proto se takhle chova..pokazde kdyz jsme se rozchazeli si okamzite nasel nahradu-v podstate jsme vlastne jeste byli spolu kdyz uz ty holky mel-a ja se v tom strasne placala-pila jsem a psychycky byla na dne..kdyz jsme se k sobe vraceli naposledy zarekla jsem se ze uz je to naposledy a priste uz mu to neodpustim..protoze i kdyz byl nas vztah spatny on tomu dal korunu tim ze me podvedl aby to ukoncil..byli jsme spolu rok a ted pred par dny me podvedl i prez to ze nas vztah byl fajn-hodne jsem se uklidnila a dospela-prestala jsem uplne pit a snazila jsem se aby nam bylo fajn..bohuzel prez fb jsem prisla na jeho neveru kterou on nemel ani sanci poprit..samozdrejme prislo sypani popele na hlavu-omlouvani se a reci ze se to nemelo stat a ze me miluje kor ted dys sem se tak zmenila..ze to beze me nezvladne atdprotoze sam hodne pije..mozek mi rika utikej-sanci uz bylo dost a on jinej nebude..srdce se porat cuka..:-(..prosim poradte mi co dal..bydlime kazdy ve svem takze tohle nastesti resit nemusim..jen me ubiji pocit ze ho bude mit jina..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jahuhudka
16.6.17 14:29

8o A proc ze ho milujes?

• Citovat
  • Upravit
1015
16.6.17 14:30

Řekla bych, že ta " jiná" si s ním taky užije svý… Bude to nejspíš to samé. Raději bych se poohlédla po jiném klukovi, možná ne až tak krásně vypracovaném… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
16.6.17 14:32

@Lejlinka29 vykaslala bych se na něj, vůbec jestli pije… A pokud jsi s pitím přestala, tak hlavně nezacinej, chlap za to nestojí. Pevný nervy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.6.17 14:38
@jahuhudka píše:
8o A proc ze ho milujes?

Protoze ma hezkou postavu a holky po nem sili… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.6.17 14:40
@jahuhudka
@jahuhudka píše:
8o A proc ze ho milujes?
..kdyz ja kolikrat sama nevim-v hodne vecech sme si podobni a jsou i fajn vzpominky a chvile ktery sme meli zvlast posledni dobou..:-(..sem strasna v tom ze se vzdycky fixuju na jednoho cloveka pro ktereho bych udelala cokoli a neumim se s nim rozloucit.. :,(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
16.6.17 14:41

@Lejlinka29 na tvem miste bych ho poslala k vodě. To neni chlap pro vztah, akorat te to ničí. Dej mu volnost a najdi si slusneho a dospeleho kluka, co si te bude vazit, a nebude klatit ve vztahu s tebou pul okresu…

Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.6.17 14:42
@ZelňačkaKačka píše:
Ukončila bych to definitivně právě dokud nemáte společný bydlení natož děti… ale to ti tu asi povíme všechny… je pouze na tobě jestli budeš dostatečně silná a budeš mít sama sebe ráda, abys to ukončila :nevim:
..v to doufam i ja..jen nevim jak se zbavit tech myslenek na nej!!vim jak to bylo pred tim-nemohla jsem spat ani jist..ubijelo me to ze jsem bez nej..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
16.6.17 14:43

To musíš vědět sama co od vztahu chceš. 3 roky a už tolik rozchodů nevěr? On jiný nebude. takový vztah by se mě nelíbil. Bud ráda že každý bydlíte ve svém nemáte děti ;) tohle je ztráta času, on bude hledat ženské dál, max Tě udělá dítě at máš jiné starosti :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.6.17 14:44
@Mimis2017 píše:
@Lejlinka29 vykaslala bych se na něj, vůbec jestli pije… A pokud jsi s pitím přestala, tak hlavně nezacinej, chlap za to nestojí. Pevný nervy :hug:
..pit uz nebudu nikdy!!na to jsem silu nasla!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
16.6.17 14:45
@PandaVanda píše:
@Lejlinka29 na tvem miste bych ho poslala k vodě. To neni chlap pro vztah, akorat te to ničí. Dej mu volnost a najdi si slusneho a dospeleho kluka co si te bude vazit a neklatit ve vztahu s tebou, pul okresu…Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:43
..jenze to je prave dalsi vec! me prijde ze oni uz poradni chlapi snad vymreli! v mem okoli je tolik krasnych sikovnych holek a vsechny samozne protoze nemuzou nikoho najit..co kdyz si nekoho najdu a lepsi to nebude?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
16.6.17 14:46

Nikdy nebude věrný jedné ženě. Buď se s tím smíříte, protože jeho ostatní přednosti toto převáží a nebo se od něj odpoutejte, dejte se dohromady a najděte si někoho jiného.

A pokud k tomu chlastá, tak fakt nevím co řešíte.

Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
16.6.17 14:47

On Te podvadi, Ty proto pijes.. to je super :zed: :zed: zacni si vazit sama sebe, mas na vic nez na hajlzika co premysli ptakem. S nim chces byt cely zivit? Dat derem takovyhohle tatu?? Vem rozum do hrsti a utikej co to jde. Sanci mel, nevazil si ani ani Tebe, tim bych to brala jako vyresene. Laska neni zvyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3701
16.6.17 14:49

Okamžitě bych odešla, dokud je čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1606
16.6.17 14:51
@Lejlinka29 píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, ale kdykoli jsem mela nejaky problem a hledala na netu videla jsem ze tady na emiminu se diskutuje o vsem..-)..proto i kdyz nemam dite si dovoluji vas zkusene maminky pozadat o pomoc i kdyz k vam tak uplne nepatrim protoze jeste nemam dite..mam partnera a jsme spolu tri roky-nas vztah je velice divoky uz od zacatku-mozna proto ze jsme oba nebyli dostatecne vyboureni, co ja vim..kazdopadne uz mame dva vazne rozchody-stehovani-navraty za sebou..on je velice slozita povaha-sice si na venek hraje na strasneho tvrdaka a frajera-vsude byl a vsecko vi-chodi minimalne 5 krat tydne cvicit-ma krasnou postavu a vypada fakt dobre proto po nem holky sili a kluci ho nesnaseji, ale uvnitr je to cita a ma asi sramy z detstvi proto se takhle chova..pokazde kdyz jsme se rozchazeli si okamzite nasel nahradu-v podstate jsme vlastne jeste byli spolu kdyz uz ty holky mel-a ja se v tom strasne placala-pila jsem a psychycky byla na dne..kdyz jsme se k sobe vraceli naposledy zarekla jsem se ze uz je to naposledy a priste uz mu to neodpustim..protoze i kdyz byl nas vztah spatny on tomu dal korunu tim ze me podvedl aby to ukoncil..byli jsme spolu rok a ted pred par dny me podvedl i prez to ze nas vztah byl fajn-hodne jsem se uklidnila a dospela-prestala jsem uplne pit a snazila jsem se aby nam bylo fajn..bohuzel prez fb jsem prisla na jeho neveru kterou on nemel ani sanci poprit..samozdrejme prislo sypani popele na hlavu-omlouvani se a reci ze se to nemelo stat a ze me miluje kor ted dys sem se tak zmenila..ze to beze me nezvladne atdprotoze sam hodne pije..mozek mi rika utikej-sanci uz bylo dost a on jinej nebude..srdce se porat cuka..:-(..prosim poradte mi co dal..bydlime kazdy ve svem takze tohle nastesti resit nemusim..jen me ubiji pocit ze ho bude mit jina..:-(

Takovyhle typy jsou super na nejaky ulet, nebo kratkodoby vztah. Pokud chces chlapa pro zivot a nechces se o nej delit s dalsima buchtama, tak tenhle nebude spravna volba. Muzes ho omlouvat, jak chces, ale realitu to nezmeni. Podvedl te opakovane a nema problem okamzite sehnat nahradu, za tebe, tim je receno vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí