Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jsem tu nova, ale kdykoli jsem mela nejaky problem a hledala na netu videla jsem ze tady na emiminu se diskutuje o vsem..-)..proto i kdyz nemam dite si dovoluji vas zkusene maminky pozadat o pomoc i kdyz k vam tak uplne nepatrim protoze jeste nemam dite..mam partnera a jsme spolu tri roky-nas vztah je velice divoky uz od zacatku-mozna proto ze jsme oba nebyli dostatecne vyboureni, co ja vim..kazdopadne uz mame dva vazne rozchody-stehovani-navraty za sebou..on je velice slozita povaha-sice si na venek hraje na strasneho tvrdaka a frajera-vsude byl a vsecko vi-chodi minimalne 5 krat tydne cvicit-ma krasnou postavu a vypada fakt dobre proto po nem holky sili a kluci ho nesnaseji, ale uvnitr je to cita a ma asi sramy z detstvi proto se takhle chova..pokazde kdyz jsme se rozchazeli si okamzite nasel nahradu-v podstate jsme vlastne jeste byli spolu kdyz uz ty holky mel-a ja se v tom strasne placala-pila jsem a psychycky byla na dne..kdyz jsme se k sobe vraceli naposledy zarekla jsem se ze uz je to naposledy a priste uz mu to neodpustim..protoze i kdyz byl nas vztah spatny on tomu dal korunu tim ze me podvedl aby to ukoncil..byli jsme spolu rok a ted pred par dny me podvedl i prez to ze nas vztah byl fajn-hodne jsem se uklidnila a dospela-prestala jsem uplne pit a snazila jsem se aby nam bylo fajn..bohuzel prez fb jsem prisla na jeho neveru kterou on nemel ani sanci poprit..samozdrejme prislo sypani popele na hlavu-omlouvani se a reci ze se to nemelo stat a ze me miluje kor ted dys sem se tak zmenila..ze to beze me nezvladne atdprotoze sam hodne pije..mozek mi rika utikej-sanci uz bylo dost a on jinej nebude..srdce se porat cuka..:-(..prosim poradte mi co dal..bydlime kazdy ve svem takze tohle nastesti resit nemusim..jen me ubiji pocit ze ho bude mit jina..:-(
Řekla bych, že ta " jiná" si s ním taky užije svý… Bude to nejspíš to samé. Raději bych se poohlédla po jiném klukovi, možná ne až tak krásně vypracovaném… ![]()
@Lejlinka29 vykaslala bych se na něj, vůbec jestli pije… A pokud jsi s pitím přestala, tak hlavně nezacinej, chlap za to nestojí. Pevný nervy ![]()
@jahuhudka píše:
A proc ze ho milujes?
Protoze ma hezkou postavu a holky po nem sili… ![]()
@jahuhudka píše:..kdyz ja kolikrat sama nevim-v hodne vecech sme si podobni a jsou i fajn vzpominky a chvile ktery sme meli zvlast posledni dobou..:-(..sem strasna v tom ze se vzdycky fixuju na jednoho cloveka pro ktereho bych udelala cokoli a neumim se s nim rozloucit..
A proc ze ho milujes?
@Lejlinka29 na tvem miste bych ho poslala k vodě. To neni chlap pro vztah, akorat te to ničí. Dej mu volnost a najdi si slusneho a dospeleho kluka, co si te bude vazit, a nebude klatit ve vztahu s tebou pul okresu…
Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:45
@ZelňačkaKačka píše:..v to doufam i ja..jen nevim jak se zbavit tech myslenek na nej!!vim jak to bylo pred tim-nemohla jsem spat ani jist..ubijelo me to ze jsem bez nej..
Ukončila bych to definitivně právě dokud nemáte společný bydlení natož děti… ale to ti tu asi povíme všechny… je pouze na tobě jestli budeš dostatečně silná a budeš mít sama sebe ráda, abys to ukončila
To musíš vědět sama co od vztahu chceš. 3 roky a už tolik rozchodů nevěr? On jiný nebude. takový vztah by se mě nelíbil. Bud ráda že každý bydlíte ve svém nemáte děti
tohle je ztráta času, on bude hledat ženské dál, max Tě udělá dítě at máš jiné starosti ![]()
@Mimis2017 píše:..pit uz nebudu nikdy!!na to jsem silu nasla!
@Lejlinka29 vykaslala bych se na něj, vůbec jestli pije… A pokud jsi s pitím přestala, tak hlavně nezacinej, chlap za to nestojí. Pevný nervy
@PandaVanda píše:..jenze to je prave dalsi vec! me prijde ze oni uz poradni chlapi snad vymreli! v mem okoli je tolik krasnych sikovnych holek a vsechny samozne protoze nemuzou nikoho najit..co kdyz si nekoho najdu a lepsi to nebude?
@Lejlinka29 na tvem miste bych ho poslala k vodě. To neni chlap pro vztah, akorat te to ničí. Dej mu volnost a najdi si slusneho a dospeleho kluka co si te bude vazit a neklatit ve vztahu s tebou, pul okresu…Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:43
Nikdy nebude věrný jedné ženě. Buď se s tím smíříte, protože jeho ostatní přednosti toto převáží a nebo se od něj odpoutejte, dejte se dohromady a najděte si někoho jiného.
A pokud k tomu chlastá, tak fakt nevím co řešíte.
Příspěvek upraven 16.06.17 v 14:47
On Te podvadi, Ty proto pijes.. to je super
zacni si vazit sama sebe, mas na vic nez na hajlzika co premysli ptakem. S nim chces byt cely zivit? Dat derem takovyhohle tatu?? Vem rozum do hrsti a utikej co to jde. Sanci mel, nevazil si ani ani Tebe, tim bych to brala jako vyresene. Laska neni zvyk.
@Lejlinka29 píše:
Ahoj holky, jsem tu nova, ale kdykoli jsem mela nejaky problem a hledala na netu videla jsem ze tady na emiminu se diskutuje o vsem..-)..proto i kdyz nemam dite si dovoluji vas zkusene maminky pozadat o pomoc i kdyz k vam tak uplne nepatrim protoze jeste nemam dite..mam partnera a jsme spolu tri roky-nas vztah je velice divoky uz od zacatku-mozna proto ze jsme oba nebyli dostatecne vyboureni, co ja vim..kazdopadne uz mame dva vazne rozchody-stehovani-navraty za sebou..on je velice slozita povaha-sice si na venek hraje na strasneho tvrdaka a frajera-vsude byl a vsecko vi-chodi minimalne 5 krat tydne cvicit-ma krasnou postavu a vypada fakt dobre proto po nem holky sili a kluci ho nesnaseji, ale uvnitr je to cita a ma asi sramy z detstvi proto se takhle chova..pokazde kdyz jsme se rozchazeli si okamzite nasel nahradu-v podstate jsme vlastne jeste byli spolu kdyz uz ty holky mel-a ja se v tom strasne placala-pila jsem a psychycky byla na dne..kdyz jsme se k sobe vraceli naposledy zarekla jsem se ze uz je to naposledy a priste uz mu to neodpustim..protoze i kdyz byl nas vztah spatny on tomu dal korunu tim ze me podvedl aby to ukoncil..byli jsme spolu rok a ted pred par dny me podvedl i prez to ze nas vztah byl fajn-hodne jsem se uklidnila a dospela-prestala jsem uplne pit a snazila jsem se aby nam bylo fajn..bohuzel prez fb jsem prisla na jeho neveru kterou on nemel ani sanci poprit..samozdrejme prislo sypani popele na hlavu-omlouvani se a reci ze se to nemelo stat a ze me miluje kor ted dys sem se tak zmenila..ze to beze me nezvladne atdprotoze sam hodne pije..mozek mi rika utikej-sanci uz bylo dost a on jinej nebude..srdce se porat cuka..:-(..prosim poradte mi co dal..bydlime kazdy ve svem takze tohle nastesti resit nemusim..jen me ubiji pocit ze ho bude mit jina..:-(
Takovyhle typy jsou super na nejaky ulet, nebo kratkodoby vztah. Pokud chces chlapa pro zivot a nechces se o nej delit s dalsima buchtama, tak tenhle nebude spravna volba. Muzes ho omlouvat, jak chces, ale realitu to nezmeni. Podvedl te opakovane a nema problem okamzite sehnat nahradu, za tebe, tim je receno vse.