Nevěra s ženatým ano či ne?

Anonymní
17.6.17 07:52

Nevěra s ženatým ano či ne???

Ahoj mám problém pomozte mi. Nechci aby mě některé odsuzovali dřív než tohle dočte. Odešla jsem s dětmi od přítele, protože nepřijal mého prvního syna. Vrátila jsem se zpět do své rodné vesnice a hned za měsíc mi začaly chodit smsky od muže, se kterým jsem v 17-ti chodila a měla s ním první sex a i já jsem byla jeho první. Už dřív o mě stála, ale já ho vždy odmítla. Má rodinu a děti. S manželkou už je 17 let. Vůbec tomu nerozumím proč najednou mě nahání. Zkuste mi to někdo vysvětlit proč to tak je. NIC S NÍM NEMÁM!!! Jen nevím co s tím. Už ani nikam nechodím aby mu nedala záminku, ale upřímně pořád mě hodně přitahuje. Žádám o názor né o soudy!!! Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16775
17.6.17 07:58

On Ti pise o cem?? Proc hned myslis na neveru?? Ze Tebe pritahuje, neznamena ze to je i naopak :nevim: doporucuju vice zapojit mozek, volani frndy je napresdrzku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.6.17 07:59

Vazne se musis ptat? Chce sex, co jinyho. Ma zenu a deti a nahani te, protoze si chce uzit a asi se k nemu doneslo, ze jsi sama. Zkousi jestli se chytis. Nic vic. Je to hnus, takovyho bys pro sebe chtela? :roll:

Příspěvek upraven 17.06.17 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 08:00

Jemu do hlavy nikdo nevidi, jak to mysli ti muze rict jen o sam. cokoliv co ti tady kdo napise budou jen dohady a vycucy z prstu :mrgreen: co se ma stat stane se :nevim:
moznosti je milion jak to bude nebo je.

Příspěvek upraven 17.06.17 v 08:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950

Nevim co v tech sms je..nechce jen zavzpomínat na staré časy :nevim:?..ono ta první láska / sex se jen tak nezapomíná..a většinou k tomu dotyčnému cítíš..zvláštní cit/nostalgii..a pokud te dlouho neviděl :nevim:..hned bych to nebrala, že te chce nějak uhánět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197

Co takhle si jenom sednout někam na skleničku/na kafe. A popovídat si, nic víc. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
17.6.17 08:02

Říkám NE, to blbě dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
17.6.17 08:03
@PandaVanda píše:
Vazne se musis ptat? Chce sex, co jinyho. Ma zenu a deti a nahani te, protoze si chce uzit a asi se k nemu doneslo, ze jsi sama. Zkousi jestli se chytis. Nic vic. Je to hnus, takovyho bys pro sebe chtela? :roll:Příspěvek upraven 17.06.17 v 08:01

no zas by se ulevilo mazelce ne? :nevim: zenska solidarita :nevim: :mrgreen:
a jinak co jsem rikala, dohady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
17.6.17 08:06
@Deníííí píše:
Nevim co v tech sms je..nechce jen zavzpomínat na staré časy :nevim:?..ono ta první láska / sex se jen tak nezapomíná..a většinou k tomu dotyčnému cítíš..zvláštní cit/nostalgii..a pokud te dlouho neviděl :nevim:..hned bych to nebrala, že te chce nějak uhánět ;)

Presne tak ;) me muj odpanitel i po 20 letech nikdy nezapomnel poprat k narozeninam, svatku… Prijde mi to jine nez s jinymi, vetsi pouto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4399
17.6.17 08:07
@Anonymní píše:
Ahoj mám problém pomozte mi. Nechci aby mě některé odsuzovali dřív než tohle dočte. Odešla jsem s dětmi od přítele, protože nepřijal mého prvního syna. Vrátila jsem se zpět do své rodné vesnice a hned za měsíc mi začaly chodit smsky od muže, se kterým jsem v 17-ti chodila a měla s ním první sex a i já jsem byla jeho první. Už dřív o mě stála, ale já ho vždy odmítla. Má rodinu a děti. S manželkou už je 17 let. Vůbec tomu nerozumím proč najednou mě nahání. Zkuste mi to někdo vysvětlit proč to tak je. NIC S NÍM NEMÁM!!! Jen nevím co s tím. Už ani nikam nechodím aby mu nedala záminku, ale upřímně pořád mě hodně přitahuje. Žádám o názor né o soudy!!! Díky

Chápu že. Jsi sama, můžeš si dělat co chceš a on tě uhání a přitahuje.

Pokud bys to dokázala brát jen fyzicky, tak sice to není morálně čisté, ale ten ženatej je tu on. Ale pocítí s tuky že se nerozvede a kdyby to prasklo budou z toho problémy i pro tebe. Takový chlap nemá problém podvádět, žádnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
17.6.17 08:08

Co by asi tak mohl chtít. Je to zcela jasný. Uvařit kafe určitě ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
17.6.17 08:08

@misi11 souhlas :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5640
17.6.17 08:09

@Bůča Jako ze by ji manzelka poslala darkovy kos jako podekovani…:-) Mozny to je. Jinak dohady o jeho motivaci to uplne nejsou, nazev diskuze je Nevera s zenatym, ano nebo ne??? Plus dalsi indicie v textu…no o vareni ji asi nepise :mrgreen:

Příspěvek upraven 17.06.17 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
17.6.17 08:10

On Tě po těch letech strašně moc miluje, nikdy na Tebe nezapomněl, chce se rozvést a mít s Tebou vztah. :pankac: :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
7250
17.6.17 08:14
@Klopotkova píše:
On Tě po těch letech strašně moc miluje, nikdy na Tebe nezapomněl, chce se rozvést a mít s Tebou vztah. :pankac: :pankac: :pankac:

to je taaak romanticky :srdce:
http://smileys.cz/…ys-cz-65.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí