Dovolená s bývalým

61
17.6.17 11:02

Dovolená s bývalým

Ahoj, chtěla bych znát váš názor. Skoro před dvěma měsíci se se mnou rozešel přítel. Tak nějak jsem pořád žila v naději, že se to mezi náma spraví…bohužel tak nějak vím, že už ne a přijímám to dost těžce. Máme zaplacenou dovolenou a já si pořád říkám zda dělám dobře, že chci aby jsme letěli společně jako rodina. Dcera ho zbožňuje, on ji, mě má rád. Vážně se to ve mě pere, ale zase si říkám, že budeme mít aspoň na co vzpomínat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
753
17.6.17 11:07

Já bych jela… vždyt koneckoncu můžete být dvě samostatné jednotky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
17.6.17 11:09

@MartiHu kdybyste neměli dítě, řeknu ti, at to odpískáš…takhle - záleží na důvodech, proč jste se rozešli, a jaké ted máte vzájemné vztahy. Ale mám ten dojem, že ho stále miluješ a budeš si sypat sůl do ran :,(. Což není dobré :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
17.6.17 11:10

@teepe souhlasím s teepe, vždyť můžete být dvě samostatné jednotky, on si užije dceru, ty taky, můžete se dohodnout, že on půjde na pláž s ní odpoledne, ty dopoledne a pak si každý naložíš se svým volnem, takže se ani nemusíte moc vídat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1776
17.6.17 11:12

Já bych nejela, ty si od toho slibujes návrat a on ne, tak si pokazíš akorát dovču. Jeď sama s dcerou a užij si to.Na něj bych snažila zapomenout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.6.17 11:17

Pokud bych vedela, ze budu celou dovolenou litostiva a bude to pro me tezky, tak bych nejela. Dovolena znamena intenzivni kontakt a budes mit neustale na ocich, jak jste rodina jen zdanlive. Mam se na takove martyrium moc rada a vyhnula bych se tomu. Bud bych jela sama s dcerou nebo nechala jet je. Ale treba se dokazes vzchopit a zvladnes to vic v pohode. Dej na intuici a mysli na sebe. Dcera bude mit fajn dovolenou v kazdem pripade, neni treba se obetovat, stejne to vyciti.

Příspěvek upraven 17.06.17 v 11:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
17.6.17 11:17

@pe-terka
Ano to je pravda, bude mě to určitě bolet, ale spíš až po návratu domů. Čekám určitě víc, i když vím, že už žádný nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7939
17.6.17 11:20

@MartiHu zalezi opravdu na tom, jake mate vztahy a co si od toho ve skrytu duse slibujes. Ona ta atmosfera a uvolneni udelaji sve, muze dojit k docasnemu sblizeni a sexu a ty si od toho budes slibovat vice a ocekavat treba i navrat, ktery se ovsem nemusi konat. A psychicky na tom muzes byt hure, nez tesne po rozchodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6538
17.6.17 11:50

Já bych jela sama s dcerkou a brala to jako začátek toho, že si zkusím, jaké to bude, když budeme samy… časem určitě potkáš někoho nového. Bála bych se, že bychom se na dovolené vlivem atmosféry k sobě vrátili a nemělo by to pak pokračování. Dvojitý rozchod by bolel ještě víc. Když bych věděla, že už partner nechce, tak bych jela sama. Zvlášť, když ty si od toho podvědomě něco slibuješ a budeš to tam možná směřovat. Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3323
17.6.17 12:14

Čerstvě po rozchodu bych nejela a pokud čekáš návrat, tak bych taky nejela. Akorád se budeš trápit.
I když jedna moje známá si z takový dovolený s ex a se synem přivezla těhotenství :mrgreen:. Bohužel je teď sama s dvěma dětma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
17.6.17 12:27

@MartiHu
Alespoň na co vzpomínat? A na co jako? Že tě nechal a ty jsi pak celou dovolenou doufala, že si to rozmyslí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.6.17 12:40

@MartiHu
Dcera je jeho dítě? Pokud ano, jela bych s nimi. Pokud to jeho dítě není, dovolenou bych raději zrušila. On je občas lepší ostrý řez.

• Citovat
  • Upravit
61
17.6.17 12:49

@Kobliha51
Ne, neni. Jeji otec o ni zajem nejevi, co je na svete. Byvaly byl tim nejlepsim otcem na svete. Bohuzel i nejlepsim partnerem, ktereho jsem mela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
17.6.17 12:57
@MartiHu píše:
@Kobliha51
Ne, neni. Jeji otec o ni zajem nejevi, co je na svete. Byvaly byl tim nejlepsim otcem na svete. Bohuzel i nejlepsim partnerem, ktereho jsem mela.

Jestli tě on nechce a víš to, tak neprotahuj agonii. I pro to dítě to bude lepší. Takhle by si malá myslela, že to ještě dohromady dáte a její malá dětská dušička by těžce nesla, že po dovolené půjdete s kufrem každý jiným směrem. Já bych nejela, ale rozhodnutí je na tobě. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
69235
17.6.17 13:32

No já bych tedy v žádném případě nejela. Nejsem masochista a hrát si na rodinu s někým, s kým nejsem rodina, je v mých očích mimo. Celou dovolenou se nervovat, že nejsme spolu. Děkuji, ale nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí