Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, před dvěma dny jsme se vrátili z Turecka. Byli jsme v oblasti Side. Bylo tam moc hezky, ale hrozné horko, 44stupňů. Malej byl přes poledne se mnou na pokoji, museli jsme si ale vyměnit pokoj. Dali nám malej krcálek, tak jsme ho měnili za rodinný, aby si tam malej mohl hrát. Taky je naučený spinkat sám, tak měl i svůj pokoj. Kdyby jste chtěli něco vědět, tak mi písněte soukromou zprávu.
Derido - my jedem teda do Alanye, ale až v září. Ale určo tam bude ještě horko. A šlo ten pokoj vyměnit bez problémů? A určo jste něco připlácely ne?
A my jedem taky s Hanulkou ![]()
Kdo jede ještě s námi ![]()
Odlet 6.9.
Derido: jinak ten hotelík jsem taky objevila a byl určitě super, že:-)
Lime
Jojo, Lime mi písla, že jedou do stejného hotelu ve stejném termínu jako my. Aspoň tam budeme mít krajany a holčičky si spolu vyhrajou(třeba). Naše malá je hrozná dračice.
Hotel byl moc hezký, za ten pokoj jsme museli připlácet, ale než být týden s malým v takovým kumbálku, co nám nejdřív dali, tak jsme raději připlatili. Malej totiž 4 hodiny byl přes poledne na pokoji, dvě hodky spal a dvě si tam hrál. Jo a ti Turci jsou strááášně otravní! Už mi lezli na nervy.Já byla bez manži, jen s mamkou a malým, tak jak viděli dvě ženský, ani jim nevadilo, že máme dítě, furt nás tahali na diskotéku a otravovali.
Derido - tak to u nás a u Lime nehrozí. My budem s manžílkama. ![]()
Derido - prosím tě. očkovali jste se nějak navíc před cestou do Turecka?
Hanulo, neočkovali. Já měla spíš strach, aby mu nebylo špatně z jejich jídla, respektive z ovoce, takže jsem vše umývala balenou vodou. Taky flašky na mlíko jsem vymývala balenou vodou. Teď nevím jak máš staré dítě, ale nám se osvědčila elektrická spirála, mohla jsem si převařit vodu na pokoji. Pěknou dovolenou!!
Derido - jedem nakonec až 16.9 (manžel si totiž zlomil zápěstí), takže nejedem s Lime. A moje dcera bude mít teď 22 měsíců.
jejda, tak to je mi manži líto. Pak dej vědět, jak se vám v Turecku líbilo. Pro mě je favoritní zemí Itálie.
Ahojte jedeme do Alanye 1.7. a me zajima delfinarium - kolik je vstupne, jak se tam nejlepe dostat, jak dlouho program trva, co se tam da pekne koupit …diky ![]()
Chtela bych ozivit diskuzi a zeptat se kdo byl v turecku nekdy na přelomu května/června jaké je tam počasi a co moře je studené nebo uz na koupání??
brácha byl v půli června a byli opálení a moře mělo kolem 24°