Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ty znackovy levny veci jsou napodobeniny. Nicmene vydarene
co urcite vyzkousej, tak turecke lazne a zajdi si tam k holici. Turci umi uzasne strihat ![]()
@Black_Orchids píše:
My jezdíme vždycky na podzim do oblasti Belek / Lara na golf. Hotely 5* Tam je moře i pláže vždycky super. párkrát jsem byla pracovně v Istanbulu. Z toho soudím, že Turci jsou velmi pohostinní
Jak daleko je to od letiště?
Nebo nevíte někdo, která oblast je nejblíže letišti??
děkuji
Ten Belek je cca 25 minut cesty… loni jsme byli v Green Maxu v Beleku a super! ![]()
@Lenka512 Ahoj, my kvůli dceři vybírali nejen hezké místo, ale také co nejblíže letišti, doporučuji Side a nejhezčí plaz u hotelu Sandy beach, všichni co tam byli, říkali, že je to nejhezčí plaz a opravdu byla, jinde si lidi stěžovali, plaz je u hotelu.
Nejblíže jsou hotely okolo Antálie. Když vybereš 4-5 u moře a těch je opravdu hodně, tak je to super. Side je tak na půl cesty mezi Antálií a Alánií. Asi 50km od letiště. Byla jsem už asi na 8 místech a pláže jsou tam všechny pěkné. Vybírej hotel u pláže a pokud vybereš pětihvězdu pro děti je tam spoustu atrakcí. Turecko mám ráda, jezdíme tam ale až v září.
My byli v KEMERu, cca hodinu od letiště, byli jsme přelom září-říjen. Voda 28°, vzduch 30-32°. Bylo úžasně.
@Lenka512 my jedeme na konci června do Kemeru, cca 75 km od letiště. Limak Limra, 5*, přímo na pláži, ta je prý moc hezká. Jedeme i s dětmi. Podle uživatelských recenzí (ne CK) je to výborná volba, tak uvidíme ![]()
@neila jeej limak limra sme mali aj my vo vybere
, ale kedze je to dost velky rezort a my sme chceli nieco mensie kludnejsie, tak ideme nakoniec do Bodrumu. Ale potesila by som sa potom tvojej recenzii, prijemnu dovcu zelam
![]()
@nazarboncuk uvidíme no, my původně vůbec do Turecka nechtěli, mířili jsme do Dubaje
Ale známý nás ukecal, že tenhle je rezort je vynikající a pro děcka super, projel už téměř vše, tak měl srovnání. Splňoval určité naše nároky, z kterých jsem nebyli ochotni ustoupit, tak doufám, že i zbytek bude fajn
Snad pak nebudeme nadávat
Jinak taky preferujeme klidnější oblasti, ale to hlavně, když jedeme jen ve dvou s manželem ![]()
Pak určitě ráda dodám recenzi ![]()
Dámy nemáte někdo zkušenosti s tímto hotelem? http://www.limestravel.cz/…adise/83400a?…
Předem se omlouvám za odkaz, nechci dělat reklamu, jen jsem to ted našla, vypadá to docela dobře, ale pomohlo by mě, kdyby někdo kdo tam byl napsal svou zkušenost. Nevím jak je to v Turecku s hotelama, jestli hvězdy odpovídají nebo ne ![]()
Myslite, že je teď Turecko vhodná destinace vzhledem k tomu, že na východní hranicic Turecka se Syrii jsou tanky? Mamka vyhá nad dovolenou sice v Side což je cca 500 km od hranic možná i dál, ale přesto… Možna jenom blbě panikařim, ale mam z toho divný pocit, se bude válet u moř a 500km od tama válka…Co vy na to nebojíte se?
Sisska: my jsme byli předloni kousek od tohoto hotelu
je to tam fakt pěkné kolem a moře čisté, fakt pěkné, určitě doporučuji, ale zkušenosti s tímto hotelem bohužel nemám, ale vypadá dobře, a 4 hvězdy by už měli být ok.
Slanec: To je těžké..ono by člověk dneska pomale nesměl jet nikam
Je to hrozný co se všude děje, ale jistotu nemá člověk opravdu nikde, ani tady v ČR ![]()
Ale do Turecka bych asi vyrazila kdybych ted nečekala mimi ![]()
@Slanec já jsem se minulou sobotu vrátila. Byli jsme v Antalyi. Dovolená naprosto luxusní, i když jí dost znepříjemnil incident v Tunisu (byli jsme zrovna dva dny už v Turecku). Nicméně, ten blbý pocit bych měla kdekoliv v té chvíli, i v Praze na Václaváku.
Jinak hotel měl dost pečlivou ostrahu, soukroumou pláž a všimla jsem si, že po té tuniské tragédii zvýšili ostrahu ze vzduchu. Tam preventivně, ale přeci jen to byl o něco jistější pocit. Teď je tam známý a vše v naprosté pohodě. Pokud člověk nejede do těch nebezpečných oblastí, tak si myslím, že nepodstupuje žádné riziko.
Kocoladko díky ![]()
No snad to bude vpohodě, už jsem to koupili
Tak se těším.
Všem přeji krásné dovolené ![]()
Nemáš zač, tak si pořádně užijte dovolenou
Hned bych si to vyměnila na chvíli.