Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
beruska2× píše:
Ahojte jedeme do Alanye 1.7. a me zajima delfinarium - kolik je vstupne, jak se tam nejlepe dostat, jak dlouho program trva, co se tam da pekne koupit …diky
Ahoj, vstupné už netuším kolik je, přes tu jejich cestovku nás tam dovezli autem. Myslím, ale že se platilo okolo 50 Euro na osobu. Ale nebylo v tom započteno plavání a focení s delfíny. Dostaneš se tam bez problémů. Zážitek pěkný, ale bylo děsný vedro a to jsme tam byli koncem května 09. Jinak ráda vzpomínám na vlny. Ty byly parádní, obří…
V Turecku se dá nakoupit dobře, ale převažují padělky…
Ahojky chceme jet za 14 dni do Turecka, chceme super last minute takze ten den pujdem do cestovek…nemate nejaky tipy na hotely a resorty? Nikdy jsme tam nebyli a mame rocniho chlapecka tak aby to bylo blizko u more, dobry jidlo, pokoje, bazen chceme all inclusive se vsim vsudy…dekuji za rady a postrehy ![]()
@Ajla Ahoj, my se do Turecka chystáme v září. Co vím, tak se s dětmi hodně doporučuje oblast Side. Jsou tam písčité pláže a pozvolný vstup do moře. Hezkou dovču ![]()
S Tureckem neporadím, nebyli jsme tam, ale takhle o prázdninách hledat zájezd v den odjezdu může být problém s místem v letadle, ubytování většinou mají, ale místo v letadle už být nemusí. Když jsme čekali minulý týden na letišti, tak vedle nás seděla paní, která s někým telefonovala, že neví, že asi ten den nikam nepoletí, protože předtím ještě místa byli a v den odjezdu už neměli letenky.
No ale my nejedem na letiste ale do cestovek a kdyz mi cestovka ten den proda zajezd tak predpokladam ze je pro ten zajezd urceny i misto v letadle, ze mi ho neprodaj a ja neprijedu na letiste a tam nebude misto…
manzel uz takhle jel a v pohode a kdyz nic nsezeneme tak nepojedeme no…
Jj když prodá cestovka zájezd, tak místo je.
A když Vám nevadí, že třeba se nikam nepojede, tak to už vůbec není problém. ![]()
No jako zklamany by jsme asi byli ale tim ze je to psis neplanovany tak s tim tak nejak pocitame ze se to muze stat ale mylsim ze nejaka varianta dovoleny se vzdycky vymysli
…ja bych to koupila klidne hned ale manzel prej neee az ten den, znate to
jako jsme jeli loni na blind do chorvatska v plny sezone ze ot bude nejlevnejsi, ubytovani jsme sehnali bezvadny ale levny to rozhodne nebylo 4 dny v chorvatsku nakonec vysly jako tyden all inclusive v turecku
…tak uvidime noooo
Mám možnost letět v červnu do Turecka. Ubytování by bylo v domě přítele mé kamarádky, takže mi nejde o doporučení hotelu. Jen se chci zetat, jak jste byli s dovolenou v Turecku spokojeny (příroda, moře, památky). Děkuju ![]()
Turecko je krásná země, výborná kuchyně a lidi jsou velmi přátelští a pohostinní. Byla jsem několikrát a vše vesměs super.
@Black_Orchids a jaké je tam moře a pláže? Čisté? Vím, že je to místo od místa, ale co tvé zkušenosti? Nebyla jsem 5 let u moře a strašně moc chci jet ![]()
My jezdíme vždycky na podzim do oblasti Belek / Lara na golf. Hotely 5* Tam je moře i pláže vždycky super. párkrát jsem byla pracovně v Istanbulu. Z toho soudím, že Turci jsou velmi pohostinní ![]()
Brácha tam byl vloni a hrozná spokojenost. A zaplatili si výlet do Pamukkale a byli nadšení. A z fotek musím říct, že je tam asi opravdu krásně. Letěli last minute, tak měli výhodnější cenu.
@katulka.k ahoj byli jme v loni v místě alanya a mohu vřele doporučit je tam fakt krásně moře čisté ani jeden den se nám nestalo že by bylo nějak špinavé..ale děsný pařáky měli jsme v devět ráno ve stínu 38
takže jsme přežívali celý den naloženi jen ve vodě
A je tam levno oblečení fakt jsme tam nakoupili za pár korun jen nás mrzelo že jsme to nevěděli předem vzali by jsme víc peněz
Pro představu nakoupili jsme tam značkové triko za 5E Mikiny za 10-15E..
Super holky, moc děkuju za reakce. My letíme do Antalye. Cena letenky 4500kč, ubytování zdarma (v domě přítele mé kamarádky), tak už šetřím na hadry ![]()