Dovolená Turecko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
888
13.2.12 13:59
beruska2× píše:
Ahojte jedeme do Alanye 1.7. a me zajima delfinarium - kolik je vstupne, jak se tam nejlepe dostat, jak dlouho program trva, co se tam da pekne koupit …diky :wink:

Ahoj, vstupné už netuším kolik je, přes tu jejich cestovku nás tam dovezli autem. Myslím, ale že se platilo okolo 50 Euro na osobu. Ale nebylo v tom započteno plavání a focení s delfíny. Dostaneš se tam bez problémů. Zážitek pěkný, ale bylo děsný vedro a to jsme tam byli koncem května 09. Jinak ráda vzpomínám na vlny. Ty byly parádní, obří… :lol: V Turecku se dá nakoupit dobře, ale převažují padělky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.6.12 13:14

Ahojky chceme jet za 14 dni do Turecka, chceme super last minute takze ten den pujdem do cestovek…nemate nejaky tipy na hotely a resorty? Nikdy jsme tam nebyli a mame rocniho chlapecka tak aby to bylo blizko u more, dobry jidlo, pokoje, bazen chceme all inclusive se vsim vsudy…dekuji za rady a postrehy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1430
27.6.12 13:35

@Ajla Ahoj, my se do Turecka chystáme v září. Co vím, tak se s dětmi hodně doporučuje oblast Side. Jsou tam písčité pláže a pozvolný vstup do moře. Hezkou dovču 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.6.12 14:36

Dekuji za informaci :-) taky preji hezkou dovcu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
27.6.12 18:37

S Tureckem neporadím, nebyli jsme tam, ale takhle o prázdninách hledat zájezd v den odjezdu může být problém s místem v letadle, ubytování většinou mají, ale místo v letadle už být nemusí. Když jsme čekali minulý týden na letišti, tak vedle nás seděla paní, která s někým telefonovala, že neví, že asi ten den nikam nepoletí, protože předtím ještě místa byli a v den odjezdu už neměli letenky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
27.6.12 21:55

No ale my nejedem na letiste ale do cestovek a kdyz mi cestovka ten den proda zajezd tak predpokladam ze je pro ten zajezd urceny i misto v letadle, ze mi ho neprodaj a ja neprijedu na letiste a tam nebude misto…
manzel uz takhle jel a v pohode a kdyz nic nsezeneme tak nepojedeme no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29608
28.6.12 08:23

Jj když prodá cestovka zájezd, tak místo je. ;) A když Vám nevadí, že třeba se nikam nepojede, tak to už vůbec není problém. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
29.6.12 22:41

No jako zklamany by jsme asi byli ale tim ze je to psis neplanovany tak s tim tak nejak pocitame ze se to muze stat ale mylsim ze nejaka varianta dovoleny se vzdycky vymysli :-)…ja bych to koupila klidne hned ale manzel prej neee az ten den, znate to :-) jako jsme jeli loni na blind do chorvatska v plny sezone ze ot bude nejlevnejsi, ubytovani jsme sehnali bezvadny ale levny to rozhodne nebylo 4 dny v chorvatsku nakonec vysly jako tyden all inclusive v turecku :-)…tak uvidime noooo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
15.2.13 21:14

Mám možnost letět v červnu do Turecka. Ubytování by bylo v domě přítele mé kamarádky, takže mi nejde o doporučení hotelu. Jen se chci zetat, jak jste byli s dovolenou v Turecku spokojeny (příroda, moře, památky). Děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.2.13 21:18

Turecko je krásná země, výborná kuchyně a lidi jsou velmi přátelští a pohostinní. Byla jsem několikrát a vše vesměs super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
15.2.13 21:22

@Black_Orchids a jaké je tam moře a pláže? Čisté? Vím, že je to místo od místa, ale co tvé zkušenosti? Nebyla jsem 5 let u moře a strašně moc chci jet :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
15.2.13 21:30

My jezdíme vždycky na podzim do oblasti Belek / Lara na golf. Hotely 5* Tam je moře i pláže vždycky super. párkrát jsem byla pracovně v Istanbulu. Z toho soudím, že Turci jsou velmi pohostinní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
15.2.13 21:50

Brácha tam byl vloni a hrozná spokojenost. A zaplatili si výlet do Pamukkale a byli nadšení. A z fotek musím říct, že je tam asi opravdu krásně. Letěli last minute, tak měli výhodnější cenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.2.13 14:01

@katulka.k ahoj byli jme v loni v místě alanya a mohu vřele doporučit je tam fakt krásně moře čisté ani jeden den se nám nestalo že by bylo nějak špinavé..ale děsný pařáky měli jsme v devět ráno ve stínu 38 :mrgreen: takže jsme přežívali celý den naloženi jen ve vodě :mrgreen: A je tam levno oblečení fakt jsme tam nakoupili za pár korun jen nás mrzelo že jsme to nevěděli předem vzali by jsme víc peněz :D Pro představu nakoupili jsme tam značkové triko za 5E Mikiny za 10-15E..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
18.2.13 13:22

Super holky, moc děkuju za reakce. My letíme do Antalye. Cena letenky 4500kč, ubytování zdarma (v domě přítele mé kamarádky), tak už šetřím na hadry :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí