Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím všechny a moc prosím o radu, už pomalu 2 měsíce sháním vhodnou dovolenou na červen, ve finále z toho všeho jsem si vybrala 2 hotely v Turecku.
https://hotel.invia.cz/…our-1201341/?…
a
https://hotel.invia.cz/…our-1201341/?…
Chtěla bych poradit ohledně zvolení oblasti, jestli tam nejsou nějaké napjaté situace a jestli se tam nemusíme bát. Moc děkuji za rady
případně i tipy na výlety.
@Mejminka ani jeden odkaz není na hotel. Jinak zrovna z Turecka jsem aktuálně dost rozpačitá. Letos jsme vyhodnotili, že už by tam mohl být klid a objednali jsme si po letech pobyt v Turecku. A jako na potvoru je tu diplomatická roztržka ČR - Turecko, kvůli tomu, že jsme propustili zadrženého kurdského předáka. Turecký prezident teď ve sdělovacích prostředcích brojí, že ČR podporuje terorismus. Tak doufám, že do léta vychladne. Jinak letoviska by měla být klidná, ale nikam na trhy a spol. bych se moc nehrnula…
@nozu aha, chybička se vloudila
jedno je Side a druhé je Kemer. Ty jo tak když nevyjde Turecko tak už nevím kam v dnešní době letět.
Side i kemer jsou v pohode. vybirej spis podle hotelu, jak se ti libi. do side je kratsi prejezd z letiste. no, ja jsem taky zvedava, co do leta bude. ale v soucasne dobe si asi clovek vicemene nevybere…
@nozu To nejspíš ne, loni jsme byli v Marsa Alam, bylo tam nádherně ale pak už nuda, nebylo nikde nic, letos jsem chtěla do Sharmu, ale tam to moc bezpečné není, jinak země jako je Řecko, Chorvatsko, Španělsko, to mě nějak nebere. A země typu Zanzibar jsou nad nás rozpočet. Takže stačí jen doufat ![]()
Ahoj byli jsme v Turecku několikrát a za mě vede side
byli jsme v hotelu Nashira resort and spa a jestli jedete i s dětmi tak pro ne je super.
@Lucinka08 s dětmi ještě ne, ale taky doufám že už je to poslední bezdětna dovolená
příští dovolenou snad už nebudeme jen sami dva. Jinak děkuji za tip.
Hezký je i Bodrum zkus kouknout resorty jsou blíže letišti a ceny na tržních jsou nižší než v side ![]()
@Mejminka proč byla v Marsa Alam nuda?
A co jet do Hurgády? nebo Tunisko?
Já teda miluju Řecko, každý rok jezdíme na jiný ostrov.
Letos chci právě v červnu do Egypta a nevím jestli marsu nebo hurgádu…
@Lucinka08 Dekuji juknu na to.
@maraida v Marse je jenom resort, moře a nic, jeden den jsme byli na čtyřkolkách a pak už tam byly jen předražené vyletí do katedrál atd, což bylo i celkem daleko, Hurgada prej nic moc, byla tam loni sestřenice a už by tam nejela. Jinak Marsa opravdu nádherná, hotel a všechno super, ale je to spíš jen na ten odpočinek.
Za pár dní letíme přímo do Bodrumu. Můžu poprosit o tipy na výlet, co je tam k vidění a co stojí za to?