Dovolená v Egyptě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15477
8.6.23 18:59

Teď to bude v Egyptě super … S těma žralokama :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
8.6.23 19:28
@Šmoulice píše:

ono to tam bude nejspíš úplně stejný ;) Žraloci tam byli i minulý měsíc a budou i ten příští…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65098
8.6.23 20:12
@vulpes píše:
ono to tam bude nejspíš úplně stejný ;) Žraloci tam byli i minulý měsíc a budou i ten příští…

minulý měsíc nikoho nesežrali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
8.6.23 20:36
@vokishka píše:

Tak za to dnes si to docela vynahradili teda :mrgreen: Blbej humor vím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65098
8.6.23 20:37
@Šmoulice píše:
Tak za to dnes si to docela vynahradili teda :mrgreen: Blbej humor vím :oops:

jo, vždycky si při těch zprávách vzpomenu na ty vtipy, že je zase sezona, že novináři píšou o sežraných učitelkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7855
8.6.23 20:47
@vokishka píše:

tak zhruba každý půlrok nějakého turistu napadnou. A ta pravděpodobnost je každý den stejná. Není to přece tak, že když je jedno napadení, že je ta oblast najednou nebezpečnější než minulý týden. Je to furt a stále stejné.
Jen si dycky v tu chvilí uvědomí ti lidi, co se ještě včera ptali, jestli se tam dá koupat i bez bot, že v tom moři dokonce i něco žije…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Birds
8.6.23 20:53

@RockFous Diskuzi jsem nečetla. Za sebe říkám, že do těchto končin bych nejela ani jako dospělá, natož s malým dítětem. Mizerná hygiena, úplně jiné bakterie než u nás, s kterými se v ČR dokážeme běžně vyrovnat. Jestli opravdu chytnete střevní chřipku (a že to není nic těžkého, stačí se tam loknout vody z kohoutku - ano, i na hotelu, nebo si dát jídlo na ulici - sendvič, párek, salát, cokoli…), tak se obě pos. erete či poblijete strašným způsobem. Naše léky na střevní potíže na to nezabírají, musíte do místní lékárny. Tak jako tak, já bych to brala jako zničenou dovolenou.

Pokud se vám podaří veškerou konzumaci pohlídat (snad čtyřletá náhodou nespolkne vodu při čištění zubů), tak mají vaši příbuzní pravdu v tom, že jste vybrali období, kdy je tam klidně i 50°C.
Na stejné zeměpisné šířce jsem byla v Dubaji, a schválně jsem jela až v listopadu a i tak tam byla denní teplota 28°C. V létě jako vy bych tam padla, protože na asfaltu je tam 60°C.

Tak hodně štěstí. Nejezte a nepijte nic, co není balené (doufejte, že hotelové jídlo bude v pořádku) a od 11. do 16. hodiny buďte někde v baráku. I ve stínu venku je strašné teplo.

• Citovat
  • Upravit
56035
8.6.23 20:56

Prosím tě, jeďte. Já si i v Egyptě musela koupit projímadlo, Jak změním prostředí, nejdu na záchod. Hotel nádherný, moře skvělé. Fakt se všichni nepoto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
8.6.23 22:28
@Šmoulice píše:

Jestli žerou jen rusáky, tak můžeš být v klidu, ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15477
8.6.23 22:37
@Zumpa píše:

Já v klidu jsem. ;) Do Egypta neletíme. ;)

A když mě sežere jinde, tak doufám, že až na konci dovolené. Ať si to ještě aspoň užiju. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.6.23 20:56
@Zumpa píše:

Slyšela jsem blby vtip, ze žralok pak chcipnul na otravu alkoholem :P

Kazdopadne dneska jsem videla na FB status a stížnost s fotkama na ctyrhvezdu hotel v Hurghade od Fischera, hnus velebnosti, dotyční dostali kompenzaci 1700 Kč, ale z fotek by clovek :poblion:

• Citovat
  • Upravit
36504
10.6.23 21:13

Údajná exotika pro chudé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15810
10.6.23 22:56
@Hanka1 píše:
Slyšela jsem blby vtip, ze žralok pak chcipnul na otravu alkoholem :PKazdopadne dneska jsem videla na FB status a stížnost s fotkama na ctyrhvezdu hotel v Hurghade od Fischera, hnus velebnosti, dotyční dostali kompenzaci 1700 Kč, ale z fotek by clovek :poblion:

Egypťané ubili gravidního žraloka. Jsme dobytek, který na téhle planetě nemá co dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21542
11.6.23 07:12
@Hanka1 píše:
Slyšela jsem blby vtip, ze žralok pak chcipnul na otravu alkoholem :PKazdopadne dneska jsem videla na FB status a stížnost s fotkama na ctyrhvezdu hotel v Hurghade od Fischera, hnus velebnosti, dotyční dostali kompenzaci 1700 Kč, ale z fotek by clovek :poblion:

No on jen blázen by jel do Egypta do 4. Tam pouze 5 a ještě velmi pečlivě vybírat podle referencí. Jinak ten facebookovy příspěvek jsem viděla také.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
11.6.23 07:24
@nozu píše:
No on jen blázen by jel do Egypta do 4. Tam pouze 5 a ještě velmi pečlivě vybírat podle referencí. Jinak ten facebookovy příspěvek jsem viděla také.

Dneska se tezko vybira podle referenci, navic se casto hotely prejmenuji, aby to neslo najit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí