Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@korneli minuly rok jsme byli ve stejnou dobu a teplo bylo az az. Porad okolo 30 stupnu.
Se širší rodinou ( cca 8-10 lidí) pravidelně létáme v září na Djerbu. Byli jsme už 7×. Teď letíme po třetí do stejného hotelu. Z resortu jedeme tak 2× na trhy, ale jinak nevylezeme z moře nebo z bazénu. Vždy nám vyšlo počasí a fakt si tam odpočineme. Stihneme i přečíst dost knih, které si vyměňujeme. Jediná vada - poslední 2 roky se tam vyrojili rusáci a ti teda dělaj strašnou ostudu, což je u nich normální. Jenže rusáci a Ukrajinci jsou dneska už všude, bohužel.
Byl někdo letos v Turecku nebo Egyptě? A jakou destinací by jste doporucily?
@Jogrr tak je pravda, že minulé léto bylo hezky ještě v říjnu. Letos je to léto takové divoké a proto mám obavy z počasí v Chorvatsku.
@luca241 právě jsem na to koukala. Po až 5o přesuneme na půlku září.
Byl nekdo v zari na Kanarech? Pripadne na ktery z ostrovu vyrazit, aby se dalo koupat, ale zaroven bylo kam vyrazit na vylet.
@Ernais píše:
Byl nekdo v zari na Kanarech? Pripadne na ktery z ostrovu vyrazit, aby se dalo koupat, ale zaroven bylo kam vyrazit na vylet.
my byli v zari na Gran Canarii, koupali jsme se bez problemu, jako ocean je chladnejsi a na vylety jsme jezdili, detem se libilo v jejich prirodnim parku, ale ted tam hori no…
Kam teď na dovolenou? Byla jste některá na Kypru, Krétě, Rhodosu, v Turecku? Mně to přišlo už dost pozdě, tak jsem o tom ani neuvažovala. Známí mě ale přesvědčují, že je tam krásně a teplé moře.
Tak jaké máte zkušenosti?
@Sára 1 Kolegyně z práce byla na Zakyntosu a říkala že chladno. Koupaly se jen některé dny..
Jistější bude spíš Egypt.
@korneli píše:
@Sára 1 Kolegyně z práce byla na Zakyntosu a říkala že chladno. Koupaly se jen některé dny..Jistější bude spíš Egypt.
Díky za infomaci. Egypt nechci. Zakynthos je výš, než ostrovy, které jsem psala. ![]()
Teď jsou ještě poslední termíny pro Tunis, je tam cca 27 C, cena okolo 10 tis, ideální jsou teď Kanáry cca 27C, Kapverdy zhruba 32 C, minule jsem tu paní chtěla dát odkaz na článek, kde jsem psala kam vyrazit, kde to mám ozkoušené, protože se už skoro 11 let pohybuji v cestovním ruchu, ale blokli mě, protože co kdybych udělala reklamu nebo nedej bože někomu poradila
tak aspoň takto slovně. Tunis zkuste hotel Zarzis cca 9990 Kč, Kanáry - kamkoliv, nejhezčí hotely jsou Taurito Princess, RIU Jandía, RIU Vistamar, Mogán Princess, Kapverdy jsou ten super lasty nejkrásnější je Iberostar Club boavista nebo jakýkoiliv hotel v Santa Maria kvůli pláži, tedy OA Belorizonte, OA Salinas Sea… ještě je možné do cca 22. 10. vyrazit do Turecka ![]()
Ja doporucuju Mallorcu, paradni teplo kazdy den na koupani v mori. Kapverdy jsou taky super, tam je mozne vyrazit klidne i v prosinci. Zmineny Iberostar na Boa Vista muzu jen doporucit. Jih Spanelska je ted taky jeste super.
@maria0 byli jsme v bulharsku posledni tyden v zari a super. Jen obcas byla v noci bourka (u more), hory byly fajn, jen co bylo blbe, ze se brzy stmiva. Ale to vsude na severni polokouli.