Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My mame letos naplanovany na zari Krk, rodiny s deckama uz jsou pryc a duchodci nas nepredbehnou nikde, mysleno velmi nadnesene.
@Jogrr Krk je hodně na severu Chorvatska, bude tam hezké počasí? Taky chceme v září do Chorvatska, ale nevíme kde bude hezky začátek září.
Já ještě nejsem rozhodnuta ale asi to vidím na konec září na Korfu, dcera bude mít 14mesicu. Tak snad bude pěkne počasí, je tam krátký let a letěli by jsme z Brna, snad to dcera zvládne v pohodě. Ale když to nezkusim tak to nezjistím. Záleží odbud chceš letět, taky kolik chceš investovat.
@Kikulele píše:
Já ještě nejsem rozhodnuta ale asi to vidím na konec září na Korfu, dcera bude mít 14mesicu. Tak snad bude pěkne počasí, je tam krátký let a letěli by jsme z Brna, snad to dcera zvládne v pohodě. Ale když to nezkusim tak to nezjistím. Záleží odbud chceš letět, taky kolik chceš investovat.
Budu letět z Ostravy
@maria0 píše:
Zdravím, poradil by mi někdo kam jet v září na dovolenou? Kde je čisté moře?
Dekuji
Miluju dovolené v září. More krásně teplé, pořád ještě léto, ale už ne tak extrémní davy. Litame vždy do Řecka. Ale i Španělsko, jih Itálie atd bude určitě super.Ze severu Chorvatska, Itálie, Slovinska,…bych měla strach kvůli počasí, tam bývá vždy tak jak u nás.
@Kikulele píše:
Hele konec září na Korfu už taky nemusí být úplná paráda s počasím. Korfu jako nejzelenejsi z řeckých ostrovů ty srážky prostě má. i v průběhu léta…ale je tam jinak nádherně, o když už je to dost let, co jsme tam byli.
@maria0 píše:
A co turecko? Má někdo zkušenosti?
Byla jsem před pár lety na začátku října jako poslední turnus v sezoně a paráda.
@maria0 v září už je v Bulharsku velmi nejisté počasí, tam i v létě když u nás je 33 stupňů, je většinou 25 - 27 stupňů
@maria0 byli jsme v bulharsku posledni tyden v zari a super. Jen obcas byla v noci bourka (u more), hory byly fajn, jen co bylo blbe, ze se brzy stmiva. Ale to vsude na severni polokouli.
Kamkoliv ve Stredomori…