Nevolnost a antibiotika Doxybene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1m1m
20.1.12 12:23

Dobry den,pritel byl na celkove prohlidce a zjistili mu udajne premnozene bakterie ve strevech.Doktor mu napsal DOXYBENE 200mg na 10 dni. A me poslal to same jen 100mg bez toho aniz by me vubec videl. Chci se zeptat zda je normalni ze lekar napise antibiotika nekomu komu nedelal zadne testy. Pry je to jen jako preventivne. Jaky na to mate nazor vy? Dekuji za odpoved :)

• Citovat
  • Upravit
4024
20.1.12 12:27
1m1m píše:
Dobry den,pritel byl na celkove prohlidce a zjistili mu udajne premnozene bakterie ve strevech.Doktor mu napsal DOXYBENE 200mg na 10 dni. A me poslal to same jen 100mg bez toho aniz by me vubec videl. Chci se zeptat zda je normalni ze lekar napise antibiotika nekomu komu nedelal zadne testy. Pry je to jen jako preventivne. Jaky na to mate nazor vy? Dekuji za odpoved :)

8o No podle mého názoru to snad ani nejde, doktor by tě měl vydět a také by jsi měla jít po dobrání na kontrolu. :roll: A joko tvůj přítel mu řekl, že máš stejné příznaky a proto usoudil, že tě nemusí prohlédnout. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8523
20.1.12 12:39

Teda, docela mně tahle diskuse vystrašila, protože tyhle prášky jsem zrovna začala dneska brát. :lol: TAk jsem zvědavá, jak na ně budu reagovat. Ráno jsem si vzala první prášek po jídle, to mi dr. říkala, že se nesmí nalačno. A taky ne s mléčnýma výrobkama, tak mně docela překvapuje, že někdo k tomu jedl jogurty, když i v příbalovým letáku je napsáno, že se to nemá jíst.
Ježíš, já tuhle diskusi ani neměla číst, teď se budu furt pozorovat, jestli mi není blbě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
20.1.12 12:42
PetraJ píše:
Teda, docela mně tahle diskuse vystrašila, protože tyhle prášky jsem zrovna začala dneska brát. :lol: TAk jsem zvědavá, jak na ně budu reagovat. Ráno jsem si vzala první prášek po jídle, to mi dr. říkala, že se nesmí nalačno. A taky ne s mléčnýma výrobkama, tak mně docela překvapuje, že někdo k tomu jedl jogurty, když i v příbalovým letáku je napsáno, že se to nemá jíst.
Ježíš, já tuhle diskusi ani neměla číst, teď se budu furt pozorovat, jestli mi není blbě. :lol:
:mrgreen: je to je pech, tak si to budeš muset vymazat z programu. Neboj doktor ví proč ti je dal a určitě ti nic nebude. :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MichelleSys
21.1.12 23:27

Doxybene

Já je beru teď.. Beru s nimi zároveň Béčko a špatně mi není. Doktorka mi říkala, že by se s nimi něměly jíst mléčné výrobky.. Nejdříve až tak dvě hodiny po tom co si je dáte… Tak nevím no… :) ;)

• Citovat
  • Upravit
Pitris86
25.1.12 15:38

doxybene

Ahoj, je mi 25let a včera jsem byla u lékaře, který mi Doxybene naordinoval proti klíštěti Mám v sobě už 3 prášky a cítím se tak unaveně. a to jsem do včerejška chodila cvičit, do práce, normální průběh. ale umrtvili mě řádně..tutdíž přisuzuji únavu léčivu. hezký den Péťa ;)

• Citovat
  • Upravit
terosek
26.1.12 20:59

Já Doxybene dostala dneska a chystám se na první dávku :D taky mě to trochu znervóznělo, co tady čtu - a přesně, i mně doktorka říkala, brát po jídle, nejíst během léčby žádné mléčné výrobky, nepít žádný alkohol a léčbu doplnit o laktobacily (probiotické kultury)… Uf, tak snad to bude mít hladký průběh… :?

• Citovat
  • Upravit
8523
26.1.12 21:02
terosek píše:
Já Doxybene dostala dneska a chystám se na první dávku :D taky mě to trochu znervóznělo, co tady čtu - a přesně, i mně doktorka říkala, brát po jídle, nejíst během léčby žádné mléčné výrobky, nepít žádný alkohol a léčbu doplnit o laktobacily (probiotické kultury)… Uf, tak snad to bude mít hladký průběh… :?

To bude v pohodě. Taky jsem se po přečtení týhle diskuse bála (píšu víš), ale dobrý, žádný vedlejší příznaky nemám. Ale na to, že ty prášky beru už od pátku, tak teda moc neúčinkujou. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rejpalka
6.4.12 10:45

chlamydie

Doxybene se take bere na chlamydie, ureaplasma, kapavku a syfilis. Vzdy se musi lecit i sexualni partner.

• Citovat
  • Upravit
Ach jo
14.4.12 20:19

Kdy zaberou?

Ahoj holky, nevíte náhodou, kdy by měl doxybene zabrat? Už mám pátý prášek v sobě a nic, spíš se to tak střídá, chvilku jakštakš, pak hrůza a pořád dokola… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Ach jo
14.4.12 20:19

Kdy zaberou?

Ahoj holky, nevíte náhodou, kdy by měl doxybene zabrat? Už mám pátý prášek v sobě a nic, spíš se to tak střídá, chvilku jakštakš, pak hrůza a pořád dokola… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Danka doxybene
6.6.12 23:35

Ahoj tiez beriem doxybene uz 10 den na akne, pocituje poriadne krce v bruchu, ale aj hnacku… Upokojijem sa tym ze je to napisane na pribalovon letaku, ze to moze vyvilavat nevolnost… Vzhladom na tvoj stav ti neviem poradit ale ta moznost tam je, ze ti ke blbo od doxybene

• Citovat
  • Upravit
Beler
5.8.12 09:26

Pití mléčných výrobků opravdu pomáhá, ale zabranuje vstřebávání účinných látek takže je zbytečné je brát když furt chlemptáte mléko.

• Citovat
  • Upravit
gabga
5.9.12 19:48

Po doxybene jsem mela koprivku, strasne bolesti zaludku, a to vsechno tyden po jejich dobrani. Nikomu ten pocit nepreju, jen sem rada, ze v tom nejsem sama.

• Citovat
  • Upravit
Andyyyy
31.10.12 20:09

urea

Jo holky, přidávám svoji zkušenost.. Doktor mi v lednu zjistil ureoplasmu, brala sem 3× doxybene ani jednou nezabralo. A to ta moje potvora je citlivá jen na látku, kterou tyhle antib. obsahují, takže jsem v kopru :think: Ted chci jít zas k dr. co semnou udělá, moc se netvářil. Jinak doxybene, sem brala po 12 hodinách a docela mi bylo mizerně, pocit na zvracení, a le když sem se předtím najedla, tak to šlo, ale taky ve 4 ráno hned něco jíst, to je na prd. A to nepočítám 2-3 den, šílená bolest při čůrání, nevěděla sem, zda se jedná o moč. trubici nebo o močák, nepomohlo nic… musela sem to vydržet, byla sem každou pul hodinku na wc a vyčůrala kapku..:( Jinak i přítel měl průjem a pocit na zvracení a celkově unavený. Takže nic dobrého to nebude.
A chci se zeptat, nevíte někdo, kolik můžu brát vubec za rok těch antibiotik.?? Už bych měla teďka čtvrté. :evil:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex