Nevolnost a antibiotika Doxybene

Napsat příspěvek
Velikost písma:
romesak
22.11.12 11:01

Spožděný cyklus

Ahoj Děvčata. před týdnem sem dobrala antibiotika doxybene brala sem je mesíc podezření na klíštovku. Měl se mi dostavit cyklus, který mám pravidelný a nic :( už týden spoždění, těhulka být nemužu. Máte některá zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
doxybene 21
22.1.13 13:25

doxybene

Aj lekarnik Vám vo vacsine pripadov oznámi, že doxybene 100 ( tiež užívam) sú agresívne voči žalúdku. Užívam ich uz cez dva tyzdne, 2krat denne. jednoznačne ich treba užívať s jedlom, nikdy nie nalačono, lebo to urobí šarapatu. :) odporucam z vlastnej skúsenosti pred tabletkou zjest aspon kusok chlebika, zapiť a este cosi spapat :-)

• Citovat
  • Upravit
doxybene00
14.4.13 23:20

doxybene

Mě teda lékařka i lékárnice upozorňovala, že se má jíst po jídle a kdyžtak je to i v příbalovém letáku, tak moc nechápu, proč to někdo baští nalačno. Jinak tyhle atb naštěstí snáším dobře, akorát mi moc nezabraly.

• Citovat
  • Upravit
31.5.13 12:29

Ahojky já mam za sebou dva prášky a zvracím po nich motá se mi hlava takže je asi brát nebudu.. první sem měla na lačno a druhý po jídle a stejně je mi zle. moje dr je tam až v pondělí a já se potřebuju zbavit angíny ach joo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
31.5.13 12:31

Pomohlo mi se fakt pořádně najíst, Doxybene je hnus hnusnej :roll: Manželovi to tom taky bylo zle celých deset dní :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6064
31.5.13 12:58

Taky mi po těchto antibiotikách bylo špatně, ale jen, když jsem se předtím než jsem je vzala nenajedla, dosyta bych se nacpala a pak bych si ho vzala a mělo by to jít.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
31.5.13 13:09

Takže je ber během jidla caa 3/4 a pak je ještě zajez něco málo. Já je brala celý měsíc a k tomu, ještě další druhé ATB a bylo to v pohodě přidala jsem i nějaké lactobac. a pod. Já celkem brala ATB 3 měsíce a dala jsem to v pohodě. jen jsem dodržovala ještě nějaké vitamíny k tomu. Snažila jsem se zbavit chlamydií a mycoplazmat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.5.13 13:11

Já mam angínu a tyhle atb jsou fakt hnusný.. ale ještě jsem se víc najedla a je to lepší. děkuji za rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí