Doxyhexal na silnou ms?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
25
27.2.22 08:11

doxyhexal na silnou ms?!

Dobry den,
ve ctvrtek jsem jela k doktorovi s tim, ze mam po clostilbegytu nepravidelnou a silnou ms + bolest v podbrisku, ktera jde do prave strany zad. Doktor samozrejme jako vzdy nic nenasel, jen mi opet znovu oznamil PCOS, v kvetnu mam prijit na kontrolu a asi me posle (konecne) na vysetreni do Jihlavy do CAR SANUS. Nakonec mi rekl, ze mi na silnou ms napise k ascorutinu antibiotika - doxyhexal 200mg (1tab po 24h), tak jsem byla rada, ze mi neco snad pomuze. Jenze od patku si pripadam jako vodopad a navic jsem si cetla na co doxyhexal je a o ms tam nic psane neni 8o. Prijde mi, ze mi predepsal neco, o cem sam asi hov.. vi. Rozhodne nemam zadnou boreliozu, infekci dychacich cest, kapavku, chlamydie atd. Dostal to taky nekdo, nebo to mam prestat brat? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64918
27.2.22 08:51
@Sarah1k98 píše:
Dobry den,
ve ctvrtek jsem jela k doktorovi s tim, ze mam po clostilbegytu nepravidelnou a silnou ms + bolest v podbrisku, ktera jde do prave strany zad. Doktor samozrejme jako vzdy nic nenasel, jen mi opet znovu oznamil PCOS, v kvetnu mam prijit na kontrolu a asi me posle (konecne) na vysetreni do Jihlavy do CAR SANUS. Nakonec mi rekl, ze mi na silnou ms napise k ascorutinu antibiotika - doxyhexal 200mg (1tab po 24h), tak jsem byla rada, ze mi neco snad pomuze. Jenze od patku si pripadam jako vodopad a navic jsem si cetla na co doxyhexal je a o ms tam nic psane neni 8o. Prijde mi, ze mi predepsal neco, o cem sam asi hov.. vi. Rozhodne nemam zadnou boreliozu, infekci dychacich cest, kapavku, chlamydie atd. Dostal to taky nekdo, nebo to mam prestat brat? :zed:

já je beru na plicní chlamydie. O antibiotikák na menstruaci jsem nikdy neslyšela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.2.22 09:12

@vokishka zitra mu zavolam. A nejspis mu rovnou reknu, ze menim doktora. Tohle je vzdycky jeho reseni, neco predepsat aby mel klid. Ale ze ja cely mesic trpim, to ho nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí