Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli jste někdo toto prožil. Je mi teprve 22 mam nepravidelnou ms i když ted posledních pár měsíců jsem ji měla v pořádku. Tento měsíc jsem dostala ms 3.2. - první 3 dny byla ms slabá, a dalsi dny ktere trvaji do ted uz byla silnejsi bez bolestí, je to tedy pres 19 dní, kdybych nepotreboavala na wc tak ani nevim ze ms vubec mam, jsem
objednaná k lekarce příští týden. Teď se zdá že je to uz u konce. Ale i tak se chci zeptat zda s tímto nemate nekdo zkušenosti.
To mas asi cystu na vajecniku
Nejsem teda doktorka ale ja tohle jednou mela kdyz mi bylo 23 let a rekla mi doktorka ze mam zvetseny vajecnik a na nem cystu…Ta cysta se vetsinou vstreba a krvaceni prestane… Mela jsem to ze stresu.
@Jitulinka.1 děkuji 😊, ja myslela ze kdyz ma nekdo cystu tak to bolí a právě kdyz jsem neměla žádné bolesti tak me to ani nenapadlo.
@LuciferkaLuca dávno jsi měla být u doktorky, není to normální
@stinga Ano, vim jenze jsem si myslela ze to normální je prý 14 dní je ještě v pořádku :/, a objednala me az na 1.3. ![]()
@LuciferkaLuca píše:
@stinga Ano, vim jenze jsem si myslela ze to normální je prý 14 dní je ještě v pořádku :/, a objednala me az na 1.3.
no to je fakt, co máš dělat, když doktorka o tom ví ![]()
moje gyndařka zas objednává pouze na prevenci, když má člověk problém, přijde tam ráno neobjednaný a čeká třeba 5 hodin, až se udělá skulinka mezi objednanými ![]()
@stinga i to je lepsi nez cekat tak dlouho
snažíme se o mimi, a neni divu ze se nedaří kdyz na me doktorka sere, měla jsem problem s ms a nic s tim neudělala…
bez jeji pomoci se mi to srovnalo a ted tohle :/ ms mam i když ji teď mam pravidelnou je bez bolesti a to mi též nepřijde normální
@LuciferkaLuca píše:
@stinga i to je lepsi nez cekat tak dlouhosnažíme se o mimi, a neni divu ze se nedaří kdyz na me doktorka sere, měla jsem problem s ms a nic s tim neudělala…
bez jeji pomoci se mi to srovnalo a ted tohle :/ ms mam i když ji teď mam pravidelnou je bez bolesti a to mi též nepřijde normální
tak bolesti by neměly být normální, naše gynekoložka to tak tvrdí, že cokoli tě na menstruaci obtěžuje - bolesti, velké krvácení, moc dlouhé krvácení - že nic z toho není zdravé a mělo by se řešit
@stinga dobre jsem zvědavá na moji doktorku, cos tim bude delat
@LuciferkaLuca píše:
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli jste někdo toto prožil. Je mi teprve 22 mam nepravidelnou ms i když ted posledních pár měsíců jsem ji měla v pořádku. Tento měsíc jsem dostala ms 3.2. - první 3 dny byla ms slabá, a dalsi dny ktere trvaji do ted uz byla silnejsi bez bolestí, je to tedy pres 19 dní, kdybych nepotreboavala na wc tak ani nevim ze ms vubec mam, jsemobjednaná k lekarce příští týden. Teď se zdá že je to uz u konce. Ale i tak se chci zeptat zda s tímto nemate nekdo zkušenosti.
Ahojky mohu se zeptat jak jsi dopadla mám něco podobného 😬