Menstruace přes 18 dní

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
26.2.22 01:59

Menatruace přes 18 dní

Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli jste někdo toto prožil. Je mi teprve 22 mam nepravidelnou ms i když ted posledních pár měsíců jsem ji měla v pořádku. Tento měsíc jsem dostala ms 3.2. - první 3 dny byla ms slabá, a dalsi dny ktere trvaji do ted uz byla silnejsi bez bolestí, je to tedy pres 19 dní, kdybych nepotreboavala na wc tak ani nevim ze ms vubec mam, jsem :( objednaná k lekarce příští týden. Teď se zdá že je to uz u konce. Ale i tak se chci zeptat zda s tímto nemate nekdo zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
775
26.2.22 16:21

To mas asi cystu na vajecniku ;) Nejsem teda doktorka ale ja tohle jednou mela kdyz mi bylo 23 let a rekla mi doktorka ze mam zvetseny vajecnik a na nem cystu…Ta cysta se vetsinou vstreba a krvaceni prestane… Mela jsem to ze stresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.22 17:19

@Jitulinka.1 děkuji 😊, ja myslela ze kdyz ma nekdo cystu tak to bolí a právě kdyz jsem neměla žádné bolesti tak me to ani nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
26.2.22 17:26

@LuciferkaLuca dávno jsi měla být u doktorky, není to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.22 17:29

@stinga Ano, vim jenze jsem si myslela ze to normální je prý 14 dní je ještě v pořádku :/, a objednala me az na 1.3. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
26.2.22 17:35
@LuciferkaLuca píše:
@stinga Ano, vim jenze jsem si myslela ze to normální je prý 14 dní je ještě v pořádku :/, a objednala me az na 1.3. :?

no to je fakt, co máš dělat, když doktorka o tom ví :nevim:
moje gyndařka zas objednává pouze na prevenci, když má člověk problém, přijde tam ráno neobjednaný a čeká třeba 5 hodin, až se udělá skulinka mezi objednanými :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.22 17:40

@stinga i to je lepsi nez cekat tak dlouho :( snažíme se o mimi, a neni divu ze se nedaří kdyz na me doktorka sere, měla jsem problem s ms a nic s tim neudělala… :( bez jeji pomoci se mi to srovnalo a ted tohle :/ ms mam i když ji teď mam pravidelnou je bez bolesti a to mi též nepřijde normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76246
26.2.22 17:46
@LuciferkaLuca píše:
@stinga i to je lepsi nez cekat tak dlouho :( snažíme se o mimi, a neni divu ze se nedaří kdyz na me doktorka sere, měla jsem problem s ms a nic s tim neudělala… :( bez jeji pomoci se mi to srovnalo a ted tohle :/ ms mam i když ji teď mam pravidelnou je bez bolesti a to mi též nepřijde normální

tak bolesti by neměly být normální, naše gynekoložka to tak tvrdí, že cokoli tě na menstruaci obtěžuje - bolesti, velké krvácení, moc dlouhé krvácení - že nic z toho není zdravé a mělo by se řešit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.22 18:03

@stinga dobre jsem zvědavá na moji doktorku, cos tim bude delat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
1.3.22 20:38
Ahojky mohu se zeptat jak jsi dopadla mám něco podobného?
@LuciferkaLuca píše:
Dobrý den, ráda bych se vás zeptala jestli jste někdo toto prožil. Je mi teprve 22 mam nepravidelnou ms i když ted posledních pár měsíců jsem ji měla v pořádku. Tento měsíc jsem dostala ms 3.2. - první 3 dny byla ms slabá, a dalsi dny ktere trvaji do ted uz byla silnejsi bez bolestí, je to tedy pres 19 dní, kdybych nepotreboavala na wc tak ani nevim ze ms vubec mam, jsem :( objednaná k lekarce příští týden. Teď se zdá že je to uz u konce. Ale i tak se chci zeptat zda s tímto nemate nekdo zkušenosti.

Ahojky mohu se zeptat jak jsi dopadla mám něco podobného 😬

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria