Zvláštní MS - mate to taky tak ?

Anonymní
26.2.22 12:12

Zvláštní MS - mate to taky tak ?

Ahoj holky

Už jsem úplně zoufala, jsem 4 měsíce po revizi dělohy. Od te doby se mi změnila Ms, ze 7 dnů na 3 poměrně slabého krvácení. Co ale nechápu je, ze proste mám ciste vlozky, pak jdu má záchod a teprve pak začne téct krev a takhle pokaždé, když stojím, sedím proste to neteče a teprve mdyz pak sednu na záchod, teprve ze me začne něco téct, proto i spotřebují strašně malo vlozek. Mate to to některá taky tak? A jak silnou a kolik dni mate Ms?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3424
26.2.22 18:02

Buď ráda, nic hrozného se neděje…Od porodu mám ms se vším všudy 3 dny, velmi slabou…A vše je u mě v pořádku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.2.22 18:16

@Týnka Kikina děkuji za odpověď. Me to znervózňuje, byla jsem zvýšila mít Ms mininalne 5 dni, spis 7 se spinenim. Za den mi stačí třeba 1 vložka která ani není z poloviny plna :( dneska jsem teprve 2 den a už mám jen intimku :( mám strach ze mám po revizi nějaké srusty a kvůli tomu je MS slaba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
26.2.22 18:24

@aria11 Buďme rády…Mám dvě kamarádky, které spotřebují pomalu dvě balení vložek na den, to musí být teprve něco…Třeba se Ti to po čase srovná zas do,,normálu,,jak jsi byla zvyklá…Mě tedy zůstala už taková a ještě úplně bez bolesti, že kolikrát ani nevím, že jí mám :nevim: Být Tebou, tak bych se tím netrápila ;) Kdyby Tě to přeci jen znepokojovalo, zkus to třeba zmínit u dr.na prohlídce ;) Někde v jiné diskuzi holky řešily něco podobného a měly z toho obavu kvůli nárůstu sliznice a neschopnosti vajíčka se uchytit, ale i přes to, že mívám slabou ms, jsem otěhotněla :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
26.2.22 18:42

@Týnka Kikina děkuji moc za uklidnění a muzu se zeptat jaká je asi vaše spotřeba vlozek/tampony? Nebo jak moc intenzivní to krvaceni je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí