Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Buď ráda, nic hrozného se neděje…Od porodu mám ms se vším všudy 3 dny, velmi slabou…A vše je u mě v pořádku… ![]()
@Týnka Kikina děkuji za odpověď. Me to znervózňuje, byla jsem zvýšila mít Ms mininalne 5 dni, spis 7 se spinenim. Za den mi stačí třeba 1 vložka která ani není z poloviny plna
dneska jsem teprve 2 den a už mám jen intimku
mám strach ze mám po revizi nějaké srusty a kvůli tomu je MS slaba ![]()
@aria11 Buďme rády…Mám dvě kamarádky, které spotřebují pomalu dvě balení vložek na den, to musí být teprve něco…Třeba se Ti to po čase srovná zas do,,normálu,,jak jsi byla zvyklá…Mě tedy zůstala už taková a ještě úplně bez bolesti, že kolikrát ani nevím, že jí mám
Být Tebou, tak bych se tím netrápila
Kdyby Tě to přeci jen znepokojovalo, zkus to třeba zmínit u dr.na prohlídce
Někde v jiné diskuzi holky řešily něco podobného a měly z toho obavu kvůli nárůstu sliznice a neschopnosti vajíčka se uchytit, ale i přes to, že mívám slabou ms, jsem otěhotněla ![]()
@Týnka Kikina děkuji moc za uklidnění a muzu se zeptat jaká je asi vaše spotřeba vlozek/tampony? Nebo jak moc intenzivní to krvaceni je?
Ahoj holky
Už jsem úplně zoufala, jsem 4 měsíce po revizi dělohy. Od te doby se mi změnila Ms, ze 7 dnů na 3 poměrně slabého krvácení. Co ale nechápu je, ze proste mám ciste vlozky, pak jdu má záchod a teprve pak začne téct krev a takhle pokaždé, když stojím, sedím proste to neteče a teprve mdyz pak sednu na záchod, teprve ze me začne něco téct, proto i spotřebují strašně malo vlozek. Mate to to některá taky tak? A jak silnou a kolik dni mate Ms?