DPP a evidence na ÚP
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den, prosila bych o radu a o pomoct. Jsem čerstvé na ÚP a jelikož tu práce moc není - ať mi necpou média, že je práce až až. Tak hledám, prozatím i brigádu. Mám možnost od známého na 3 hodiny denně za 80 Kč čistého, na DPP jediné, když jsem na ÚP. A je to od úterý do neděle, čili 4 dny. Chci se zeptat z té částky co mi tedy vyšla Kč se bude ještě něco odečítat? Nebo to mohu brát, že mi to celé zůstane. Jde o práci pár minut pěšky, čili je to v pohodě. Než se něco najde…Prosím řeči, že je práce dost si nechte. Akorát mě tím vytočí lidí, ne každý bydlí v Praze, Brně nebo Hradci Královém a okolí…
Sama od HK pocházím, ale roky máme domeček na hypotéku ve středních Čechách, 10 km od okresního města a akorát mě pak dokáže např ségra nás… Tím, že řekne, že je práce všude dost. Ona, která nevytáhla z města paty.
Vim, že mohu mít při up jen DPČ, ale on má zájem jen o DPP. Fakt nevím co dělat??? Z částky 5760 Kč když bych pak odešla z ÚP a platila si pojištění by mi nic nezbylo…
Když jsi na ÚP, tak nemůžeš dělat na DPP. Co dělat? Vybrat si. Obojí nelze. Spočítat si, jestli ti zbude víc peněz, když budeš na ÚP, nebo když budeš dělat na DPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A netvrd, ze ve středních Čechách není práce… Jo kdybys napsala Ústí nebo Moravskoslezský, tak jo, ale zrovna Středočeský.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Ano, tvrdím. A nejenom já, ale i spousta dalších. Tak že si to laskavě odpusť. Tohle miluji. Práce je, pro chlapy a u pásu na směny - ne, děkuji, mám za sebou
- Citovat
- Upravit
@j.a.n.i1 Tipuji, že jsi z Prahy nebo okolí. Tma že nesuď, když nevíš a neznáš jak to doopravdy je v jiných okresech. Zkus si to a pak se můžeme bavit.
Přesně, řeči mojí sestry. Znám pár lidí, kteří kvůli partnerovi museli z rodného města. Jiný kraj, i třeba vesnice. A ejhle, jak změnily názor z práce je dost na jsou to jen mediální kecy, práce je, ale jaká a pro koho
- Citovat
- Upravit
Na UP je možnost si přivydělat, podmínkou je nahlásit jim to tuším je omezený tvůj výdělek. Pokud budeš chodit na brigádu, počítej s tím, že ti UP stopne podporu po dobu brigády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pri up namuzes mit dpp, ale kamaradka byla na up a na dpp pracovala. Nikde tu brigadu nehlasila.Jen.si musis dat pozor, aby sis nevydelala nad 10tis, coz se uz dani a uz bys to melar v systemu a na up by to věděli.
- Citovat
- Upravit
Nemám podporu. A ještě se zeptám, když bych riskla DPP (nechci tvrdit, že to udělám) je možnost, že se to provalí, když to nenahlásil? Například od zanestbavatele-ten na firmu v pronajmu a já budu ještě pod ním. Jde o úklid restaurace u nás v obci, která se po době otevřela…
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Tipuji, že jsi z Prahy nebo okolí. Tma že nesuď, když nevíš a neznáš jak to doopravdy je v jiných okresech. Zkus si to a pak se můžeme bavit.
Přesně, řeči mojí sestry. Znám pár lidí, kteří kvůli partnerovi museli z rodného města. Jiný kraj, i třeba vesnice. A ejhle, jak změnily názor z práce je dost na jsou to jen mediální kecy, práce je, ale jaká a pro koho
Ziju v male vesnici, tak si nech ty kecy… Prace je ve strednich Cechach dost, akorát nemuzes cekat, ze budes mit praci v kanclu, kdyz na ni nemas vzdělání, ze bude 7-15 a budes to mit do prace max 10 minut…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já žiju na malé vesnici, JMK, malé dítě. Nedávno mě nakrknul šéf a zkoušela jsem, kdybych odešla, jestli by byl problém najít práci. Nebyl. Přímo jsem dostala nabídku od 4 zaměstnavatelů, na další 4 jsem byla pozvána na pohovor. Záleží na tom, co můžeš nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak nezlob se na mě ty, ale práce ve středočeským kraji opravdu je, dneska už i na úřadech například a ti co nenajdou ve středočeském kraji, tak v pohodě dojíždí do Prahy. Jinak já jsem z toho středočeského kraje
samozřejmě záleží na tom co kdo může nabídnout, pokud nic, tak je to blbé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Nemám podporu. A ještě se zeptám, když bych riskla DPP (nechci tvrdit, že to udělám) je možnost, že se to provalí, když to nenahlásil? Například od zanestbavatele-ten na firmu v pronajmu a já budu ještě pod ním. Jde o úklid restaurace u nás v obci, která se po době otevřela…
Tohle opravdu nezkoušej
to ti nedoporučuji, takových už bylo
teda pokud nechceš být z evidence vyřazena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 Holka ty se mi zdáš. Vzdělání mám o to neměj starost, pracovní dobu jsi relativně trefila a práci 10 minut od domova nepožadují. Jen nehodlám dojíždět jednu cestu 50km a více
Přijď si sem k nám do města. Schválně odkud jsi? Zajímavý je, že nás v profilu Prahu, teď jsem se dívala
- Citovat
- Upravit
@Mysticlipstick Na úřadech? Jako vtipy dobrý. Zajímavý je, že u nás na úřadech mají jasné dane vzdělání a přes to vlak nejede, že nás titul od jinudy nikoho nezajímá. A u nás jsou tyto místa o zbamostech, rodině tak že asi tak. A rozhodně mi tu netvrdte prosím kecy, že například na Mu vezmou někoho s maturitou. Ani omylem. Minimálně Bc + obor, na který se hlásí. Tak to u nás je…
- Citovat
- Upravit
@Hanula1212 VOS sociální práce a pedagogika ( ne nejde o pečovatele, toho orpavdu se svojí váhou dělat nehodlám, ale o sociálního pracovníka ) práce jak manuální ve fabrice, tak i jako administrativa u PČR - bohužel, na dobu určitou.
- Citovat
- Upravit
Dobrý den, prosila bych o radu a o pomoct. Jsem čerstvé na ÚP a jelikož tu práce moc není - ať mi necpou média, že je práce až až. Tak hledám, prozatím i brigádu. Mám možnost od známého na 3 hodiny denně za 80 Kč čistého, na DPP jediné, když jsem na ÚP. A je to od úterý do neděle, čili 4 dny. Chci se zeptat z té částky co mi tedy vyšla Kč se bude ještě něco odečítat? Nebo to mohu brát, že mi to celé zůstane. Jde o práci pár minut pěšky, čili je to v pohodě. Než se něco najde…
Prosím řeči, že je práce dost si nechte. Akorát mě tím vytočí lidí, ne každý bydlí v Praze, Brně nebo Hradci Královém a okolí…
Sama od HK pocházím, ale roky máme domeček na hypotéku ve středních Čechách, 10 km od okresního města a akorát mě pak dokáže např ségra nás… Tím, že řekne, že je práce všude dost. Ona, která nevytáhla z města paty.
Vim, že mohu mít při up jen DPČ, ale on má zájem jen o DPP. Fakt nevím co dělat??? Z částky 5760 Kč když bych pak odešla z ÚP a platila si pojištění by mi nic nezbylo…