DPP a evidence na ÚP

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8516
17.4.19 12:21

Já mám jen maturitu a i na úřady jsem měla pozvánky. Ale já jsem jiný obor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 12:30

@Hanula1212 Promiň, to je hloupost. U nás určitě. Na MU musíš mít pozadove vzdělání a obor. Vim to přímo od referentky tam. Na ÚP jsou tady výběrové řízení, kdy musíš mít vzdělání a obhájit si znalosti (6 let jsem mimo školu a nikdy jsem v oboru nepracovala)ač se to snažíš naučit. Zažila jsem, kdy bylo vyberovko a stejně už smlouva s někým podepsána. Samozřejmě, jeee ahoj Jani, jeee, ahoj zdeni :roll:. Prostě ředitelka se znala se všema :mrgreen: jako vtip k zasmání dobrý, realita hrozná. Dopravní úřad to je roky obsazene. Místa jako například v ČSAD, na soudě apod vše o znamostech, rodině… A to mám doma chlapa, který má kolegů praci a ten neskutečně něco známých po městě. Jeho názor: je to tu zabitý, pr..el světa a do některých věcí radši nerejpu.

Nejbližší město je Kladno 40 km od mého bydliště. Hledam tam, ale žádná sláva. Teď jsem dostala (!!! Konečně)možnost místa v Lidicich. Jediné autem a co když mít auto nebudu??? Tak že to místo je pase.

Směny dělat nehodlám, nezvládám to a zdraví mám jen jedno

• Citovat
  • Upravit
3392
17.4.19 13:45
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick Na úřadech? Jako vtipy dobrý. Zajímavý je, že u nás na úřadech mají jasné dane vzdělání a přes to vlak nejede, že nás titul od jinudy nikoho nezajímá. A u nás jsou tyto místa o zbamostech, rodině tak že asi tak. A rozhodně mi tu netvrdte prosím kecy, že například na Mu vezmou někoho s maturitou. Ani omylem. Minimálně Bc + obor, na který se hlásí. Tak to u nás je…

Na úřadech je to všude stejné, musí být ;) je to tak ze zákona. Tzn. pokud máte místo na 9.platovou třídu a níž, stačí střední vzdělání s maturitou, což je v dnešní době základ. Pokud chcete 10.platovou třídu a výš, musíte mít vyšší vzdělání. Pak taky záleží jestli jdete pod státní správu nebo samosprávu ;) tak mi nevyprávějte, že u vás je to takto, tohle je všude stejné. Ale ono jak se říká… horší je když se nechce, než když se nemůže. Asi jsme každá z jiného středočeského kraje evidentně ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101765
17.4.19 13:50
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Holka ty se mi zdáš. Vzdělání mám o to neměj starost, pracovní dobu jsi relativně trefila a práci 10 minut od domova nepožadují. Jen nehodlám dojíždět jednu cestu 50km a vícePřijď si sem k nám do města. Schválně odkud jsi? Zajímavý je, že nás v profilu Prahu, teď jsem se dívala

Ja jsem misto bydliště specifikovala a nevidim duvod proc to jeste upresnovat… Ale u te be spis bude problem, ze se ti nechce. Dojiudet nebudu, na smeny dělat nebudu, tohle delat nebudu, tohle je pres znamost a predem domluvene… Proste klasické fnukani, jak nic nejde a za vsechno muze nekdo jiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3392
17.4.19 13:51
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick Na úřadech? Jako vtipy dobrý. Zajímavý je, že u nás na úřadech mají jasné dane vzdělání a přes to vlak nejede, že nás titul od jinudy nikoho nezajímá. A u nás jsou tyto místa o zbamostech, rodině tak že asi tak. A rozhodně mi tu netvrdte prosím kecy, že například na Mu vezmou někoho s maturitou. Ani omylem. Minimálně Bc + obor, na který se hlásí. Tak to u nás je…

Takže chápu, že nemůžeš najít práci ve svém oboru tedy? To bych i pochopila, to nemůže najít dost lidí i v té Praze. No dneska pomalu každý druhý dojíždí, ty časy, kdy bylo zaměstnání 15minut od domova pěšky jsou dávno pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 13:52

@Mysticlipstick Hlásila jsem se několikrát na MU a vždy stejná odpověď, požadované vzdělání v oboru. Že vzali 4 lidí sice s titulem, ale bez oboru a to stejně nemohou skoro nic a jen prodělávají práci. Sami lidí nemají, shánějí. Tak že asi tak… Jen tak namátkou poslední místo bylo referent

Referent - stavební řád na odboru výstavby a investic - 10 třída, čili vyšší vzdělání, stačilo DiS. Ale špatný obor. Bez vystudovaného oboru prostě ne. Na našem MU je to ve všech místech. Tohle byla výjimka, že stačilo DiS… Jinak Bc a výše + obor

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.19 13:53

@j.a.n.i1 Holka mja směny nemůžu, dohnaly mě k lékaři a ten jasně řekl ne. Kvůli spánku. A dojíždět nebudu 50 km a vic, nevím co nechápeš..jinak dopravit se busem, případně nejlépe na kolo problém nemám. Auto máme jedno a ne vždy k dispozici

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.19 13:55

@Mysticlipstick V Praze je práce víc než dost. Ale jen na okraj to mám 60 km. Partner dojíždět, 80 km do Prahy, denně. Vše bylo na mě. Tři roky a mákem ho to zničilo. Ve čtyři odjezd a v sedum příjezd. Víkend prospal, uvařil. Žádný život. Povinnosti jen na mě. V bytě toto nebydlíme

• Citovat
  • Upravit
3392
17.4.19 14:02
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick Hlásila jsem se několikrát na MU a vždy stejná odpověď, požadované vzdělání v oboru. Že vzali 4 lidí sice s titulem, ale bez oboru a to stejně nemohou skoro nic a jen prodělávají práci. Sami lidí nemají, shánějí. Tak že asi tak… Jen tak namátkou poslední místo bylo referentReferent - stavební řád na odboru výstavby a investic - 10 třída, čili vyšší vzdělání, stačilo DiS. Ale špatný obor. Bez vystudovaného oboru prostě ne. Na našem MU je to ve všech místech. Tohle byla výjimka, že stačilo DiS… Jinak Bc a výše + obor

No možná je důvod tedy někde jinde, když 4 bez oboru vzali a tebe ne. Asi hledají někoho jiného než tebe. Co na to říct, nechci tě urazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 14:06

@Mysticlipstick Pane bože, další rypal. Ty čtyři vzali před dobou, jsou tam roky. Já práci v té době měla. Teď už neberou nikoho s jiným, ač vyšším vzděláním. Paní z toho byla sama špatná, nemají lidí, přitom ve městě jsou lidi bez práce a kromě fabrik a 3/4 směn tu nic není… A na normální práce je tu x nezaměstnaných. Přitom být chlap, mám práci během týdne, za pekny peníze a ranní. A pro rypaly, ať se tomu vyhne. Ne, nepotřebují 30 tisíc, teď by mi stačila i minimalka.

• Citovat
  • Upravit
3392
17.4.19 14:17
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick Pane bože, další rypal. Ty čtyři vzali před dobou, jsou tam roky. Já práci v té době měla. Teď už neberou nikoho s jiným, ač vyšším vzděláním. Paní z toho byla sama špatná, nemají lidí, přitom ve městě jsou lidi bez práce a kromě fabrik a 3/4 směn tu nic není… A na normální práce je tu x nezaměstnaných. Přitom být chlap, mám práci během týdne, za pekny peníze a ranní. A pro rypaly, ať se tomu vyhne. Ne, nepotřebují 30 tisíc, teď by mi stačila i minimalka.

Nejsem žádný rýpal, vím moc dobře jak to na úřadech chodí. U vás je to asi něco speciálního :roll: tak musíš zkusit jiný úřad, ten nespeciální. Ale práce od 7:00-15:00 to fakt není, je to dost přesčasů, který nikdo nevidí a hodně obětování svýho volnýho času. Jen abych tě vyvedla z omylu ;) záleží totiž jaký úřad a jaký odbor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101765
17.4.19 14:22
@Anonymní píše:

A tak uz tu mame další vymluvu, chlap by praci mel hned a ty ji nemas kvuli tomu, ze jsi zenska :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.4.19 14:24

@Mysticlipstick Ale mě nejde o práci od 7 hodin. Nevím co a proč tu většina lidí pořád něco domyslí. Raději si přivstabu a budu v práci od 6 hodin, po práci mám doma povinnosti jako každý. Navíc párkrát do týdne trénink. Bez toho život nejde.

Ale jde mi o práci a ne o otrocinu. Práci, místo kde budu klidně napořád. Budeš se divit ale nejlepší místo pro mě bylo pod obcí, mám jsme se nastěhovali před lety. Uděláš si co máš, i navíc, najíst kdy chceš, sice práce za každého počasí, a za minimální mzdu+stravenky. Ale bylo to skvělý. Hodně ne to bavilo. Ale bylo to na dobu určitou a místa v obcích nejsou, lidí si to hlídají a nebo obce nechtějí po špatných zkušenostech se zájemci.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.4.19 14:26

@j.a.n.i1 Ne, to není výmluva. Už se vzpamatuj X odpovědí mi přišlo s tím, že hledají spíš může. Ostraha, řidič i s B, uklízeč… Laskavě se už vzpamatuj a přestaň rýpat, když víš prd o tom jak to tu ve skutečnosti je.

Máme tu 4 fabriky, další se staví, vše směnný provoz. Jediné plus je tu možná Kaufland, který snad během roka bude a kde mám už životopis

• Citovat
  • Upravit
3392
17.4.19 14:36
@Anonymní píše:
@Mysticlipstick Ale mě nejde o práci od 7 hodin. Nevím co a proč tu většina lidí pořád něco domyslí. Raději si přivstabu a budu v práci od 6 hodin, po práci mám doma povinnosti jako každý. Navíc párkrát do týdne trénink. Bez toho život nejde.Ale jde mi o práci a ne o otrocinu. Práci, místo kde budu klidně napořád. Budeš se divit ale nejlepší místo pro mě bylo pod obcí, mám jsme se nastěhovali před lety. Uděláš si co máš, i navíc, najíst kdy chceš, sice práce za každého počasí, a za minimální mzdu+stravenky. Ale bylo to skvělý. Hodně ne to bavilo. Ale bylo to na dobu určitou a místa v obcích nejsou, lidí si to hlídají a nebo obce nechtějí po špatných zkušenostech se zájemci.

Tzn. končit bys chtěla ve 3? Takovou pracovní dobu neseženeš ani na úřadě, určitě ne u vás a dost těžko i v Praze. Povinnosti máme každý ;) nicméně tohle je na každým, tak úspěšné hledání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat