Dráždivá děloha - co vám pomáhalo?

3946
5.5.17 13:11

Dráždivá děloha - co vám pomáhalo?

Ahoj holky. Dnes od rána mi tvrdne břicho klidně i po 5-10 min v klidu, teď už je to kapku lepší, ale docela to bolí, přidala se bolest zad. Už jsem to zažila i minulý týden a odešlo to. Jiné dny je to lepší, ale daleko nedojdu. Beru magnosolv, ale moc nepomáhá, navíc působí silně laxativně. Přemýšlím, že večer zajdu na pohotovost, aby mi zkontrolovali čípek..Obvodní gynekolog ho zatím nekontroloval ani neměřil, tak můžu jen hádat. Je to moje třetí těhotenství, 22tt. Je něco, co vám pomáhalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9266
5.5.17 13:16

Pokud tvrdnuti i boli, sla bych na kontrolu.
Jinak me tvrdlo taky hodne, brala jsem horcik v tabletach a prujem jsem nemela :) ale zabiral jen ve stylu, ze cipek drzel a bricho vesele tvrdlo dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15261
5.5.17 13:26

@bedrunka01 Mě na tvrdnutí břicha taky nepomáhalo nic, tvrdlo mi snad polovinu těhotenství, ke konci už jsem ani nepoznala, co jsou poslíčci a že začínám rodit mi došlo až když začale odtékat voda. Hořčík jsem brala, neměla jsem dojem, že by učinkoval…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.5.17 13:48

Mně taky nepomáhalo vůbec nic. Od 3. těhotenství to bylo vždycky poměrně brzo. Břicho tvrdlo vesele, i když jsem ležela a byla v klidu, užívala jsem magnesii lactici, ale bez efektu. Vliv na čípek to nemělo, děti jsem donosila zdárně do termínu. U dalších těhotenství už jsem to brala s rezervou, nestresovala jsem se a ani nešetřila a vše bylo ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3946
5.5.17 14:01

Díky za uklidnění. Taky mám pocit, že je to v klidu ještě horší, hlavně v poloze na zádech. Zkusím se hodit do klidu, případně tu pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí