Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Holky už jsem trochu zoufalá a tak zkusím jesli tu není nějaká duše co se s mým problémem setkala…
moje zvířátko (11měsíců) bere ATB na angínu, která je už zažehnána ale již 14dní ho trápí suchý dráždivý kašel. přes den jen občas zakašle ale v noci a i přes den když usne tak ho to trápí. dnes v noci kašlal celé 3 hodiny.
spí ve zvýšené poloze, zvlhčuji vzduch, dávám Tusin a někdy fenistil.
jo a ješte má po celou tu dobu zadní rýmu, která nejde odsávat, takže to v něm bublá jako když přede kočka.
Je mi ho hrozně líto protože jak kašle tak u toho poplakává a já jsem z toho hotová.
včear v noci spal celou noc bez zakašlání a dnešní noc prokašlal…takže já už absolutně nevím čím to je..co má na to vliv a asi mi z toho jebne
![]()
holky kdyby nějaké rady, budu ráda, homeopatii taky veříme.
děkujůůůůůůů
Na zadní rýmu do tří dnů zázračně pomáhá bylinka Jablečník. Hořká děsně, ale stačí dítku udělat silnější čaj a dát tak 2-3 čajové lžičky. Šklebí se u toho jak čert, ale pomáhá to.
nebo Sinupret.
ten kašel si myslím spontánně odejde s těmi hleny. A pokud budete u bylinek, na kašel je zlato mateřídouška.
NiKi
@NiKina jééé děkuju, tak myslíš že ten kašel je následek tý rýmy??
mě jen vrtá hlavou proč jednu noc prochrchlá a další je klid…a to ze začátku skoro nespal přes den protože jakmile usnul tak to začlo.
@zrzule23 píše:
@NiKina jééé děkuju, tak myslíš že ten kašel je následek tý rýmy??mě jen vrtá hlavou proč jednu noc prochrchlá a další je klid…a to ze začátku skoro nespal přes den protože jakmile usnul tak to začlo.
určitě, ty hleny dráždí a právě ve spánku, když začnou stékat.
jestli máš Sinupret, je to nejpohodlnější nebo ten jablečník.
Jednu noc kašle, protože to zrovna víc stéká někdy ne…těžko říct. Každopáděn držím palce, je to opruz v tomhle počasí.
NiKi