Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky, jaké dražší věci pro mimi se Vám opravdu vyplatilo kupovat? Budu ráda za každý tip. U nás zatím vede lehátko/houpátko Babybjorn, deka Snugglebundl a nosítko Be Lenka. Na 1. narozeniny je v plánu houpačka Utukutu a sháním podobné věci na podporu motoriky a nebo různé vychytávky. Díky ![]()
Nešetřili jsme na autosedačce a taky teda nešetřím na botách pro syna. Manžel nešetří při nákupech lega ![]()
Hnízdecko neumím si bez něj představit kde by dcera spala..
, autosedačka, kočár, nositko ![]()
Videochuvicka, elektr. odsavacka MM, autosedacka, DVD do auta. A sice nás to nic nestalo protože se v rodině dedi už asi 40 let a to koš na kolečkách.
Šátek, houpaci lehatko a vibrační lehatko (houpaci mel tak do pul roku, pak na nej byl velky a umel z nej vylezt, vibracni ma vetsi nosnost a vyuzili sme ho hodne i na prvni prikrmy a obcas si v něm hovi jeste 5 lety syn). Pak monitor dechu, ten taky stále vyuzivam abych mela klidne spani. Odsavacku na nos na vysavac a odsavacku na mliko (ta me zachranovala pred zanetem, ale musi byt kvalitni, s obyc mi odsavat nešlo). Autosedacka je jasna, prvni botky pak. U nas se vyplatilo i nesetrit na lahvickach, kdyz sem odstavovala. A naopak vyhozené penize u nas byla treba takova ta hrací deka s hrazdou, v době kdy mel věk, aby ho to zajimalo se z toho uz dokazal odvalit.
Po 4 dětech jsem nakonec zjistila, že z těch krámů není potřeba skoro nic. Co se ostatních věcí týče, neuměla jsem si představit život bez starého košíku na kolečkách, co se v něm vozil ještě i můj chlap.
Jinak jsme ale nešetřili na autosedačkách, bezpečnost je pro mě důležitá.
Houpatko Nuna, kočárky Bugaboo a Cybex, nositko Tula, elektrická odsavacka, monitor dechu, kvalitní vajíčko i pokračující PROTIsmerna autosedačka od Cybex, jídelní zidle Peg Perego, kvalitní oblečení a doplňky (mnohem víc vydrží) - miluju napr. věci od Elodie Details, Gap, Lindex, Reima, Lodger atd., z hraček je super bazenek s balonky, dřevěné hračky od Little Dutch…nooo je toho strašně moc
![]()
Nic drahého jsme neměli, všechno podedene, z bazaru nebo levné, ale kdybych znovu čekala první, koupila bych si pořádnej kočár, asi Britax.
A jsem ráda za první kolo woom, ale to není pro mimi ![]()
U prvního dítěte, mimo koše na kolečkách, vůbec nic, u druhého manduca. Monitor jsme půjčili v porodnici, byl fungl nový, autosedačku považuju za standard o kterém není potřeba mluvit a ty ostatní věci jsou celkem fajn, ale člověk se bez nich obejde…