Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No a po Vánocích se doma zavřu, přikurtuje se s dítětem k dveřím a nikam nepáchnu, jinak nebudeme mít co jíst…protože to teprve budou slevy… ![]()
já půjdu nakupovat oblečení po vánocích..dostanem od babi a dědů penízky tak malé z malé udělám zase kočku
už se těšim
DaiquiriQ píše:
No a po Vánocích se doma zavřu, přikurtuje se s dítětem k dveřím a nikam nepáchnu, jinak nebudeme mít co jíst…protože to teprve budou slevy…
DaiquiriQ píše:
No božííí!!!![]()
![]()
Teď jsem byla v Tescu a mají tam v akci všechny vánoční oblečky na mimča i čepice, atd…akorát že my už máme…z Tesca a za plnou cenu
Taky jsem koupila v akci bodyčko - čekám na santu (anglicky) a jméno santa schovám pod džínky
My čekáme na ježíška ![]()
Gina108 píše:Jarka K píše:Však v kecání ti to nebrání
o hadrech bych kecala, až bych brečela… ale copak na to mám? A copak mi něco je?![]()
to je pravda ![]()
potřebovala bych džíny, potřebovala bych nějaký svetřík (všimly jste si, že teď všechno dělaj dlouhý? Vypadám v tom jak debil, páč mám široký boky a zvýrazňuje to břicho
), taky nějaká podprsenka by nebyla od věci… třeba k Vánocům taky dostanu nějaký finanční dar, abych mohla trochu zařádit ve výprodejích ![]()
a jestli ne, tak v lednu mám narozky, tak snad … ![]()
monicskaa píše:
hele nekoukáte na na primu na hanychovou??
hm, už jsem ji asi nestihla, zase perlila? ![]()
jo ta perlila..pomlouvala ženksý na mateřský…slíkla se a nafotila nahatý fotky..holt nikdo nemá takové štěstí s postavou jako ona..
já jí taky nesnášim..mám to jen puštěné jako kulisu a tohle sem zaslechla a
trubka ![]()