Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
vánoční zelí…to se dělá 8 velkých cibulí a celé 250g máslo a na tom dusíš nakrouhané zelí, já krouhám 2 menší hlávky…a dusíš a dusíš i 4 hodiny… a jen sůl a pepř…a je to megaaaaaaaaaaaaaa a maga tučné, to máslo je tam luxusní, v tom zelí tak nasáknuté
![]()
DaiquiriQ píše:
vánoční zelí…to se dělá 8 velkých cibulí a celé 250g máslo a na tom dusíš nakrouhané zelí, já krouhám 2 menší hlávky…a dusíš a dusíš i 4 hodiny… a jen sůl a pepř…a je to megaaaaaaaaaaaaaa a maga tučné, to máslo je tam luxusní, v tom zelí tak nasáknuté![]()
![]()
a to se pak baští jen tak? To jsem ještě neslyšela ![]()
my chodíme 25. k babičce na „vánoční knedlo vepřo zelo“, nic spešl, ale babička to umí nejlepší na světě!!! ![]()
Ahoj holky,chci se zeptat nevíte některá,ta sleva 70% na F&F v Tescu je i na dětský(miminkovský)?
DaiquiriQ píše:
vánoční zelí…to se dělá 8 velkých cibulí a celé 250g máslo a na tom dusíš nakrouhané zelí, já krouhám 2 menší hlávky…a dusíš a dusíš i 4 hodiny… a jen sůl a pepř…a je to megaaaaaaaaaaaaaa a maga tučné, to máslo je tam luxusní, v tom zelí tak nasáknuté![]()
![]()
aháá,to slyšim poprvé
my budem 24 u tchýáně a tchána a 25 jedem k mojí mamce
a tam budem do 26..takže super ![]()
To se jí po studenu jen tak…a jím to jen já a celá moje rodina, ale s těma letos nejsme, manžel ani tchýně to neznají a Lukášek je na to malý, v 7 měsících by mě s tím poslal někam… ![]()
joo se mu nedivim…to taky neznám… já jdu spinkat pááááá a dobrou
![]()