Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobrý den, máte někdo prosím zkušenost s touto značkou? Hodně jsem četla o colostru od firmx LR, ale zdá se mi to předražené…Chtěla bych ho dávat dceři (18m) na podpoření imunity. Trpí na laryngitidy, kašle atd…Taky bych chtěla dávat Aloe vera. Děkuji! ![]()
Znam colostrum od LR a na tehle vecech bych rozhodne nesetrila. U LR mas minimalne jistotu, ze je prodikt kvalitni ![]()
Od imunologa máme doporučeno toto colostrum a dle krevních testů zabírá ![]()
@Katchus Prosím tě a to jsou vysýpací kapsle nebo ne? Jinak díky za tip! Má hodně kladných ohlasů ![]()
@Caricia1
Vysypávací
Dávám to děckám ráno na lačno do mléka. Děti do tří let berou jedno a pak myslím dvě denně.
@ErikaRIKY ahoj prosím tě měla bych zájem o spolupráci s touto firmou, můžeš mi napsat více info do zprávy? Diky
Ahoj,
tak já doporučuji přípravek Pinky nebo Alveo od firmy Akuna. Obojí má, krom jiných, certifikat ´košer´ a GMP, což vypovídá o kvalitě a čistotě preparátu, jinak jde o výrobky bio, vyráběné v Kanadě.
Vlastní zkušenost - sama jsem trpěla alergií/astmatem, používala jsem „dýchátko“, měla jsem hodně problémy s dýcháním. V červnu jsem pak začala užívat alveo a v podstatě od té doby jsem si nedýchla (vlastně jen 1×, když jsem ve škole - dálkové studium - měla běhat 1500m - ale spíš to bylo podpořeno psychikou, že to neuběhnu, že zase nebudu moct dýchat, ale dopadlo to dobře!). Ale jinak znám spoustu lidí, kterým to pomohlo ze závažnějších onemocnění.
Pokud máš nějaké dotazy, tak napiš SZ.
Prodej MLM a propagace zde není povolen, příspěvky mažu.
Monika