Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pondeli namereno 15mm, pichnuto ve stredu rano. Takze pocitam, ze vic jak 19mm nebyl.
Ahoj, mám asi debilní dotaz, ale jsem v tom nováček… včera 15.den DC na ultrazvuku folikul 17mm, dnes 16 DC jsem si měla píchnout Ovitrelle a zítra v 9:30 je naplánována inseminace. 4 hodiny po píchnutí Ovitrelle mě začal pobolívat podbřišek, je to normální? Nebo to znamená, že přišla ovulace? ![]()
Příspěvek upraven 27.02.20 v 13:30
@Stessi no on když ten folikul dozraje, tak se někdy stane že praskne dřív. Mě se to stalo. Prasknul o 2 dny dříve než měla být inseminace. Ale to že máš bolesti hned neznamená že ovulace proběhla. Možná jen dorůstá a cítíš tlak. I tak vajíčko ještě nejakou dobu žije, takže naděje je ![]()
Děkuji za odpovědi holky. Jsem dnes 10.den po injekci( 9.den po IUI) a bříško mě pobolívá stále. V CAR mi bylo řečeno, že pokud bříško pobolívá, je to známka toho, že Ovitrelle působí tak jak má, takže od té doby jsem v klidu
Každopádně teď nervíky pracují na plné obrátky
Povedlo se to, nebo ne??
Test jsem si dělala už dnes a zatím je úplně bez známek hcg… ![]()
Ahojky holky, dnes mi byla pichnuta injekce Ovitrelle. Folikul 20mm. Doktor nás řekl že sex v pátek a neděli což mi přijde dlouho. Za jak dlouho po aplikaci injekce by měl proběhnout sex? Děkuji předem za odpověď.
Dámy, jste některá „imunní“ na Ovitrelle? U mě jednou proběhla ovulace asi 50 hodin po aplikaci Ovitrelle, druha už několik hodin po Ovitrelle. Stalo se vam to některé?
Díky, Z.