Může běhání vypudit zárodek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.7.18 14:33

Může běhání vypudit zárodek?

Zajímalo by mě, jestli by mohlo běhání po ovulaci nějak ovlivnit úspěšné uhnízďování. Teploty jsem měřila od 8 DPO vysoké, trvalo to 3 dny, pak další den teplota spadla a dostavila se MS. Chodila jsem každý den půl hodinku běhat. Teď nevím, jestli to mohlo být tím a mám radši v době příp. uhnízďování běh vynechat. Děkuji za názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
smurfka
19.7.18 14:37

ne nemůže

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 14:43

@smurfka Díky. Ale uvítala bych i nějaké méně stručné odpovědi… :-)

• Citovat
  • Upravit
smurfka
19.7.18 14:48

tak počkej za chvili tu dostaneš čočku.. :mrgreen: ženská která si myslí že běháním může vypudit zárodek - to snad aby raději ani nechodila a po oplodňovacím sexu 9 měsíců ležela..

• Citovat
  • Upravit
24176
19.7.18 14:50

když na to nejde jinak odpovědět :D prostě běhat můžeš, když se tam mimčo zavrtá dobře tak ho nic ven jen tak nedostane. Sportovat je jen prospěšné, omezovat se nemusíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
19.7.18 14:50

Ne, nemůže. Co víc chceš k tomu říct?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 15:03

@smurfka @anavi13 @Janli
Kdysi jsem četla, že v době očekávané menstruace je ten zárodek náchylnější a bylo tam doporučení v prvním trimestru v té době se vyhnout cvičení. Přijde vám to jako blbost?

• Citovat
  • Upravit
24176
19.7.18 15:09
@Anonymní píše:
@smurfka @anavi13 @Janli
Kdysi jsem četla, že v době očekávané menstruace je ten zárodek náchylnější a bylo tam doporučení v prvním trimestru v té době se vyhnout cvičení. Přijde vám to jako blbost?

nejnáchylnější je, ale je tím myšleno vyhnout se alkoholu, lékům, toxinům. Nějaké větší opatření se dělá až s pozitivním testem, předtím to zahnízdění a správný vývoj zárodku neovlivníš. Pokud si zvyklá běhat, tak běhej v pohodě dál. Tvoje tělo je na to zvyklé a nemůže to nic ohrozit. Až najdeš pozitivní test, tak třeba můžeš trošku zvolnit, ale pokud nebudeš mít potíže tak ta chvilka běhu nevadí, to můžeš běhat celé těhotenství. Mnohem horší je čekat na gauči až otěhotníš, to tělu ublížíš víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.7.18 15:09
@Anonymní píše:
@smurfka @anavi13 @Janli

ano přijde..
zdravý zárodek se zavrtá a neohrozí ho žádný sport.. :nevim:
nebo si někdy četla o nějaké sportovkyni která když zjistila že je těhotná tak s tím sekla?
když už se píše vyhnout cvičení v prvním trimestru tak zejména proto že třeba žena blije, a je slabá, tak by ji cvičení dělalo špatně..ale ne kvuli tomu že by z tebe mohl zárodek běháním vypadnout..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.7.18 15:10

Třeba ty otřesy a prokrvení můžou to uhnízďování ztížit? Neříkám, že znemožnit.

• Citovat
  • Upravit
6661
19.7.18 15:12
@Anonymní píše:
@smurfka @anavi13 @Janli

Ano, je to blbost. Takových ptákovin se napíše na netu :roll: Lidstvo už by dávno vymřelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61014
@smurfka píše:
ano přijde..
zdravý zárodek se zavrtá a neohrozí ho žádný sport.. :nevim:
nebo si někdy četla o nějaké sportovkyni která když zjistila že je těhotná tak s tím sekla?
když už se píše vyhnout cvičení v prvním trimestru tak zejména proto že třeba žena blije, a je slabá, tak by ji cvičení dělalo špatně..ale ne kvuli tomu že by z tebe mohl zárodek běháním vypadnout..

Ne, oni s nim asi seknout hned po sexu, protoze jinak by nemohly bejt tehotny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
@Anonymní píše:
Třeba ty otřesy a prokrvení můžou to uhnízďování ztížit? Neříkám, že znemožnit.

Kdyby jen nějaké běhání ovlivnilo otřesama oplodnění, tak už lidstvo dávno vyhynulo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9670
19.7.18 15:13

Vyhnula bych se maratonu a podobném sportování „do mrtva“. Ale jinak bych to neřešila. Však ono si kdyžtak tělo řekne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
19.7.18 15:15
@a12 píše:
Ne, oni s nim asi seknout hned po sexu, protoze jinak by nemohly bejt tehotny :lol:

to je fakt.. :palec:
to by byl dobrý recept pro nechtěně těhotné..
nechcete být těhotné, běžte si po sexu zaběhat :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí