Drmek forte - pomohl/nepomohl

Anonymní
23.8.23 16:12

Drmek forte - pomohl/nepomohl

Krásný den, rada bych se zeptala na vaše zkušenosti zda vám Drmek pomohl nebo ne. Po půl roce snažení sem měla pozitivní test, ale nevyšlo to.. od te doby nic… doktor zjistil ze mám vyšší prolaktin a doporučil mi kliniky na problémy s otehotnenim. Před dovolenou jsme to nechtěli řešit, tak jsem šla cestou bylinek a zkouším drmek. Vždy jsem měla MS +- stejne 31den cyklu…poslední dny chodila 28den cyklu… teď měla MS přijít 20.8 a zatím nic..test včera a negativní. Okolo ovulace strašná bolest jako bych to dostala-nevím co to bylo. Vždy mě bolely i prsa od ovulace do MS nebo aspoň 3dny před MS a teď vůbec nic, občas bolest ze už a nic.. tak si říkám zda mi drmek pomohl(třeba je jen brzy na test) a nebo naopak nerozhodil MS. Jaké mate zkušenosti vy? Brali jste ho a pomohl nebo jste pak zkoušeli jiné bylinky? A jestli jste ho brali tak v kuse? Všude STU něco jiného někdo v kuse někdo jen do ovul… děkuji všem za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
23.8.23 16:21

Drnek, Ecko, gynex, čaj Mojžíšové… Nic
Pak jsem sáhla po čaji baby radnické, hliníkových kapkách a gelu na podporu početí. Ten čaj jsem pila max 14 dní. Zbytek tu ještě někde mám. Stejně jako kapky. Hodně štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.8.23 16:22

Malinikovych

• Citovat
  • Upravit
3
23.8.23 16:54

Určitě by bylo vhodné dovyšetřit příčinu vyššího prolaktinu. Zajdi na endokrinologii:-) měla jsem stejný problém, postupně vymizení cyklu během jednoho roku. Vyklubalo se z toho podezření na malinkej adenom hypofýzy (ta produkuje prolaktin), dostala jsem Dostinex a po 3 měsících jsme otěhotněli. Je to velice častý. Dneska mám krásnou 2týdenní slečnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.8.23 17:54

@Tmatas já ho mám zvýšený ale opravdu o malinko. Ze to není žádný extrém. Ale zkusim to no. Děkuji a gratuluji k malicke

• Citovat
  • Upravit
132
23.8.23 21:15

Brala jsem Demek, ale kvůli špinění na konci cyklu. Na toto mi nepomohl a měla jsem po něm okolo ovulace průhledný a skoro až gumový hlen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí