Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Aby se to dalo s určitostí říct tak by jsi musela měřit 6 dní před ovu. Takhle je to věštění z koule. Ovulace je vždy poslední den nízkých teplot. V cyklu s dvojitým vzestupem teplot to u mě znamenalo těhotenství, ale vy berete utrosgestan, tak tam ty teploty budou ovlivněné. Mám také ovu 18 den cyklu, Cykly 30 dní a tt byl pozitivní 3 dny zpoždění. Pokud berete utrogestan měla byste na 100 procent vědět kdy máte ovulaci, jinak si ji utrošem vyblokujete.
@lenicka134 měla jsem i bolesti a výtok co během ovulace mívám, utrogestan jsem pro jistotu začala zavádět až 20dc 🙂
Pokud máte posit, že byla, tak asi byla, ale bez těch 6 ti teplot před ovu to nikdo s jistotou neřekne.
Ahoj, kdy podle bt proběhla ovulace? Byla jsem 7.9 (14dc) na utz a tam Dr říkala že ovulace už proběhla. Ovulační test byl pozitivní dva dny po sobě, hlen byl plodný taky dva dny, styk jsme měli každý den 11-14dc
Snažíme se přes rok o druhé miminko. Už druhý cyklus na utrogestanu (nasazen po potvrzené ovulaci)
Děkuji 🙂
Ahoj, myslíte, že přijde ovulace nebo že to bude anovulační
.. děkuji
Ahoj, proběhla ovulace?

Měřím jen 2-3 dny před ovulaci a 2-3 dny po. Už to mám vypozorované
15-17dc se teplota držela pod 36,4 a od 18dc teplota vzrostla nad 36,6,tři dny se držela. Tudíž jsem usoudila že ovulace proběhla. Vyhodnotila jsem správně? Že ovu proběhla 18dc? Dnes jsem 29 DC, tedy bych měla být 11dpo.. teď se dva dny zkusila změřit a teplota se drží nad 36,9
Většinou mívám ovulaci 18dc a 27dc mi teplota klesne a druhý den začne ms. Ale tento cyklus beru utrogestan na prodloužení lf a případné udržení těhotenství.
Testy jsem už včera dnes zkusila a negativní.
Děkuji za zodpovězení otázky 🙂