Druhá dírka v uchu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1351
30.3.20 17:28

@Leviatan upřímně? Kdyby v osmé třídě přijelo že ŠvP dítě s dírou navíc, tak by spadla škola, jak bych ječela. Totéž, kdyby mi přišlo neplnoleté dítě s čímkoliv, tak bych tatéra/propichovače nechala zašít, až by zčernal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 17:51

@7.straka Tak to moje mamka zas ne, byla by hodně naštvaná asi, ale tolik ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
30.3.20 18:34

@Anonymni holcina
Ty si zakládala diskuzi i s tím iphonem, ze?
Mas teda hodne prisne rodice…Az mi je to lito, protoze v tve předchozí diskuzi si na me působila jako hodna a mila holka(jestli si to tedy ty).
Mam stejne starou dceru a druhou dírku v uchu bych jí dovolila..Na tom nic hrozneho neni..
V 16-ti bych jí nedovolila treba piersing v nose :) (ale ma dcerka je takova jemná, takze by o piersing v nose nestala :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 18:38

@_.Emilyyy Anoo.. jsem to já. Když vidím co mi tu píšou všichni, tak ano jsou vážně přísní. Když jsem měla prvního kluka trvalo mi asi 8 měsíců než jsem jim to řekla jak jsem se jich bála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14007
30.3.20 18:57

@Anonymni holcina
a proc si se bala jim rict, ze mas kluka, co sis myslela, ze by ti udelali? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 19:03

@_.Emilyyy Nic by mi neudělali, to nee, ale prostě jsem se bála, že budou říkat že jsem na to moc mala nebo takové kecy i když mi je 15. Myslím si že hrozně vypadám jako taková ta zamlklá tichá holka která se všeho bojí a nevypadá normálně.. ale to právě vůbec. A hrozně si chci užívat život, ale nekdy to s rodicema nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
9.4.20 08:30

Ja jsem sve dceri nechala taky nastrelit druhou dirku ve zlatnictvi, kdyz ji bylo okolo 14. Dostaka to tenkrat k svatku. Nepripada mi to vubec jako nic hrozneho. A jinak mi jsme si propichovaly s kamoskama usi normalne takovou tou dutou jehlou z lekarny, co se dava na injekce. Bylo dobry, ze jak byla duta, propichlo se ucho, ta jehla se nechala v te dirce a do ni se zastrcilo zapinani od nausnice a spolu s tou jehlou jsme to protahly ven. A hlavne je tahle jehla hezky ostra, bylo to rychle a temer to nebolelo. No… jen maly tip, kdybys chtela experimentovat s kamoskou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí