Druhá dírka v uchu

30.3.20 14:35

Druhá dírka v uchu

Dobrý den, už fakt dlouho dobu.. třeba 2 roky přemlouvám mamku o druhou dírku.. bylo to s přestávkama vždycky tak 5 měsícu přestavka a potom jsem ji zas přemlouvala.. Citim z ni ze by mi to časem dovolila kdybych porad premlouvala, ale me to už nebavii. Nemáte nějaké typy nebo tak? Jinak je mi 16 a vím že spousta mi tu bude chtít psát ať si pockam do 18 a tak.. to mi je jasny, ale to je posledni moznost, tak mi prosim tohle nepiste.. Dekuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
37134
30.3.20 14:42

Jakoze chces druhou nausnici? Tak si ji pichni, ja jich v 16 mela 5 a pichala sem si je sama :D dyt o nic nejde, nereknu kdybys chtela tetovani nebo piersing do obliceje, ale jedna dirka v uchu navic snad nemůže nikomu vadit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4256
30.3.20 14:46

@Kriss Tina sama bych to nedělala. Může si to blbě píchnout…je tam moc bodů kde to být nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
30.3.20 14:47

Já jsem si byla píchnout v 15ti další 2 dírky na chirurgii a tenkrát po mě žádný podpis rodiče nechtěli. Ani nevim, jestli jsem to doma dopředu nahlašovala, ale nejspíš jo, mámě to nikdy nevadilo a táta nadával jenom když zjistil pupík, ale ucho mu nevadilo. Máš nějak moc přísnou mamku. Tak ji řekni, že sis to rozmyslela, že si necháš píchnout nos… třeba pak bude ráda, že jenom ucho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 14:49

Noo já to právě sama dělat nechci.. chci aby mi to udelala nejaky odbornik nebo někdo. pravě ano je to jenom druha dirka, nechapu mamku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351

@Kriss Tina nevysírej proti rodičům.
@lampicka11 blbost, je tam kulový. Kolik lidí má z uší cedník a nic jim není. Akupresura funguje jen, pokud „pacient“ chce, aby fungovala, nastartuje samouzdravné procesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1186

@Anonymni holcina Já asi v 15, nebo možná mně ani 15 nebylo, jsem na intru vzala jehlu a píchla si druhou dirku a ostatní spolužačky se mnou. Jehlu jsme vydezinfikovali, jak jsme nejlépe mohli.
Moje holky si to nechali nastřelit možná k 16 tým narozeninám, babička jim to zaplatila jako dárek.
Jako jaký chceš tipy? Jak mamku přemluvit? Asi i budeš muset muset umluvit. A proč ti to nechce dovolit? Jako teď se nedivím, ale jinak to zkus znovu.

Příspěvek upraven 30.03.20 v 14:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 14:51

@Venceslavka Možna bych to zkusilaa :lol: xd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.3.20 14:53
@lampicka11 píše:
@Kriss Tina sama bych to nedělala. Může si to blbě píchnout…je tam moc bodů kde to být nemá

Body jsou nahore kdyby chtěla helix, v lalucku kde sou normlane nausnice nic neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 14:53

@kačka39 Já nevim.. Říká že nikdo nebude pichat do jejiho ouška a že tam jsou pravě ty body.. tak proč mi potom nechala pichat normalni usi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5546
30.3.20 14:54

@kačka39 tak ja asi ve 14 letech :), pichla mi to kamaradka spinacim spendlikem :lol: :lol: :lol: - a ja pak na oplátku jí :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.3.20 14:54
@7.straka píše:
@Kriss Tina nevysírej proti rodičům.
@lampicka11 **blbost, je tam kulový. Kolik lidí má z uší cedník a nic jim není. Akupresura funguje jen, pokud „pacient“ chce, aby fungovala, nastartuje samouzdravné procesy.

Tyjo, to bych neřekla :think: Kdysi jsem si několikrát blbě nasadila hodně pevný klipsy a pokaždý se mi udělalo zle, jednou jsem i omdlela… A to jsem o akupresurních bodech věděla prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 14:55

@Kriss Tina Helix se mi líbí jeste víc, ale to vím že by mi neproslo. To az v 18 si udelam.Chci jen do lalucku ted.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.3.20 14:58

@Ba-stet Já nevím já na ty body proste navic v lalucku neverim. Ano muzou tam být, ale propíchnutí ucha se nic nestane..Proc by to ělo miliardy lidí po světě? a co v tom nosí v Africe? To by Afričani poumírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
30.3.20 14:58

@Ba-stet klipsy jsou neco jineho, ty to ucho mackaji, ja je mela jednou a skoro sem sebou po chvilce sekla, pritom der v usich sem mela hodne a doma propichovanych a to nic nedelalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí