Druhá míza u ženy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
26.12.17 11:45
@kopretinnka112 píše:
@Venetia Vztah jim neklape, ale nerozešli se, tak je to takové divné :roll: A dost se změnilo její chování, prostě všechno se motá kolem chlapů, ostatní šlo stranou. Všeho moc škodí. Ale nakonec je to opravdu její věc.

Milá kopretinko. Kolik ti je, že si myslíš, že žena v 45 letech si nemůže posílat zamilované sms a pusinky? Mě je o kus víc a užívám si to velmi. Myslíš snad, že je to něco nepatřičného, že na to mají právo jen mladí lidé? A ty starší, ty už nemají nárok a mají vařit a luštit křížovky? Vždyť je to žena v nej letech). A že má doma přítele se kterým to nefunguje? Jak vidno, nějak spolu jsou a nebo nejsou, ale do toho nikomu nic není, natož aby to druhý soudil. Neřekla bych z toho co píšeš, že máš o ní obavu aby nenaletěla. (Nakonec jí přece není 70 a není senilní - je svéprávná, ne? Spíš mi přijde, že tě to celé pohoršuje. Tak věř, že až tobě bude 40 - 50 let, že si také budeš některé věci znovu užívat - pokud ovšem neskončíš jako stará, upjatá a zapšklá ženská u sporáku a sama. M.

• Citovat
  • Upravit
106410
26.12.17 11:46
@kopretinnka112 píše:
@Venetia Např. úklid domácnosti a vlastní zdraví

to chce asi rozvest… nejak nechapu…chces, aby radeji uklizela nez se bavila? O koho se jedna..o maminku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.12.17 11:46
@kopretinnka112 píše:

To si děláš srandu, jakože má raději uklízet a nechodit na rande? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.12.17 11:47
@Venetia píše:
to chce asi rozvest… nejak nechapu…chces, aby radeji uklizela nez se bavila? O koho se jedna..o maminku?

Taky nechápu, přijde mi to jako největší vtip dnešního dne tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.12.17 11:49
@kopretinnka112 píše:

Tak teď jsi tomu nasadila korunu :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 11:52

Nechci po ní, aby seděla doma, pletla a uklízela… Ale mít doma vrstvy prachu, tohle prostě nikdy nedělala. Nepobuřuje mě, že si posílá pusinky a nevidím v tom nic špatného. Ale prostě ji nepoznávám, nikdy by nebyla schopná být poblázněná z někoho, koho ani v životě neviděla. Stejně tak nedodržuje zásady bezpečného seznamování na internetu. Mám prostě malou paranoiu, že se jednou najde zmetek a něco se jí stane :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
26.12.17 11:57
@kopretinnka112 píše:
Nechci po ní, aby seděla doma, pletla a uklízela… Ale mít doma vrstvy prachu, tohle prostě nikdy nedělala. Nepobuřuje mě, že si posílá pusinky a nevidím v tom nic špatného. Ale prostě ji nepoznávám, nikdy by nebyla schopná být poblázněná z někoho, koho ani v životě neviděla. Stejně tak nedodržuje zásady bezpečného seznamování na internetu. Mám prostě malou paranoiu, že se jednou najde zmetek a něco se jí stane :?

co znamena nedodrzovat zasady bezpecneho seznamovani na internetu? V jakem vztahu jsi k dotycne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40425
26.12.17 12:00
@kopretinnka112 píše:
Nechci po ní, aby seděla doma, pletla a uklízela… Ale mít doma vrstvy prachu, tohle prostě nikdy nedělala. Nepobuřuje mě, že si posílá pusinky a nevidím v tom nic špatného. Ale prostě ji nepoznávám, nikdy by nebyla schopná být poblázněná z někoho, koho ani v životě neviděla. Stejně tak nedodržuje zásady bezpečného seznamování na internetu. Mám prostě malou paranoiu, že se jednou najde zmetek a něco se jí stane :?

Jestli to je maminka, tak ten prach i můžeš utřít?
Třeba se už nauklízela dost a přestalo ji to bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 12:00

@Venetia Tak třeba mít první schůzku na veřejném místě, když dotyčnou osobu vůbec neznám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
26.12.17 12:07
@kopretinnka112 píše:
@Venetia Tak třeba mít první schůzku na veřejném místě, když dotyčnou osobu vůbec neznám.

a? kam chodi ona na rande?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.12.17 12:08
@kopretinnka112 píše:

Prosím tě vždyť je to dospělá žena. Předpokládám, že chodí do práce, vydělává peníze, má svoji domácnost. Je tedy natolik svéprávná, aby jí někdo nemusel mentorovat co pro ní je a nebo není dobré. Není to dementní seniorka, vždyť je jí 45 let!
Už se tě tady ptali - v jakém vztahu k ní jsi? Ono je to tak, že najednou nejsi na prvním místě, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.17 12:09

@Proto02 Ale vůbec ne. Žiju si vlastní život, nemáme společnou domácnost. Mám jen o ní starost, protože ji mám ráda a nechci, aby se jí něco stalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3699
26.12.17 12:40
@kopretinnka112 píše:
@Proto02 Ale vůbec ne. Žiju si vlastní život, nemáme společnou domácnost. Mám jen o ní starost, protože ji mám ráda a nechci, aby se jí něco stalo

Tak pak nevím, proč ti vadí, že má doma prach. Já také raději trávím čas s někým koho mám ráda, než bych řešila prach na skříni. Jak říkám, je to dospělá žena, není dementní nebo senilní (a nebo podle tebe je?), tak jí to leda přej a neřeš co kde dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7205
26.12.17 12:42

Zakladatelko, přej jí to.Jen jí třeba řekni ať je opatrná. Zbytek neřeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35799
26.12.17 12:57
@kopretinnka112 píše:

Asi to nikdy nedělala, protože byla zadaná. Teď je volná, je ještě relativně mladá a může si užívat. Pouč jí o internetovém randění, to je asi tak co pro ní můžeš udělat a o bezpečném sexu možná taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová