Druhé dítě po prvnim IVF

487
29.4.15 09:33

Druhé dítě po prvnim IVF

Ahoj holky, mám dceru po druhym pokusu IVF, polycystickym sindromem vaječníků a problémi ze štítnou žlázou(to co se u ní hodně přibírá).Tak sem se vás chtěla zeptat jestlli se vám některé povedlo podruhé otěhotnět normálně? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35029
29.4.15 09:38

Mně ano. První syn, neúšpěšné inseminace, první IVF tedy vyšlo, naštěstí, víc embryí nebylo. Podruhé jsem otěhotněla hned první měsíc, kdy jsme si přestali dávat pozor a to byl jen 1× sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
29.4.15 09:42

Tak to ti závidim, doufám že nám to taky takle vijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
29.4.15 09:45

Znám takových z okolí dost, nevím u všech přesně, jaký zdravotní problém měly, ale často hraje roli psychika, že najednou dítě hrozně chceš a naschvál to nejde. Když se člověk zklidní a nediktuje přírodě, kdy je podle něj ten správný čas, miminko přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
29.4.15 10:10

Ano, kamoska se snazila 4 roky. Podstoupila IVF, ma dceru. 5 mesicu po porodu a ve svych 39 letech zjistila, ze je zase v tom. Nechranili se, protoze jsou preci „neplodni“. :lol:

• Citovat
  • Upravit
475
29.4.15 10:13

Já jsem byla 4× na inseminaci ( bezúspěšně). První IVF vyšlo (taky jsem neměla vic embryí). Teď je synovi 6mesicu a jsem ve 3. měsíci. Spoléhali jsme se na nelodnost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.4.15 12:17

@Gina.Lenroy no pane jo, já taky chtěla hned po porodu spoléhat na neplodnost, naštěstí manžel, že si radši fakt dá pozor, no ještě že tak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.4.15 12:17

@veverka2013 jinak také znám víc takových :palec: ono jednak fakt hlavní příčina může být v hlavě, navíc tělo je prostě po prvním nastartované a dobře nastavené, když je to brzy po tom :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
475
29.4.15 12:32

@ixule u nás to bylo naopak. Říkala jsem muži, ze Bysme měli byt opatrní. A on do ke hucel tak dlouho, až jsem podlehla. Stihla jsem jen jednou dostat ms :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35029
29.4.15 12:34

@Gina.Lenroy no já sice kojila, ale slabší ms jsem měla taky, tak nevím, jak by to dopadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
29.4.15 12:41

Je fakt že se mi docela srovnali měsíčky. Druhý je že když sme se začali konečně smažit tak mi doktor našel cistu a zakázal mi otěhotnět aspon do července než budem mít nový výsledky, taksem zvědavá jak dopadnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
22.6.15 12:20

Také se nám nedařilo. První dva cykly ivf dopadly špatně :,(. Problémy byly na obou stranach já PCO + imunita proti obalu embria a štítná žláza a manžel hooodně pomalé spermie. Po 3. cyklu ivf se nám zadařili kluci (dvojčata) no a teď (klukům je 1 rok) jsem zjistila že jsem ve 3. měsíci… byl to šok ale jsme štastný… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí