Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, je tu někdo kdo podstupuje druhé IVF právě v Březnu?
Ano já druhé IVF tet v březnu první IVF bylo 2013 a bylo úspěšné tak tet jdeme do druhého ![]()
Aha, tak to gratuluji
Já mám první IVF září 2019 a bohužel neúspěšné. 2× ket a nic s toho tak 2× imunologie a teď jdem konečně do druhého pokusu. Dneska jsem dostala puregon tak už jen čekám až přijde MS a začínám stimulaci ![]()
Já dostala Divinu zítra jdu do caru na UZ měla by se dostavit za 2 dny MS a také začínáme stimulovat doufám že to půjde vše hladce jak minulé i když popravdě je to 7 let od prvního IVF takže už si toho hodně nevybavuji…kam chodíš do caru?
Jihlava, já jdu až za týden po ms na ultrazvuk jak se to vyvíjí měla jsem hyperstimulacni syndrom tak mám nižší dávku abych mohla jít hned na ET kam chodíš ty?
Já do Ostravy Eurofertil tak snad bude březen jenom dobrý je tady v diskuzích více maminek co jdou v březnu tak držím palce ![]()
Taky jdu do druhé IVF ale v dubnu. První ivf 2019 nevyšel 😔 ani 3 kety. Jsem po operaci endometriozy. Měla jsem krátký protokol. Imunologie a genetika v pořádku. Tak snad rok 2020 bude úspěšný ![]()
@Bibioni
Nám také nevyšel, ale teď ten druhy už určitě klapne ![]()