Druhé miminko se nedaří

Gabb_ell
25.11.22 10:52

Druhé miminko se nedaří

Ahoj maminky.
S přítelem se snažíme o druhé mimčo. Jenže už to budou 4 měsíce a stále nic.
Přitom se nám první díťátko povedlo hned, jakmile jsem si zapoměla vzít HA.
Jsem z toho trošičku na nervíky, jelikož jsem vždycky toužila po dvou dětech.
A ještě více mne znervózňujou maminky, které tvrdí, že se jim povedlo otěhotnět hned během prvního měsíce.

Neznáte nějaké osvědčené doplňky stravy, které podporují otěhotnění? :andel: :andel:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35924
25.11.22 10:56
@Gabb_ell píše:
Ahoj maminky.
S přítelem se snažíme o druhé mimčo. Jenže už to budou 4 měsíce a stále nic.
Přitom se nám první díťátko povedlo hned, jakmile jsem si zapoměla vzít HA.
Jsem z toho trošičku na nervíky, jelikož jsem vždycky toužila po dvou dětech.
A ještě více mne znervózňujou maminky, které tvrdí, že se jim povedlo otěhotnět hned během prvního měsíce.Neznáte nějaké osvědčené doplňky stravy, které podporují otěhotnění? :andel: :andel:

Tak si zase nech napsat HA a zapomeň si pár tabletek vzít. Takto tady otěhotní každá druhá. U nás u třetího pomohlo „neboj vytáhnu ho včas“ :lol: :lol: :lol:
Ne to byl vtip.
Kolik vám je let? Nic zázračnyho neexistuje, pokud máš pravidelny cyklus a sex cca obden tak to někdy vyjde.
Vyšiluj až když to nepůjde rok a víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
25.11.22 11:06

4 měsíce jsou úplné prd, pokaždé to hold nejde na první pokus. Mě třeba každé další dítě trvalo dýl a dýl :D zatímco první bylo na první nehodu, na třetí sem čekala přes půl roku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
25.11.22 11:08

Žádný universální osvědčený doplněk stravy na podporu otěhotnění neexistuje. Už jen proto, že každá žena je jiná a u každé může být problém někde jinde. Vždyť se snažíte 4 měsíce, to je normální, že se ještě nezadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
25.11.22 11:08

Tak prvně si nastav mysl. Nebude to ten kámen úrazu? Moc si se na to upnula. Myslela sis že když se první povedlo hned, druhé bude brnkačka? A co ti je po ostatních? Na ty nekoukej, jsi pak z toho ve stresu. Dokud budeš takhle v nervech, žádné čajíčky, kapičky, žádné bylinky ti nepomůžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabb_ell
25.11.22 11:10
@JancaS84 píše:
Tak si zase nech napsat HA a zapomeň si pár tabletek vzít. Takto tady otěhotní každá druhá. U nás u třetího pomohlo „neboj vytáhnu ho včas“ :lol: :lol: :lol:
Ne to byl vtip.
Kolik vám je let? Nic zázračnyho neexistuje, pokud máš pravidelny cyklus a sex cca obden tak to někdy vyjde.
Vyšiluj až když to nepůjde rok a víc.

@JancaS84 24 let a úplně zdravá. Potřebovala bych se odreagovat, abych na to tak nemyslela, ale nevím jak. Všude reklamy na dětský oblečení a hračky pro nejmenší. Každá druhá kolem mě těhotná. Huh, docela složitý.

• Citovat
  • Upravit
Janule84
25.11.22 11:12

@Gabb_ell nejdřív jsem četla 4 roky a říkám si - ok, to je blbý. Pak ale čtu pořádně. 4 měsíce? Začala bych to víc řešit, až to bude měsíců alespoň 12. Ber kyselinu listovou a dej tomu volný průběh. Psychika udělá dost. :)
Nám se poprvé zadařilo opravdu až po skoro 4 letech. A to ve chvíli, kdy jsem to už přestala řešit.

• Citovat
  • Upravit
Gabb_ell
25.11.22 11:19

@Janule84 když ono to s tou mojí hlavou neni tak jednoduchý :lol: Jediný, co mě dokáże trošku přivést na jiný myšlenky je to moje první dítko. Jinak na to většinu času myslím. Mám strach, že to nevyjde.

• Citovat
  • Upravit
6180
25.11.22 11:30

První dítě 2 roky a to jsem byla uplně v klidu. Druhý po třech měsících. Prostě je to někdy dřív a jindy později, dítě není jakože si naklikáš do eshopu požadavky a expres doručení. Vydrž, a panikař a řeš to až tak po roce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.22 11:40

Zdravím tě,

my dneska s manželem „jedeme“ rok a měsíc bez úspěchu, takže 4 měsíce jsou úplná pohoda, určitě se zadaří. Mám již syna a tam jsem otěhotněla na první pokus. Prostě to někdy není, tak jak si představujeme. Držím palce. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3076
25.11.22 12:10

Já teda patřím mezi ty, co mají obě děti napoprvé, přes to vím, že snažit se 4 měsíce je úplně prd. Problém bude hlavně v tom snažení. Máš to v hlavě a to je problém. Najdi si něco, na co se zaměříš, užívej si partnera a sex a ono to přijde. Pokud ti nezvoní hrana věkově, tak to prostě neřeš. Otěhotnět “umíte”, tak to jistě vyjde. Až když to nejde přes rok, je dobré se nechat zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
25.11.22 12:18

Hlavně se hodit do pohody. Dobrý je pít kotvičník, kontryhel, zobat listovku, omezit kávu.. můžeš zkusit gynex nebo čaj od Mojžíšové..také pomaha cvičit na pánevní dno..a hlavně na to nějak moc nemyslet… IKdyž to znám a vím jaké to je..bohužel to je pravda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11844
25.11.22 12:31

Jeej jsi mladá, snažíte se chvilku…ty reklamy a těhotný všude kolem vidíš proto že se na to upinas… :roll: prostě si užívejte sexu a ono to vyjde..řešila bych to po roce bez úspěchu…když se na to budeš moc upínat tak budeš pořád ve stresu a tělo se blokne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
25.11.22 12:50
@Anonymní píše:
Zdravím tě,my dneska s manželem „jedeme“ rok a měsíc bez úspěchu, takže 4 měsíce jsou úplná pohoda, určitě se zadaří. Mám již syna a tam jsem otěhotněla na první pokus. Prostě to někdy není, tak jak si představujeme. Držím palce. :mavam:

Ja uplne vidim ten sex na povel a je mi z toho blbe.

Damy, mate ted uplne nekonecne nechranene moznosti, tak si prejte, at to trva aspon rok 8).
Tehotenstvi do toho hodi vidle.
Taky je potreba si neco v zivote uzit, ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
147
25.11.22 12:56

Hlavne klid :) Je uplne normalni snazit se o mimco rok! A to myslim uz se sledovanim ovulacniho cyklu. Ono i kdyz se trefite primo do ovulace, tak pry je pravdepodobnost poceti 20% :) Tak nekdy to proste trva, zvlast kdyz se na to prilis soustredis a myslis na to. Zbytecny stres. Ale chapu, ze je tezky na to nemyslet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí