Ahoj ženy , jdu se asi trošku,,vyberete,, je mi 28 let, celý život menstruace přesná jako hodinky, před rokem a půl jsem měla 3 mes, spozdeni bylo to moje první, na gynekologii mi byly zjištěny prednadorove stavy, proběhla konizace, před a po ní ockovani proto rakovině děl. cipku, k doktoru chodím pravidelně, vše bylo v začátku, menstruace ale stále nikde, teď jsem byla na kontrole plus jsem chtěla vědět co se děje, protože mi i v nemocnici bylo řečeno že prednadoroce stavy nemají nic společného s menstruaci…předevčírem na kontrole mi bylo objeveno pcos, dnes výsledky testu štítná žláza v pořádku, ale hormony mužské tam jsou, sestra mi řekla že je to v krvi, ale že ho tam není nijak hodně, máte někdo zkušenost? Dítě jsme ještě neplanovali, ale teď jsme tedy přehodnotili situaci pojďte se semnou někdo vykecat nebo mě trefí
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj ženy
, jdu se asi trošku,,vyberete,, je mi 28 let, celý život menstruace přesná jako hodinky, před rokem a půl jsem měla 3 mes, spozdeni bylo to moje první, na gynekologii mi byly zjištěny prednadorove stavy, proběhla konizace, před a po ní ockovani proto rakovině děl. cipku, k doktoru chodím pravidelně, vše bylo v začátku, menstruace ale stále nikde, teď jsem byla na kontrole plus jsem chtěla vědět co se děje, protože mi i v nemocnici bylo řečeno že prednadoroce stavy nemají nic společného s menstruaci…předevčírem na kontrole mi bylo objeveno pcos, dnes výsledky testu štítná žláza v pořádku, ale hormony mužské tam jsou, sestra mi řekla že je to v krvi, ale že ho tam není nijak hodně, máte někdo zkušenost? Dítě jsme ještě neplanovali, ale teď jsme tedy přehodnotili situaci
pojďte se semnou někdo vykecat nebo mě trefí