Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, tak já jsem podruhé těhotná, čekáme v lednu kloučka. První byla holčička. Těhotenství krásné, ukázkové- nic nebolelo a teď? od začátku byl nějaký problém, už jsem v 36tt a přeju si, aby to už bylo za náma. Takže opravdu, každé těhotenství je jiné.
Jani já jo, já (mám jedno děcko teda a těhotná aktuálně nejsem) lítala z počátku čůrat šíleně, to mě upoutalo moji pozornost právě, jsem nejprve myslela jestli nemám malý zánět močáku ![]()
@JaninaJanu píše:
A jeste se zeptam chodite take casto na wc v rannem stadiu tehu?
Já teda lítala pořád, děs!
Nebylo mi zle ani u prvního, ani teď u druhého. Jen první 3měsíce šílená únava, naštěstí to během 4. měsíce přešlo u obou těhu
Jinak u prvního nic, ani bych pomalu nevěděla, že jsem těhotná, kdyby nerostlo bříško
Teď u druhého taky pohoda, jen břicho roste o dost rychleji
a pobolívá mě v kříži. Ale jinak pohoda ![]()
Protože u prvního těhu jsem si prostě jednoho dne ráno sedla v posteli a řekla jsem si, jsem těhotná, ani test nic a k doktorovi, ktery mi řekl, že nejsem, ale vzal mi krev a za dva dny mi zavolal a říkal „Gratuluji“…
A vlastně přítel před 2týdny odjížděl, na 3týdení služebku, vrací se až 23.12.
No a nějak mi není dobře, je mi zle od žaludku, mám křeče, dokonce i takový ten divný pocit… A o křížách ani nemluvim včera mě v nich tak bolelo.
MS by to být nemělo, má přijít až za 2týdny, je pravda že teĎ mám MS rozházené, ale mělo by být až 2.1.
Ahoj Zlatko,
u pvního (holčička) mi bylo zle jen jednou zato u druhého (kluk) mi bylo zle první tři měsíce, ale nezvracela jsem. Hodně štěstí!
Ahoj, u prvního jsem to poznala až podle vynechané menstruace a u druhého těhu ještě před vynecháním-jednoho dne ráno jsem se napila kafe a nechutnalo mi.
První těhu bylo pohodové-čekali jsme holčičku. Teď je mi zle-nezvracím a furt mě bolí břicho.