Druhe tehotenstvi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
474
19.10.05 12:43

Druhe tehotenstvi

Ahoj maminky,
chtela jsem se zeptat tech, co maji uz dve deticky :D jestli pokud jim nebylo z pocatku prvniho tehotenstvi dobre se to opakovalo i pri tehotenstvi druhem? Nebo jestli nahodou nevite, zda to byva pravidlem, nebo je to ciste individualni :?:

Diky moc :P

Simona&Kristynka(15 mesicu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
19.10.05 12:52

Ahoj, kazde tehu je opravdu jine. Bavily jsme se o tom s maminama v Kvetnatkach 2006, protoze tam nektere z nas cekaji uz treti mimi.
Konkretne me bylo u prvniho tehu spatne az do 16tt, byla jsem citliva na pachy a desne me bolely prsa. Ted me nic neboli a ani jsem nezvracela. Jen se mi houpal 4 tydny zaludek… Vubec se to neda porovnavat…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
19.10.05 13:39

Mě bylo v prvním těhotenství špatně jen ráno, ale po tom co jsem prožívala teď už asi žádné děti mít nebudu :D
Taky mi bylo špatně do 16tt, zvracela jsem i při nakupování, stačilo abych viděla maso a jíst jsem mohla jen rajčata. taky se mi děsně motala hlava a bylo mi na omdlení…Chudák Kristýnka musela jíst hotové jídla, protože nic jiného jsem nezvládala uvařit.
Fakt je každé těhotenství jiné, ale jednou to přejít musí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
19.10.05 14:03

Ahoj, kazde tehu je jine. Pri prvnim sem zvracela kudy sem chodila, pri druhem ani jeden vrh :P ale byly zas jine veci. Sany.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
19.10.05 14:05

Každé těhotenství je opravdu jiné.U prvního mi bylo špatně taky do 16týdne.Nezvracela jsem,ale nemohla jsem se na jídlo ani podívat.U druhého mě to přešlo už kolem 10týdne.Každé těhotenství a každý porod je jiný.
Dana, vojtíšek a Mireček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
472
19.10.05 14:10

Ahoj,
mě při prvnim těhu bylo krásně,žádný zvracení,pachy mi nevadily,prostě vše bylo super.Ale teď jsem do 13tt nemohla nic cítit,ze všeho se mi zvedal želudek,vaření mi hodně smrdělo a nejhorší je,že musíš vařit.Taky jsem po ránu občas zvracela.Takže já mam ted úplně pravý opak toho prvního těhu.
Ale teď už je mi konečně dobře,tak to snad už zůstane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
379
19.10.05 18:15

ahoj,
ja jsem pri prvnim tehu nemela moc nevolnosti,mozna 3× prbni 3 mesice.ted mi bylo blbe az do 17.tydne a taky me hrozne boli kostrc,kdyz dlouho chodim.plet jsem mela ted hroznou oproti prvnimu a i gyn.problemy se vyskytly.
tak jsem si rikala,ze to bude jiny pohlavi a budu mit nakonec doma dva kluky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
19.10.05 19:07

Ahoj,
tak v prvním těhu mi vadily pachy, ale nezvracela jsem, o druhém těhu jsem pomalu ani nevěděla. Zato to třetí mi ze začátku dalo jasně najevo, co jsou to těhotenské nevolnosti. Takže co těhu, to nové a nové zážitky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
808
19.10.05 21:00

Ahoj

já byla těhotná 3× docela dost brzo po sobě a ani jednou mi nebylo špatně - vlastně pokaždé to bylo stejné - akorát porody byly pokaždé jiné. Takže já mohu říci - 3× to samé - nebylo mi špatně, jíst jsem mohla cokoli, potíže obyčejné těhotenské … vše stejné. Ale to jsem asi vyjímka.

Přeju štěstí
Věra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
19.10.05 21:17

Tak já jsem těhotná potřetí a musím říct, že špatně mi bylo vždycky. Zvracela jsem u prvního, u druhého a teď zvracím taky :wink: . Takže si nevybereš, každý to má jinak.
Hlavně, ať je miminko v pořádku :P
 Nikka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 22:33

Ahoj plánujeme druhé miminko máme 3 letou dcerku ale při ní sem měla těhotenskou cukrovku může se to opakovat i při druhém těhu? Díky za rady :palec:

• Citovat
  • Upravit
19981
23.1.20 22:40
@Anonymní píše:
Ahoj plánujeme druhé miminko máme 3 letou dcerku ale při ní sem měla těhotenskou cukrovku může se to opakovat i při druhém těhu? Díky za rady :palec:

Jo a divím se, že ti to neřekli už při prvním těhotenství v dia poradne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
23.1.20 22:45
@Anonymní píše:
Ahoj plánujeme druhé miminko máme 3 letou dcerku ale při ní sem měla těhotenskou cukrovku může se to opakovat i při druhém těhu? Díky za rady :palec:

Jo, může. Já jsem při prvním těhotenství měla těhotenskou cukrovku, ale zvládla jsem to kompenzovat dietou. U druhého těhotenství jsem ji už tak nějak očekávala. Při testech jsem měla tu lačnou hodnotu hraniční 5,1, tak se měl test opakovat, ale tím, že jsem měla cukrovku při prvním a bylo mi už 38 let, tak jsem to neřešila a rovnou naklusala na diabetologii. Mě to celkem vyhovovalo. Donutilo mě to stravovat se v těhotenství zdravě, nepřejídat se sladkým. Takže jsem přibrala jen asi 10 kg. Kdybych neměla cukrovku, asi bych přibrala 30 :mrgreen: Naštěstí mi stačilo dodržovat dietu, nemusela jsem píchat inzulín. To bylo jediný, čeho jsem se bála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.1.20 22:56

@PapeJ já taky chodila do dia poradny byla sem hlidana a to mi bylo 20let

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.1.20 22:58

@lachtanice86 nic neřekly docela se bojím abych to neměla znovu

• Citovat