Druhý dítě TP červenec 2012, rozdíl 15 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
22.11.12 12:12
@paja2110 píše:
Já právě začala milovat Hermelíny atd. a v zápětí zákaz, pač se to první trimestr nesmí a v těhu se to moc nedoporučuje no :(

No mě povídej. :mrgreen: Já byla včera na té gyndě na potvrzení a zrovna v úterý večer na mě v ledničce jeden hermelín číhal. Tak jsem si ho dala a říkám: „možná je to na dlouhé měsíce naposled, tak si to užiju“. :mrgreen: Jinak mi došlo, že jsem jako tyto Vánoce bez svařáku a to bude krušné, protože já ho miluju. Tak jedině nějaký nealko. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
22.11.12 12:32

Teda holky, já vám závidím, že už to máte potvrzené…já tomu dát ještě minimálně 14 dní, než tam vlítnu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:37

Gabi, no tak to jsme dvě. Taky miluju svařák… jojo, ať letos žije nealko :) Šári, tak až to budeš mít potvrzené, tak se tu budeš radovat s námi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 12:39

Já jdu k doktorovi taky až 6.12. v té době budu v 7. týdnu a už má být vidět srdíčko. Tak do té doby budu trošku nervóza… a potom vlastně taky, než si odbudu všechny ty testy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 12:42

Taky miluju svařák - před dvouma týdnama jsem svolala sraz na svoboďáku, jak začnou vánoční trhy a teď teda nevím nevím, jestli tam vůbec budu moct jít, protože by hned každýmu bylo jasný, že asi bude přírůstek, a zase tak brzy to ještě roztroubit nechci… Jinak minulý těhotenství jsem byla závislá na melounu - to měl manžel radost, jak tahal ob den těžký melouny :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 12:42

@Šáriii Ono to uteče. ;) S těma dětma to tak běží, že dva týdny budou cobydup. Já se taky nechci ještě nějak moc radovat, říkám si, že až budeme mít to srdíčko, tak teprve potom dám pořádný průchod emocím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:44

Luci, jééé meloun, no taky bych si dala :) na tom jsem jela v druhé polovině u Adélky, a stejně tak - přítel měl teda taky radost, každou chvíli tahat melouny :
No jo, to se člověku tak zadaří a teď co, že jo? :) Uhrála bych to na to, že ji je špatně, něco jsi snědla špatného, aby si hned nemysleli :)
U mě tady načuhuje tchýně, tak říkám, že akorát nějaký problémy dole, tak proto k dr. ale na Vánoce pokud dostanu fotečku z UTZ, tak to rodině řekneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
22.11.12 12:45

@gabi.design přesně tak…já tam chci jít, až bude šance vidět srdíčko. Ty jsi tam byla včera? To jsi byla kolik tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
@lucie1111 píše:
Taky miluju svařák - před dvouma týdnama jsem svolala sraz na svoboďáku, jak začnou vánoční trhy a teď teda nevím nevím, jestli tam vůbec budu moct jít, protože by hned každýmu bylo jasný, že asi bude přírůstek, a zase tak brzy to ještě roztroubit nechci… Jinak minulý těhotenství jsem byla závislá na melounu - to měl manžel radost, jak tahal ob den těžký melouny :D

Tak tyhle situace jsou nejlepší. :mrgreen: My byli o víkendu u tchánovců a tchán, jestli si dáme večer víno. No normálně bych nepohrdla, ale v sobotu jsem říkala že ne, že na něj nemám chuť. A ta chuť byla velká. :lol: Tak vytáhli jakýsi mandlový likér a nalili panáka. Tak jsem jenom smočila rty a pak to v nestřeženém okamžiku vyměnila manželovi za jeho prázdnou skleničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
@gabi.design píše:
@Šáriii Ono to uteče. ;) S těma dětma to tak běží, že dva týdny budou cobydup. Já se taky nechci ještě nějak moc radovat, říkám si, že až budeme mít to srdíčko, tak teprve potom dám pořádný průchod emocím. :D

přesně tak, já jsem o kousek před váma, ale už se nemůžu dočkat na kontrolu, mám 12.12 a na Veveří asi pojedeme po novém roce, 12tt. mi vychází 26. a to je svátek, takže asi až 2.1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:47

Já byla minulý týden u ségry v Brně a večer si taky chtěla dát víno, tak jsem ji naznačila, že mi není nějakou dobu dobře, pálí mě po něm žáha a bla bla bla. Samo, že jsem se červenala, tak to poznala, ale neřekla nic :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 12:48
@Šáriii píše:
@gabi.design přesně tak…já tam chci jít, až bude šance vidět srdíčko. Ty jsi tam byla včera? To jsi byla kolik tt?

Pátý týden, zhruba 4+2 podle měření váčku. Ale říkala, že je to právě hodně nepřesné, takže takový hrubý odhad a objednala si mě za ty dva týdny. To by měl být sedmý týden a říkala, že už by mělo být vidět samotné embryo a být teda samozřejmě srdíčko. Já bych tak brzy taky nešla, ale tím, že to byl fakt takový nečekaný šok a já tomu nemohla uvěřit, tak jsem to chtěla mít potvrzené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:50

Gabi, taky bych tam utíkala a chtěla to mít potvrzené. Prostě vaše dítě chce na svět i přes překážky a to je prostě super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 12:50

Ježiši holky, já jsem zase u kluka ujížděla na kysaném zelí. Po večerech jsem si vždycky otevřela pytel a celý ho snědla. Jak jsem šla nakoupit, vždycky jsem šla pro zelí. Pak se nám to kupilo v ledničce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 12:51

@paja2110 no právě si myslím, že by to stejně poznaly, to by mi muselo být joooo špatně, abych si jeden svařáček nedala :lol: no, stejně budu muset vymyslet nějakou universální výmluvu, protože toho teď máme naplánovanýho dost a vždycky si i to víno dáme…ale to je jedno, teď taky hlavně pořád myslím na to, aby na kontrole bylo vidět :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin