Druhý dítě TP červenec 2012, rozdíl 15 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
22.11.12 23:36

Ahojte, taky bych chtela druhy, mala ma 14mesicu ale problem je v tom ze mi je 20. A ve 21letech 2 deti? To bych ve 24 letech sla do prace a materstvi :,( mela zasebou

• Citovat
  • Upravit
eevcca
23.11.12 08:55
@Anonymní píše:
Ahojte, taky bych chtela druhy, mala ma 14mesicu ale problem je v tom ze mi je 20. A ve 21letech 2 deti? To bych ve 24 letech sla do prace a materstvi :,( mela zasebou

To sice jo, ale ve 25 das deti na prazdniny babicce a s manzelem si budete uzivat dovcu a budete porad mladi. Me je 23 a cekam druhy.

• Citovat
  • Upravit
4235
23.11.12 09:32

Anonymní, Evča to píše za mě :D
mě je 26, čekám druhé a jsem ráda, že si to „odbydu“ takhle brzy po sobě :)
Gabi, tak to tě obdivuju, ještě učení do toho. Máš kliku, že tě Matyášek nechá. To u nás musím být pořád Adélce na blízku, je to mazlík no :) Ale zase si říkám, mazlí se teď a chce být se mnou - to v pubertě už takový nebude, tak si to užívám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
23.11.12 09:58

Mě je taky 23 let a čekám druhé :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
23.11.12 10:53

Mě je 20 a čekám druhé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.11.12 11:29

Holky, mě je 25 a čekáme teda to druhé. Matyáše jsem rodila ve 24 letech a jsem ráda, že to tak je. Jako fakt nic proti starším maminám, ale většinou kamarádek mám s dětma kolem 30 a je poznat ten rozdíl - je hned všechno vytočí - řvoucí děcko, neposlouchající děcko, jsou strašně utahané, některé radši zdrhly už na částečný úvazek do práce… jako jsou prostě starší, mají méně energie na všechno, to dá rozum. Taky jsem ráda, že budu mít obě dvě děti takhle, dokud jsem opravdu relativně mladá a plná energie. Přiznám se, že mít další třeba za 5 let bych už nedala. Dětičky si odbudeme, budou mít blízko věkově k sobě a jak odrostou, tak to bude paráda, protože nám život rozhodně ještě nekončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
23.11.12 12:00
@gabi.design píše:
Holky, mě je 25 a čekáme teda to druhé. Matyáše jsem rodila ve 24 letech a jsem ráda, že to tak je. Jako fakt nic proti starším maminám, ale většinou kamarádek mám s dětma kolem 30 a je poznat ten rozdíl - je hned všechno vytočí - řvoucí děcko, neposlouchající děcko, jsou strašně utahané, některé radši zdrhly už na částečný úvazek do práce… jako jsou prostě starší, mají méně energie na všechno, to dá rozum. Taky jsem ráda, že budu mít obě dvě děti takhle, dokud jsem opravdu relativně mladá a plná energie. Přiznám se, že mít další třeba za 5 let bych už nedala. Dětičky si odbudeme, budou mít blízko věkově k sobě a jak odrostou, tak to bude paráda, protože nám život rozhodně ještě nekončí.

Gabi, přesně tak, souhlasím :) :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.11.12 12:23

Ty jo, holky, tak já jsem mezi váma stařena :evil: mně je 33… ale je fakt, že jsme se o první začali snažit, když nám bylo 26 let - načekali jsme se hafo, a asi i tím, že první byl vymodlený, tak nejsem až taková nervóza, jak ženský v mým věku asi už bývají :D každopádně si taky myslím, že je velká výhoda mít mimčo kolem těch 25, protože těch sil bude asi fakt víc - i bude mít mrně mladší rodiče a tak celkově - ale někteří si holt nevybírají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
23.11.12 12:37
@Anonymní píše:

a k tomu, že mateřsví budeš mít za sebou, já až ty dvě děti vyrostou cca za 10 let, bych chtěla ještě 3. mimčo, starší už budou pomáhat, tak to bude fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.11.12 12:41

@lucie1111 Ale jdi ty stařeno. :lol: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.11.12 12:55

@gabi.design máš recht, já si vlastně nemám nač stěžovat, aspoň už jsem „mírně“ ošlehaná životem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
23.11.12 20:48

@lucie1111 prej stařena :lol: :lol: ale prd!

ale je hezký, jak jsme tady plus mínus stejně staré :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
23.11.12 20:56

@Šáriii tak jo, tak jste mě uklidnily :lol:
Jinak já už se nemůžu dočkat, až půjdu k doktorovi na potvzení, že bije :srdce: a vše je jak má být. Jdu až 6.12. - to bude teď douhých pár dnů…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
23.11.12 21:08

@lucie1111 Tak já jdu hned den po Tobě - 7.12 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
23.11.12 21:08

Jéééé já jdu taky 6.12. :kytka: :kytka: :kytka: ty jsi měla poslední MS kdy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin