Druhý dítě TP červenec 2012, rozdíl 15 měsíců

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4235
22.11.12 12:52

Gabi, tak to je zajímavý. Já teda zelí moc nee, no a ani třeba ty okurky mě taky nelákaly, jak většinu. Já jsem tak do půlku furt mohla jíst špenát :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636
22.11.12 12:52

@paja2110 @gabi.design teda, já si vůbec nepamatuju, že bych na něm vyloženě ujížděla…jenom jsem v noci chodila na jabka. Přes den ani ne, ale v noci mě tam chuť i budila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 12:53
@paja2110 píše:
Gabi, taky bych tam utíkala a chtěla to mít potvrzené. Prostě vaše dítě chce na svět i přes překážky a to je prostě super :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Taky bych to tak viděla. Tak snad to zvládne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:54

Šári, Gabi - no můžu vám říct, že jako ovoce ani zeleninu ne, ale nad ránem jsem chodila na Milu. A jak jsem byla mrzutá, když byla poslední a přítel mi ji snědl :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:55
@gabi.design píše:
Taky bych to tak viděla. Tak snad to zvládne. :D

určitě jo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
@Šáriii píše:
@paja2110 @gabi.design teda, já si vůbec nepamatuju, že bych na něm vyloženě ujížděla…jenom jsem v noci chodila na jabka. Přes den ani ne, ale v noci mě tam chuť i budila :mrgreen: :mrgreen:

přesně tak, ty chutě budily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3636

@paja2110 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak to jsem se zasmála.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
22.11.12 12:56

Tak holky, jdu si spočnout, zase mi je jaksi divně… Adélka spinká, tak jdu taky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 12:58

Tak jabka jsem taky futrovala ve velkém. :D

Taky mi dítě spí, měla bych se jít učit, ale nějak se mi nechce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 13:04

Malej má zrovna taky poobědovou siestu a já jsem teď pustila mop a vysavač z ruky… @gabi.design co studuješ?? já si nedovedu představit, že bych se starala o malýho a v době, kdy bych mohla odpočívat, tak se musela učit 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 13:17

@lucie1111 Luci, sociální péči. Jinak já se taky většinou učím, když je malej vzhůru. On je hodnej, takže mě celkem nechá, hodně se učívám hned po ránu nebo po spaní, když se vzbudí. Večer se neučím, to se totiž nic nenaučím, vůbec mi to večer nejde. :mrgreen: Když spí, tak sedím většinou u netu, je to jediná doba, kdy mám volno, tak to nestrávím nad učením.

Příspěvek upraven 04.11.15 v 14:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 13:25

@gabi.design to teda klobouk dolů - fakt si to nedovedu představit… máš super, že je malej hodnej - on si vydrží i hrát sám?? Můj Lukyn zatím absolutně ne, takže když je vzhůru, tak se mu právě musím víceméně pořád věnovat… ale zase ho často zapojuju do domácích prací, aby o to taky nepřišel :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
22.11.12 13:29
@lucie1111 píše:
@gabi.design to teda klobouk dolů - fakt si to nedovedu představit… máš super, že je malej hodnej - on si vydrží i hrát sám?? Můj Lukyn zatím absolutně ne, takže když je vzhůru, tak se mu právě musím víceméně pořád věnovat… ale zase ho často zapojuju do domácích prací, aby o to taky nepřišel :D

No on je právě Matyáš takový hodně samostatný, že nepotřebuje asistovat, což je super. Jinak nevím, jak bych to dělala. :mrgreen: Jako taky má občas den, kdy mi pořád chce něco ukazovat nebo si s ním musím házet s míčem… tak si s ním chvilku hraju, on je spokojenej a já se zase můžu učit. Ale mám asi i štěstí v tom, že mi to celkem leze rychle do hlavy, takže toho času nad tím moc nestrávím. No a když má den, že si pozornost vyžaduje, tak pak si ho vezme manžel po příchodu z práce na starost a já mám čas na učení do aleluja.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.11.12 13:33

@gabi.design tak to je super ideální stav. Jinak se taky těším, až bude malej trošičku víc samostatnej… doufám teda, že se dočkám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11733
22.11.12 16:07

Tak jsem se objednala k Dr na příští pátek, já pořád ještě kojím, v těhotenství jsem přibrala 12 kg, 10 nechala v porodnici a až teď, jak kojím málo, jsem na své váze, jinak já jsem ujížděla na nektarinkách a jablkách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin