Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@gabi.design @Šáriii ty jo, to máme pěkně pohromadě
já jsem měla poslední MS 21.10… Hlavně, ať se tu potom všechny radujeme ![]()
@lucie1111 já teda 26.10. ale toho 6.12. musím ještě kvůli nějaké bakterii, ale jinak jsem chtěla až 13.12. ![]()
@Šáriii tak ale šance, že už uvidíš i srdíčko tam je - a když by vidět nebylo, tak zase můžeš být klidnější, protože na to má mimčo ještě čas, ne?
@lucie1111
jsi hodná, děkuju a samozřejmě i tobě držím palce, aby bylo všechno ok ![]()
Tak to tady pak budou samé novinky. A samozřejmě samé pozitivní! ![]()
Jinak já měla poslední MS 13.10, ale ovulka byla až 20DC.
@Šáriii taky doufám!! ale sranda je, že teď se člověk stresuje, aby tam bylo
, potom to budou různý NT screengy a vůbec celý těhotenství pořád něco… takže radši si to nepřipouštějme a klídeček - to je nejdůležitější…však oni nás ty jejich starší sourozenci zaměstnají, toho se nebojím ![]()
@gabi.design já jsem se teda inspirovala doktorem, který řekl, že to máme zkusit 14.,15. a 16. den cyklu - což jsme bez odmlouvání splnili a každopádně jeden z těch dnů byl ten správný
ty jsi si dělala ovu test nebo to na sobě poznáš?
@lucie1111 píše:
@gabi.design já jsem se teda inspirovala doktorem, který řekl, že to máme zkusit 14.,15. a 16. den cyklu - což jsme bez odmlouvání splnili a každopádně jeden z těch dnů byl ten správnýty jsi si dělala ovu test nebo to na sobě poznáš?
Já měřím BT.
Já teda měla OVU 16Dc. určitě, podle hlenu a bolesti…tak snad tam to srdíčko bude vidět ![]()
Tak BT jsem nikdy neměřila a ani jinak jsem ovu nikdy nepoznala, takže jsem ráda, že mám šikovnýho doktora, který dobře poradil…
Ahoj holky, nevím, jestli jste se mi nepřeštovaly někam jinam. Teď jsem před Vánoci moc čas neměla. Tak my jdeme 8.1. na screening, tak se těším ![]()
Přeji všem krásné Vánoce ![]()
Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.