Druhý porod císařem

2950
11.5.19 23:10

Měla jsem 3× sekci, 2× akutní a jednou plánovanou. Chtěli 39+, ale vzhledem k víkendu jsem je umluvila na 38+6. Za mě super. Fakt nedam na ne dopustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
169
11.5.19 23:12
@Lioness34 píše:
Měla jsem 3× sekci, 2× akutní a jednou plánovanou. Chtěli 39+, ale vzhledem k víkendu jsem je umluvila na 38+6. Za mě super. Fakt nedam na ne dopustit.

U mě to pravé vychází taky na víkend…spis kdy ses prosím dozvedela ze to bude 39+0 víš jestli se na to mám nějak zeptat nebo kdy je tlacit do termínu:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
11.5.19 23:15

@Simona87b chodila jsem ke svému lékaři a tady jsem byla v poradně pro rizikové po 37.tydnu a tam jsme to domlouvaly - odbery atp mela jsem vždy celkovou… a uprosila jsem je i podle termínu ultrazvuku z 12.tydne a ne poslední menstruace. Naštěstí doktor byl k domluvě sdilny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21907
12.5.19 01:02

Ahoj, mám za sebou dvě sekce, obě plánované, první skrz mé zdravotní obtíže, syn se stejně rozhodl o dva dny dřív, druhá sekce skrz miminka, že byl syn koncem pánevním. Obě sekce v Motole, každá jiná, ale super, třetí bude už jasně plánovaná sekce, sekce se začla plánovat až když sem začla chodit do poradny do nemocnice druhá byla 40+2 a první 39.3 myslím, že v nemocnici bych se o vaší situaci zmínila a třeba se dá dohodnout, ale miminko si stejně může vybrat, ať vám naplánování vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1237
12.5.19 07:13

Byla jsem tedy v jiné porodnici, ale na víkend plánovat nechtěli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
12.5.19 07:27

Ted to planuji hodne blizko terminu. Ja rodila 39+5. Mladymu se ven jeste nechtelo.

• Citovat
  • Upravit
4106
12.5.19 08:19

@Simona87b Čauky. Jsem po první sekci před 10 lety v podolí
Jizva je asi ok, ale já bych ráda zas sekci, z přirozeného porodu mám fakt obavy.
Jsem taky v podolí.
Nabídli ti tu sekci sami, nebo jak se k tomu stavi? Teď jsem 27 tt a pevné doufám že se s nima půjde domluvit, pac jsem slyšela, že tam fakt rádi řežou a doufám že mně do přirozeného porodu nutit nebudou.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.19 08:49

@Virgina123
Ahoj, u mě je to ze zdravotních důvodu, otěhotnění bylo nutné rychle za sebou-jinak se snižovala šance vzhledem ke zdravotním problémům. Takze původní jizva po akutním cisari se nestačilo plne vyhojit.Je bolestiva a dle posledniho vyšetření se i ztencuje. Zatim každý lékař říkal, ze bude nutné opět cisarem, ale jak vidíš v prispevcich…zjevně si ještě na nějaké stanovisko počkám. Snad to nenechají zahnat do nějakého extrému…trosku se bojím toho aby to neprasklo…budu držet palečky, aby si porod měla takový jaký budeš chtít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.19 08:53

@lolink
Děkuji za zkusenost, ja tam tedka jdu v pondělí na ultrazvuk tak sem zvědavá jak to bude vypadat, ale vzhledem k tomu, ze mě jizva fakt bolí víc budu asi chtít nějaké jasne stanovisko. Osobne mám opravdu obavy jen o to, abych nezacla mít třeba kontrakce a nějak to neprasklo. Predpokladam, ze k tomu budou s tímhle rizikem nějak přihlížet a tak to nenechají na poslední chvíli, ale tak nějak mi přijde, ze to pravé v Podoli nechávají…první porod byl akutní císař a to až čtvrtý den po příjmu kdy jsem měla kontrakce, ale zůstala jsem na nějakých 3 Cm a dal to nepostupovalo. Synovi se pak začlo pritezovat tak sem musela na sál. Nerada bych pravé sla zase do takového rizika:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.19 08:55

@lucypaja
Děkuji za zkusenost, je mi jasný, ze se tomu nedá poručit. Zkusim se na to nějak v pondělí na ultrazvuku optat, rada bych věděla jak to bude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4106
12.5.19 08:57

@Simona87b tak ty to máš jasný:)
Držím palce aby to dobře nacasovali a vše bylo ok :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.19 08:58

@Lioness34
Moc děkuji, mužů se ještě zeptat o jakého lékaře slo?
Mě se tam strašně střídají takže úplně nevím se kterým se jak domluvit:-)Ja mám v Podoli gynekologa, který mě ve 20 týdnu předával na prenatalni ambulanci, kde se pravé lékaři stále střídají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
12.5.19 09:00

@Virgina123
Moc děkuji i tobě přeji dobry porod v rámci možnosti a hlavně zdravé miminko:-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2950
12.5.19 09:08
@Simona87b píše:
@Lioness34
Moc děkuji, mužů se ještě zeptat o jakého lékaře slo?
Mě se tam strašně střídají takže úplně nevím se kterým se jak domluvit:-)Ja mám v Podoli gynekologa, který mě ve 20 týdnu předával na prenatalni ambulanci, kde se pravé lékaři stále střídají.

Já nerodila v Praze, ale je dobre se zeptat někoho tam / kamaradka a nebo na diskuzi kdo tam je špička… a s nim se domluvit. Já jsem si zjistila takhle taky kdo je nejlepší na sekce a byli jsme i domluveny, plus můj gynekolog mi dal na sebe soukrome číslo, ze kdyby bylo v nemocnici plno a neprijimaly ať mu zavolám ze to zařídí tam kde pracuje. Myslím, ze je dobre, ze si zjišťujes a ptáš se dopredu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
12.5.19 09:17
@Simona87b píše:
@lolink
Děkuji za zkusenost, ja tam tedka jdu v pondělí na ultrazvuk tak sem zvědavá jak to bude vypadat, ale vzhledem k tomu, ze mě jizva fakt bolí víc budu asi chtít nějaké jasne stanovisko. Osobne mám opravdu obavy jen o to, abych nezacla mít třeba kontrakce a nějak to neprasklo. Predpokladam, ze k tomu budou s tímhle rizikem nějak přihlížet a tak to nenechají na poslední chvíli, ale tak nějak mi přijde, ze to pravé v Podoli nechávají…první porod byl akutní císař a to až čtvrtý den po příjmu kdy jsem měla kontrakce, ale zůstala jsem na nějakých 3 Cm a dal to nepostupovalo. Synovi se pak začlo pritezovat tak sem musela na sál. Nerada bych pravé sla zase do takového rizika:-(

Mne vzdy merili jizvu. To bylo prvni, co kontrolovali. Vzdy rikali, ze jizva je ok a proto to naplanovali tak pozde. Tohle si hlidaji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100