Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
To je blbost. Přenášela jsem dva kluky, kamarádka holky rodila předčasně. Je to o tvém těle
Je to samozrejme blbost, ale znam to.
rika se, ze kdyz prenasis s holkou, ze se stroji a tu slavu
ale ze by to bylo pravidlo, urcite ne
Na pohlaví to fakt nezáleží. Já prenasela kluka, moc se mu ven nechtělo
Holčičku nemam, spíš mi dr říkala že u prvního dítěte je to přenášení pravděpodobnější než u dalších porodu.
Rodila jsem 40+2, takže v termínu. Já jsem se narodila přesně v den termínu.
Mě se holčička narodila přesně v 38tt a to bylo moje první miminko. Teď čekám zase holčičku a jsem 37+6 tak uvidíme jak to bude tentokrát
ale určitě to není pravidlo že se holčičky přenáší ![]()
První holčička přenášená, druhá o 14 dní dřív, hezké jsou obě stejně
Společné měly t, že na kontrole den před porodem to na porod vůbec nevypadalo. Až to přijde, tak to přijde.
Jj holku jsem přenášela, kluk šel přesně na termín.
jinak holka byla druhý porod, taky jsem doufala že to bude dřív..no nebylo.. ![]()
Holka 14 dni po terminu vyvolavane a kluk v 35tt… ted nevim co to bude a ocekavam cokoliv pri narozeni. Nevymyslej co ktera teta povidala a poslouchej sve telo.
Já rodila před pár dny, týden po termínu, a nastrojit se moc nestihla, divila jsem se, že se netrefila na čarodějnice, ale až 3.5.
narodil se nám zmačkaný, oteklý skřítek, každý den se jí směju a doufám, že vyroste do krásy ![]()
Jinak přenášela jsem obě dcery týden, ale myslím, že pravidlo to určitě není..
Je to pověra, ale pokud by tomu někdo věřil, tak já mám dvě holky a obě vyvolávané ve 42.tt 😂