Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Měla jsem totéž s močí a časem se to naštěstí upravilo samo a opět vše udržím.
Taky se mi to stávalo, ale vždy jen malinko, pokud jsem to nestihla. Posilovala jsem pánevní dno a přešlo to. Nebylo to hned, tak dva tři měsíce, než jsem si byla jistá. Jinak jsem se bála jít ven nevyk…
Vím, že se to dá řešit i operativně, pokud cvičení nezabere, ale k tomu už ti moc info nedám. ![]()
Nemusí se to upravit samo. Konzultuj s lékařem. Pokud je sval hodně poškozeny, řeší se to operativně. Ale řešení to má, neboj
Taky jsem měla problém a spravilo se to a to jsem měla rupturu třetího stupně… jsem 10M po porodu a občas mám problém s psoukem, ale naučila jsem se rychle běhat
bude to dobrý a vyřešit se to dá.
@Meily píše:
Zdravim ženy,
Mam po porodu s nastrihem a potrhani velice neprijemny problém.
Neudrzim stolici, kdyz to na mě jde, musim okamžitě letet, jinak si to asi umite predstavit, co se stane. At kojim, nebo cokoliv jineho, musim rychle odlozit dcerku a letet. Ted jsem o na nervy nekam jet…
Resil jste nekdo obdobny problem a jak jste vyresili?
Jedinne, co jsem nasla, je cviceni..
Dekuji za rady..
po tomto příspěvku se nedivím, že mnohé holky chtějí císaře.
Obnovuji diskuzi Řešíte teď taky někdo tento problém? Co vám pomohlo a máte někdo nějaké zaručené cviky?
Neudržím ani tvrdou stolici, takže kam se vydám musím počítat že tam je záchod, nebo si brát nádhradní oblečení
Anonym prosím moc intimní
@Anonymní píše:
Obnovuji diskuzi Řešíte teď taky někdo tento problém? Co vám pomohlo a máte někdo nějaké zaručené cviky?
Neudržím ani tvrdou stolici, takže kam se vydám musím počítat že tam je záchod, nebo si brát nádhradní oblečení
Anonym prosím moc intimní
Pomuze jedine si zajit na proktologii.