Druhý růstový spurt ve třech měsících?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
kockodanka
11.3.11 16:20

Druhý růstový spurt ve třech měsících?

Ahoj

Prosila bych o radu. Můj tříměsíční chlapeček má už asi dva dny hrozně mizernou náladu a jí o dost víc než normálně (je na UM). Jinak na nemoc to nevypadá, teplotu nemá.. Kdyby jsme tímhle neprošli už asi před dvěma týdny (trvalo to asi dva dny, a pak děsně spal - takže klasický růstový spurt), tak bych se nedivila, ale podruhé to samý?? Taky jsem ted měnila značku UM, může to být tím? U jídla se často kroutí a někdy brečí (ale to dělal občas i u staré značky UM). Taky od včerejška tak nějak divně dává nohy k sobě a propíná se u toho, ale to nevím, jestli s tím souvisí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
888
11.3.11 16:29

ahojky,ja to nemuzu moc posoudit,protoze malej place casto,ale ted par dni byl taky dost uplakanej a vcera se to zlepsilo.taky jsme zkouseli predelat um a to pak byla katastrofa ,presne jak pises kroutil se u jidla i dokonce plakal.a kolik ti vypije um?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kockodanka
11.3.11 17:18

Ježíš, tak to nevím, taky jsem si říkala, že to musím začít sledovat. Na UM není moc dlouho, kojila jsem předtím, jak si řekl, a stejně pokračuju i s UM. Přibývá hezky a tlustej taky není.. A kolik vypije tobě?

• Citovat
  • Upravit
5635
11.3.11 18:47

Tak my teda jsme kojeny a rustovy spurt jsme meli v sestinedeli,ve trech mesicich a v sesti mesicich.POkazde to bylo uplne stejne :)
Vydrz,vse se srovna :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
11.3.11 19:18

Růstový spurt se obvykle objevuje ve 3. a v 6.týdnu a ve 3. a v 6.měsíci prvního roku života. Takže ano, může to být spurt a možná není poslední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8384
8.4.11 23:22

ahojky mam dotaz…2 dny mam pocit ze mam vecer kolem 21. hodiny malo mleka spis zadny ze malej sosa a nic nevytahne…myslela jsem ze mi dochazi mliko ale pres den a v ncoi je to uplne v pohode a dnes jsem zas kojila v 21 a rikam si jo super pije hodne a bude mit dost a najednou zas jakoby nic a kojila jsme hodinu a ctvrt, malej mi nespal od peti hodin do desiti, jiank je desne hodnej a psi prakticky porad…vecer pred tou devatou jedl vzdy kolem 18 hodiny a ted chce i po hodine ale vzdy jen takhle ecer a jakmile se mi ho poradi nakrmit ( vcera a predevcirem rozmrazenym MM z mrazaku kdyz jsem myslela ze je to tim ze nemam mliko) tak spi 6 hodin a pak zas obvykle po 3 hodkach a vetsinou ve stejnou dobu, ale priblizi se vecer a zacne…muze to byt rustovy spurt??? Malymu jsou zitra 4 tydny…roste rychle ale i hodne pribira…ikdyz poseldni dny mi prijde ze vyrusta z dost obleceni

Jestli je to spurt co delat? kdyz jde jen o to vecenrni kojeni ap res den je v pohode? Rady jsou prikladat porad k prsu a krmit a krmit ale my mame problem fakt jen vecer…takze kojit klidne tu hodinu kdyz breci dokud neusne jako dneska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí