dTest opalovacích krémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9351
10.7.12 21:46

My máme Garnier Ambre 50 pro děti normál i ve spreji (ten ve spreji je o trochu řidší), ale i tak se špatně smívají a děti mají bílý fleky :| Ono je to určitě dobrý k vodě, ale jen tak na zahradu mám pocit, že na ně mažu maltu :lol:
Měli jsme předminulej rok La Roche a ten byl dobrej, ale ta cena je děs :roll:
Zkusím asi příště ten DM :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mišanila
10.7.12 21:49
@Janušee píše:
Heldte já si teda Daylong nemůžu vynachválit. Když se namažeme svakrát denně, tak se nikdy nespálíme!

Taky mám daylong pro děti a dobrý. Tady v čechách jsme zatím vydrželi s mazáním 1× denně i s koupáním a nejsou skoro ani opálený :-) nemám odvahu ani chuť zkoušet nic jiného, jsou ekzematici, takže potřebujeme něco, po čem se neosypou.
A docela dobře se roztírá…

• Citovat
  • Upravit
3HE
22413
10.7.12 21:56
@Marta78 píše:
No já dcerku když byla mimčo mazala MIcrosunem, je bez chemických filtrů. ale nějak na něj nemůžu narazit. Ale byla prosincová, takže jsem jí vlastně mazala až někdy v půl roce nebo tak nějak. A Teď toho prcka budu mazat hned a právě tápu čím.

Nejlépe by bylo prcka vůbec nedávat na sluníčko a jít ven ráno nebo až k večeru a jen do stínu. Hlavně dlouhé rukávky a nohavičky nebo aspoń přikrýt látkovou plenkou nohy, když je na nohavičky teplo. Ať čouhají jen dlaně a obličej a to natřít krémem. Podle mě pro tak malé děti není žádná ochrana dost dobrá - mám červnové dítě, mazala jsem krémem s fyzikálním filtrem. deylong - po namazání je chvíli na kůži bílý - to je právě díky tomu fyzikálnímu fitru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.7.12 22:01
@MarkyM píše:
@Semisek Mě přijde 50 zbytečná. Malá je tmavá (nejsme cikáni :mrgreen: ) a měla 30 i minulý rok a to byla mimino a nikdy problém nebyl.Jo zrovna to čtu, že u toho Ambre po namazaní ta barevnost zmizí tak to asi nebude tak špatný.Jinak já se mazala Nubianem 0 ale ten už teď není k sehnání, stejně už se po porodu na sluníčku nevyvaluju nějak mi to už nesvěčí.

A není barevný kvůli tomu, abys dobře viděla, kde všude už ses namazala :?: ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 22:22
@3HE píše:
Nejlépe by bylo prcka vůbec nedávat na sluníčko a jít ven ráno nebo až k večeru a jen do stínu. Hlavně dlouhé rukávky a nohavičky nebo aspoń přikrýt látkovou plenkou nohy, když je na nohavičky teplo. Ať čouhají jen dlaně a obličej a to natřít krémem. Podle mě pro tak malé děti není žádná ochrana dost dobrá - mám červnové dítě, mazala jsem krémem s fyzikálním filtrem. deylong - po namazání je chvíli na kůži bílý - to je právě díky tomu fyzikálnímu fitru.

Díky. No určo na slunce nepůjdeme. A oblékat budu do dlouhých body a kalhot. Snad už ta vedra povolí.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.7.12 22:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
10.7.12 22:40

Holky, ale pokud nejde mimino na slunce, tak se snad mazat nemusí, i když je třeba jen v overálku bez rukávů a nohaviček, nebo ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
698
10.7.12 22:46
@jajul píše:
Holky, ale pokud nejde mimino na slunce, tak se snad mazat nemusí, i když je třeba jen v overálku bez rukávů a nohaviček, nebo ne? 8o

Já myslím i tak namazat, hlavně to malé miminko určitě, i ve stínu to,, opaluje,,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
10.7.12 22:47

Ve stínu je taky sluneční záření, ale menší. Já bych to nepodceňovala, radši obléct, co čouhá, tak namazat… prevence!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21918
10.7.12 23:43
@MarkyM píše:
@Eemii my máme Astrid a ten se taky debilně rozmazává a zanechává chvíli bílý film na těle. Mám na mysli dětský opalovák. Měla jsme právě spadeno na ten z DM takže říkáš že nic moc jo?

No maji detske dva, my mame ten na citlivou pokozku, bez parfemace a nic moc. Teda mluvim jen o te aplikaci, blbe se maze. Navic to je spray a misto toho, aby se to rozprasovalo to kape..
Zajimalo by me, jestli nekdo nema ten detsky normalni, jestli je to to same :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
11.7.12 08:17

Ve stínu to neopaluje. To byste se pak opálily i doma. Plete se to s tím, že to opaluje i pod mrakem, to jo. Přes mraky to UV záření proniká, ale třeba přes boudičku kočárku už bych řekla, že ne. Zkusím potom UV náramkem, jestli tam nějaké záření bude :think:
Jinak myslím, že když bude mimino v kočárku, oblečené a zastíněné, tak mazat netřeba. Mně se má narodit v další vlně veder, tak to s těma procházkama venku stejně nebude tak horký.

Jinak máme La-Roche Anthelios 30 a je skvělý. Roztírá se mi teda výborně a i když je malá venku když to nejvíc smaží, tak se neopálí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.7.12 09:03

Jediny opalovaci kremy Garnier maji ochranu proti UVA i UVB. Mozna ma i nivea, ale to si ted nejsem jista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17631
11.7.12 09:15
@kklarysek píše:
Jediny opalovaci kremy Garnier maji ochranu proti UVA i UVB. Mozna ma i nivea, ale to si ted nejsem jista.

jediný v testu, nebo jediný ze všech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
337
11.7.12 09:24

Test jsem nevidela, takze normalne ze vsech. Na obale by to melo byt napsane. Jo je to tam u toho Garnieru. Maji to vsechny opalovaky od nich. A tyrkysove je to z toho duvodu, aby se videlo, kde vsude je ditko namazane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
11.7.12 09:24

@Vera111 To, že člověk ze stínu nevyjde opálený ale neznamená, že do kůže neproniká UVA, UBV záření - proniká samozřejmě méně, ale není to jako doma 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí