Menstruační kalíšek - který je nejlepší?

4235
7.7.12 17:45

Menstruační kalíšek - poraďte, ktery je nejlepší

Ahoj zeny, divky, slecny, poradte mi ve volbe menstruacniho kalisku, se kterym jste byli spokojene s kterym naopak ne, chci zacit pouzivat a nevim ktery vybrat??? Děkuji všem za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
7.7.12 17:49

Já byla spokojená s melunou (akorát my ji nějaký mrňavý chytrák sebral na záchodě z poličky a asi vyhodil nepozorovaně do koše :twisted: ), budu kupovat znovu, až to bude aktuální. Jinak budu vybírat určitě model bez tyčinky, maximálně tak s kuličkou na konci. Měla jsem tuším ladycup, přišel mi tvrdší a tu tyčinku jsem musela okamžitě ustřihnout, protože mě šíleně dřela v intimních místech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 17:56

@Gladys ja mam problem ze jsem hodne uzka tak mam strach jak to bude, mylsim ze konkretne me by vyhovoval nejaky mekci, ale na druhou stranu nevim jak to je potom realne…o koupi kalisku uvazuji uz dlouhou dobu, tak se radeji ptam, abych pozdeji nelitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.7.12 18:01

@Indil hmm, tak z úzkostí už neporadím, páč tento problém po dvou porodech odezněl a věřím, že ani po třetím se nevrátí :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
7.7.12 18:08

@Gladys hej babo, já se dneska tak směju, jak vtipně umíš komentovat všechny situace. já se musím smát, jak ti ho vyhodili z poličky, chichi :potlesk:,taky máš doma veselo, vid?

• Citovat
  • Upravit
4235
7.7.12 18:09

@Gladys my jsme zatim ve fazi snazeni o prvni a zatim se nedari, tak jsem si rikala ze aspon tu ms si zprijemnim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
7.7.12 18:11

@čtverda tak kalich za třista mě ani tak neštval, ale když jsem přes měsíc nemohla najít mobil, to už mě celkem trusilo, nakonec byl schovaný v krabici, kde byly mimo jiné i chůvičky, asi to podle synáčka vypadalo obdobně, tak ho uklidil. No ještě že nevyhodil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
čtverda
7.7.12 18:16

@Gladys už se nemůžu smát, dítě mi chce z toho smíchu z břicha vyskočit :D :mavam:.já se fakt z tebe dneska válím, a chlap na mě kouká jak na blázna :hug:

• Citovat
  • Upravit
18148
7.7.12 18:32

Indis, myslím, že holky ohledně měkkosti dost chválí Lunette nebo Ladycup, já mám teda Mooncup a jsem moc spokojená, ale s úzkostí jsem na tom asi jako Gladys :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 18:41

@Eliška ted ctu primo na strankach a presne mezi temito se rozhoduji, tak uvidime, ale zatim me vice laka Lunette

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
7.7.12 18:42

Zkousela jsem pro kamaradku, ktera ma eshop a omdliva z krve tyto kalisky: ladycup, mooncup, lunette, pak nejaky cesky (nemuzu si vzpomenout na jmeno:-) ) a nej byl lunette-je nejmekci, takze se da srolovat do malickate rulicky a dobre se zavadi, diky mekkosti mi nevadila ani ta stopka, nemam ji ustrihlou dodnes :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2801
7.7.12 18:57

No holky nestačím se divit co je to za novinky tady na emiminu se dozvídám věcí 8o,.O tomhle teda slyším poprvé :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 18:59

@bobin ja jsem se o nem take dozvedela nedavno, ale okamzite jsem o nem zacala premyslet, tampony nesnesu, mam slabou menstruaci a jsem vzdy sedrena, a vlozky jsou :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
7.7.12 19:01

@pansy a nebyl problem ze byl moc mekky, treba pri vyndavani nebo s prisavanim, rikaji ze ladycup je moc hladky a dost klouze v ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
7.7.12 19:33

Mám Lunette a maximální spokojenost. Nic jsem nestříhala. S ničím jiným ale zkušenost nemám. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí