Menstruační kalíšek - který je nejlepší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
673
5.9.12 20:08

@Saroya A protéká ti první dny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
5.9.12 21:28

@Teri88 já ho měnila zezačátku docela často, jak jsem nevěděla, jak dlouho si ho tam můžu dovolit nechat a pár kapek jsem měla v momentě, kdy jsem ho měnila na veřejném wc, kde jsem nemohla propláchnout, takže něco na těch ucpaných vzduchových otvorech asi bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
6.9.12 13:32

Holky je dobré používat wc pro invalidy tam to krásně můžete propláchnout, jsou i takové veřejné toalety či v restauracích, ale člověk je musí znát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19026
6.9.12 22:24
@Saroya píše:
Tenhle pocit nemám, nemáš ho moc mělce? já ho teda vůbec necítím a na nic mi netlačí :nevim:

Tak další den už jsem to asi zavedla líp, pocit jít na WC přestal… akorát mi trošku protíkal, tak nevím, zda i tak je ještě blbě nasazený, i když byl rozvinutý… :nevim: :nevim: snad to ještě vychytám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
7.9.12 21:29

Tak já to dělám tak, že ho vyměním a pak pořádně vlhkým ubrouskem otru ta nehody dole a pak do sucha toaletákem a většinou potom mám i čisté křidélko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1453
2.5.13 22:24

Zdravím, nechtěla jsem zakládat novou diskuzi, ráda bych se zeptala. Máte nějaká zkušenost s používáním kalíšku a menstruačního kroužku Nuvaring? Přemýšlím o pořízení kalíšku, ale když si nandavám kroužek, tak ještě první den, dva mám menstruaci a musím mít i tampon. Asi mi tam bude vadit, že?
Pak bych se taky chtěla zeptat, máte někdo zkušenost se značkou „Luno“? Mají ho teď ve slevě a tak jsem na něj koukala :) cca 300,– s poštovným zdarma, tak jsem přemýšlela, že bych vyzkoušela. Díky za názory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3999
2.5.13 23:51

@Terkams mám kalíšek Luna, jinej jsem neměla a jsem spokojená, ze začátku (asi 2×)mi nešel dobře zavést, ale ted dobrý(pouzivám 3 mesice). Koupila jsem si tu mensi velikost a vypadá hodně velký, ale sedí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4235
16.7.13 14:27

Ahoj holky, tak se opet hlasim :mavam: a jdu pro radu, jsem po porodu cisarskym rezem a konecne si chci poridit kalisek, pred otehotnenim uz jsem to nestihla :lol:
jak uz jsem tu psala, rozhodla jsem se pro lunette, jen ted vaham s velikosti, nekdo tu psal, ze i kdyz je cisar, ze by volil 2, ze to neni takovy rozdil, ale jsem pomerne uzka a vzhledem k cisari jsem i zustala, ale zase chci mit jistotu, ze v prvnich dnech menstruace neprotece :nevim: poradte 1 nebo radeji 2???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
21.8.13 22:31

@Indil Ahoj tak já mám vel. č. 1 a jsme spokojená a větší vím určitě, že by byl znuchny, zkrčený. neměl bby se kam roztáhnou..nejsem totiž nějak extra široká :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4462
30.6.14 20:44

Já ti nevím zda je vhodné mít při panenství kalíšek.. :nevim: Třeba tam neudělá dostatečný podtlak blána? Ted ale hádám, nejsem odborník jen zkouším myslet nahlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
30.6.14 22:14

@Tertexia Kalíšek není pro pannu vhodný, nebo aspoň, co jsem doteď četla.
Můžeš mít nějakou nerovnost v pochvě a prostě ti nesedí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
4.7.14 08:08

@Tertexia Cetla jsem, ze i pro panny je kalisek, zkus kouknoit jaky doporucuji pro. panny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
2.8.14 22:28

Nemáte prosím někdo zkušenost s kalíškem Gaia cup? :) Nebo ev. i srovnání Gaia cup s Melunou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.9.14 10:20

Už dva roky LadyCup L - spokojená až bych skládala oslavné básně. Nyní jsem si dokoupila látkové minivložky a čekám a čekám po porodu, až to přijde :)
Tyčinku jsem ustřihla.

Moje přítelkyně taky mají všechny LadyCup a jsou spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
11.9.14 10:24
Ahoj, nech si poradit na www.kalisek.cz. Podle toho, co jsem se dočetla, kalíšek mohou i panny, spíš menší, očekává se, že jsi spíš menší, než žena po porodu. Ale určitě to nemusí tak být! Každá žena je jiná. Napiš jim, co jsi použila, co se dělo a třeba ti poradí jiný. Někdo jich pár vyzkouší, než mu sedne. Nevzdávej se :)
@Tertexia píše:
Já bych také potřebovala poradit… Je mi 15, jsem panna, pořídila jsem si kalíšek Lunette. Zjistila jsem ale, že je moc měkký, nejde rozevřít, protéká POŘÁD, bylo to příšerné.. Tak jsem po nějaké době objednala kalíšek Yukki Classic 1, protože tvrdší určitě půjde líp rozevřít. Ano, jde snadno rozevřít, ale jakoby v pochvě „klouže“, protáčí se, jde snadno vytáhnout, ale přesto je rozevřený, podtlak tam asi je, ale kalíšek není přicuclý a tedy protéká.. Taky se mi často posunuje dovnitř.. nevíte, čím to může být? Napadlo mě, jestli bych nepotřebovala větší!!! ale vždyť je mi teprv 15… Nevím si rady :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí